- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Gonul Sare
-
Kocaeli- İstanbul arası kadar maşallahInşallah vardır ama dediğim gibi o kadar kenarda çıkmıyor bunun çizgisi biliyorum.
Evet görüyorum çok yakın o dediğim yere inşallah vardır ya. Benim dediğim tam o idrar toplayan yerde belirmişti çok heyecanlanmıştım tabi hüsran bide pek bişey bilmiyordum. Bende bebek sahibi olamıyorum heycanınızı çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüze göre olurYok o zaten gebe olmasan bile net pembe kalın o çizgi var.bak resim attım sana işaretledim idrar toplanan yer değil bence o kalın çizgide resimde bariz görünüyor zaten o deği yukarda işaretlediyim çizdi kontrol çizgiden aşağıda yani
Aynen bende kapalı olmadığı için tam bilemedim nerede çıktığını çizgininInşallah vardır ama dediğim gibi o kadar kenarda çıkmıyor bunun çizgisi biliyorum.
Bu predictorun ekran diyim fazla oval olduğu için bunun çizgiler diger testlerden daha yakın oluyo. Zaten bu keçe gibi kısmın dibinde çıkmış. Kapansa gözükmeyecek.Aynen bende kapalı olmadığı için tam bilemedim nerede çıktığını çizginin
Hadi yaa öyle mi o test hiç denk gelmedi bana eczanede falan gerçi artık almıyorum gereksizBu predictorun ekran diyim fazla oval olduğu için bunun çizgiler diger testlerden daha yakın oluyo. Zaten bu keçe gibi kısmın dibinde çıkmış. Kapansa gözükmeyecek.
Amaan buna ne bu para veriliyor 5 telaliklar süperBu predictorun ekran diyim fazla oval olduğu için bunun çizgiler diger testlerden daha yakın oluyo. Zaten bu keçe gibi kısmın dibinde çıkmış. Kapansa gözükmeyecek.
Evet 3 aydır tedavi görüyorum klomen b12 folikasit ve devit 3 vitaminleri kulllanıyorum halada devamHiç tedavi oldunuz mu peki simdiye dek?
Kesiikleee. Bunun yanıldığını da gördüm burda vallahi. Oncomed ve surelab var hiç yanıldığını görmedim mesela. Oncomedle pozitifi gördüm en çok ona sempatim var. Bu iki markadan da bir yığın yaptım asla kuruma cizgisi falan filan olmadılar. Diğerlerinden de bi ton yaptım tabiHadi yaa öyle mi o test hiç denk gelmedi bana eczanede falan gerçi artık almıyorum gereksizdiğer 5 TL olanda 20 değerin üstünü ölçüyormuş çıkacak olan onda da çıkar
Kesinlikleee.Amaan buna ne bu para veriliyor 5 telaliklar süper
Neden yeni başladınız bunca zaman beklediniz?Evet 3 aydır tedavi görüyorum klomen b12 folikasit ve devit 3 vitaminleri kulllanıyorum halada devam
Aynen öyle canım kapanınca gözükmedi açtım göründü.ama adetim geçerse normal kaset testi alıp bakıcam ilk idrarls en güzeli valla 50 tl içime girdi bu test için çok pahalı anlatamam kismet gülüm bakıcaz artık.Hadi yaa öyle mi o test hiç denk gelmedi bana eczanede falan gerçi artık almıyorum gereksizdiğer 5 TL olanda 20 değerin üstünü ölçüyormuş çıkacak olan onda da çıkar
Haklısın canım benim heves işte kismet olsunda 5 tllikle devam artık adet geçerse.Kesinlikleee.
Tabiki inşallah Kismet Nasip Allah sizlerinde o güzel gönlünüze göre versin canlarım var olunSonucu bize de yazın mutlaka.
Ya herkes kuruma çizgisi diyor o hiç bana denk gelmedi nedenseKesiikleee. Bunun yanıldığını da gördüm burda vallahi. Oncomed ve surelab var hiç yanıldığını görmedim mesela. Oncomedle pozitifi gördüm en çok ona sempatim var. Bu iki markadan da bir yığın yaptım asla kuruma cizgisi falan filan olmadılar. Diğerlerinden de bi ton yaptım tabi
Oha gerçekten pahalıymış yaa. Artık bende yıldım negatiften her ay umut ediyoruz ama adet günü yapsak yeter aslındaAynen öyle canım kapanınca gözükmedi açtım göründü.ama adetim geçerse normal kaset testi alıp bakıcam ilk idrarls en güzeli valla 50 tl içime girdi bu test için çok pahalı anlatamam kismet gülüm bakıcaz artık.
Ben de iğneyi yaoar yapmaz test yapıyodum sırf çift çizgi goreyim diye.Ya herkes kuruma çizgisi diyor o hiç bana denk gelmedi nedensesadece bu ay çatlatma iğnesi olmuştum onun da etkisiyle galiba 10.gün de sonradan oldu o kuruma çizgisi. Artık tam da bilemiyorum kafam karıştı ama ondan önce hiç denk gelmedi bana
Rabbim hepimizin kucağını hayırlı bebelerle doldursun. Hayırla büyütmek nasip etsin.Tabiki inşallah Kismet Nasip Allah sizlerinde o güzel gönlünüze göre versin canlarım var olun
Kuzum demek ki bende daha 20 lerde değil bu test merve hanımın dediyi gibi doğru oval kapnınca altta kalıyor böyle bir nalet ama adetin 6 gün öncesini gösteriyor demek ki bende 15,17 arası ki çıkmıyor kaset teste,ama ovilssyon testim vardı fazladan denedim onda pik görmüş gibi net çıktı ama adete yakın günüm yumurtlamayı adet bitimi 9 zuncu günü gördüm yumurtlama olamaz yani.ve okudum çoğ gebeler ovilsyonla ögrenmiş ilk ben bir kes daha şokHadi yaa öyle mi o test hiç denk gelmedi bana eczanede falan gerçi artık almıyorum gereksizdiğer 5 TL olanda 20 değerin üstünü ölçüyormuş çıkacak olan onda da çıkar
5liralık testler eğer çatlama gününü net biliyorsanız 12.günde sonuç veriyor. Ben hep adete üç dört gün kala öğrendim.Oha gerçekten pahalıymış yaa. Artık bende yıldım negatiften her ay umut ediyoruz ama adet günü yapsak yeter aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?