Arkadaşlar adetime 3 gün varPredictor erken gebelik testi ysptım bugun nolur cevap verin varmı gebelik 2017 den bebeğim olmuyor😪

Evet görüyorum çok yakın o dediğim yere inşallah vardır ya. Benim dediğim tam o idrar toplayan yerde belirmişti çok heyecanlanmıştım tabi hüsran bide pek bişey bilmiyordum. Bende bebek sahibi olamıyorum heycanınızı çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüze göre olur

Bu predictorun ekran diyim fazla oval olduğu için bunun çizgiler diger testlerden daha yakın oluyo. Zaten bu keçe gibi kısmın dibinde çıkmış. Kapansa gözükmeyecek.
Hadi yaa öyle mi o test hiç denk gelmedi bana eczanede falan gerçi artık almıyorum gereksiz diğer 5 TL olanda 20 değerin üstünü ölçüyormuş çıkacak olan onda da çıkar

Hadi yaa öyle mi o test hiç denk gelmedi bana eczanede falan gerçi artık almıyorum gereksiz diğer 5 TL olanda 20 değerin üstünü ölçüyormuş çıkacak olan onda da çıkar
Kesiikleee. Bunun yanıldığını da gördüm burda vallahi. Oncomed ve surelab var hiç yanıldığını görmedim mesela. Oncomedle pozitifi gördüm en çok ona sempatim var. Bu iki markadan da bir yığın yaptım asla kuruma cizgisi falan filan olmadılar. Diğerlerinden de bi ton yaptım tabi

Aynen öyle canım kapanınca gözükmedi açtım göründü.ama adetim geçerse normal kaset testi alıp bakıcam ilk idrarls en güzeli valla 50 tl içime girdi bu test için çok pahalı anlatamam kismet gülüm bakıcaz artık.

Ya herkes kuruma çizgisi diyor o hiç bana denk gelmedi nedense sadece bu ay çatlatma iğnesi olmuştum onun da etkisiyle galiba 10.gün de sonradan oldu o kuruma çizgisi. Artık tam da bilemiyorum kafam karıştı ama ondan önce hiç denk gelmedi bana

Oha gerçekten pahalıymış yaa. Artık bende yıldım negatiften her ay umut ediyoruz ama adet günü yapsak yeter aslında

Ben de iğneyi yaoar yapmaz test yapıyodum sırf çift çizgi goreyim diye.

Kuzum demek ki bende daha 20 lerde değil bu test merve hanımın dediyi gibi doğru oval kapnınca altta kalıyor böyle bir nalet ama adetin 6 gün öncesini gösteriyor demek ki bende 15,17 arası ki çıkmıyor kaset teste,ama ovilssyon testim vardı fazladan denedim onda pik görmüş gibi net çıktı ama adete yakın günüm yumurtlamayı adet bitimi 9 zuncu günü gördüm yumurtlama olamaz yani.ve okudum çoğ gebeler ovilsyonla ögrenmiş ilk ben bir kes daha şokkismet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…