Arkadaşlar acil!

Bence ticaretin de bir adabı olmalı, bir usülü olmalı. Bu insanlar çok maduruz düğün yapıcaz diye eğer kredi başvuru ücreti yanarsa onu bile bize yamamaya çalıştılar eşim dayanamadı o da benden olsun hadi dedi. Sürekli ağlamalar sızlanmalar bana ne herkesin bir derdi , ödemesi var. Ben de ev kredisi ödüycem. Bu nalıncı keseri gibi hep kendine yontan insanları sevmiyorum çünkü zamanında kazık yedik. Çok hevesliyse kapora versydi geri öderdik kimsenin parasına tenezül edecek insanlar değiliz ki.

Emlakçıya verdim zaten o satacak en temizi. İnsanlarla birebir uğraşmak zor. Biz de geçen ay ev aldık kapora verdik adama sonra kredi çektik. Bunlar ne kapora verecek bir de eğer 500 TL yanarsa eşimden alma derdinde öyle imalar. Sen düğün yapıp millete hava atacaksın diye benden kredi başvuru parası yolma derdindesin oldu.
Ne alaka?
İlk mesajınızda bunları sorun eder görünmuyordunuz,tek sorun apartmanda başka daire bakıyor olmaları idi. Şimdi tepki alınca yön değiştirdi durum biraz.
Bakın ev sizin,ister satın,ister kullanın ama her gelene bir kulp takarsanız olmaz demek istemiştim,halada aynısını söylüyorum.
Sonuçta kimin oturduğunun ne önemi var siz sattıktan sonra?

Bence ticaretin de bir adabı olmalı, bir usülü olmalı. Bu insanlar çok maduruz düğün yapıcaz diye eğer kredi başvuru ücreti yanarsa onu bile bize yamamaya çalıştılar eşim dayanamadı o da benden olsun hadi dedi. Sürekli ağlamalar sızlanmalar bana ne herkesin bir derdi , ödemesi var. Ben de ev kredisi ödüycem. Bu nalıncı keseri gibi hep kendine yontan insanları sevmiyorum çünkü zamanında kazık yedik. Çok hevesliyse kapora versydi geri öderdik kimsenin parasına tenezül edecek insanlar değiliz ki.

Para geldikten sonra baska eve bakmış yok berikiyle ilgilenmiş sorun olmazda bu kredi başvuru ücretini sizden talep etme hakkını nerden bulmuşlar ne hakla yani? Kredi onu ilgilendirir terbiyesiz insanlarmış vazgeçtiginizi söylemeniz iyi olmuş boşverin. İşte bu tarz insanlar yüzünden emlakçıya veriliyor evler. Ben de kiracı icin emlakcıya veriyorum temiz oluyor.

Ne alaka?
İlk mesajınızda bunları sorun eder görünmuyordunuz,tek sorun apartmanda başka daire bakıyor olmaları idi. Şimdi tepki alınca yön değiştirdi durum biraz.
Bakın ev sizin,ister satın,ister kullanın ama her gelene bir kulp takarsanız olmaz demek istemiştim,halada aynısını söylüyorum.
Sonuçta kimin oturduğunun ne önemi var siz sattıktan sonra?

Yok tepki alınca değil, olayn sıcağı sıcağına aklıma gelmedi artı yoldaydım hızlıca yazdım. Ayrıca apartmanda başka daire bakmaları da "sorun" değil , bana ciddi gelmediler yaklaşımlarını sevmedim kapora konusu bile açmadılar vs vs. Yani kapora yok bir şey yok kendimi haklı çıkartıp sorunlar bulmak için de yazmadım. Evin tapusu neden adamlarda var diye sorarsınız diye yazmıştım. Siz ısrarla kimin oturduğu diyorsunuz ama mesele o değil. Ticaret aşamasında yapılan cinliklerden haz etmiyorum ben.

Para geldikten sonra baska eve bakmış yok berikiyle ilgilenmiş sorun olmazda bu kredi başvuru ücretini sizden talep etme hakkını nerden bulmuşlar ne hakla yani? Kredi onu ilgilendirir terbiyesiz insanlarmış vazgeçtiginizi söylemeniz iyi olmuş boşverin. İşte bu tarz insanlar yüzünden emlakçıya veriliyor evler. Ben de kiracı icin emlakcıya veriyorum temiz oluyor.

Düğün yapacaklarmış. Banka kredi çıkmazsa dahi o ücreti alıyormuş. Belki on kere söylediler bunu e biz nereden bilebiliriz ki banka biz miyiz ? Düğün üzeri masraf varmış eşim de dayanamadı ben veririm tamam mesele oysa dedi.

Yani ben evi henüz satmadan canımı sıkan durumu anlatırken ısrarla "evi satmana bak, sana ne kim oturacaksa" diyen arkadaşda var içim şişti. Mune Mune kapatabilir miyiz knuyu ? Teşekkürler.

Back
X