Arkadaşlar adetime 3 gün varPredictor erken gebelik testi ysptım bugun nolur cevap verin varmı gebelik 2017 den bebeğim olmuyor😪

5liralık testler eğer çatlama gününü net biliyorsanız 12.günde sonuç veriyor. Ben hep adete üç dört gün kala öğrendim.
Hadi yaa öyle mi ben hiç yaşamadığımdan evet biliyorum gününü tedavi görüyorum zaten ama artık aşılamaya geçeceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Neden yeni başladınız bunca zaman beklediniz?
Benim bir oğlum bir kızım var 2017 de karnımda 3 cü bebeğimin kalbi durdu sezeryanla aldılar gömdük meleyimi ondan sonra olmadı ve kızım oğlum kardeş istiyor sürekli diyorlar ondan yaşta 37 olunca son bir tane yapalım dedik ve 3 le tamamlansın ondan 3 aydır tedavim başlamış canım

Yumurtlama gününüz çok erken olmuş aslında daha belirgin çıkmaz mıydı o zaman?

Ben de iğneyi yaoar yapmaz test yapıyodum sırf çift çizgi goreyim diye.
Ay ben bu ay ilk kez denedim normalde kendi çatlıyordu. 2. Gün denemiştim o çizgiyi görmek çok istedim yaptım daha da üzüldüm yaaa. Ama sizin tutmuş nasıl oldu aşılama falan mı yoksa

5liralık testler eğer çatlama gününü net biliyorsanız 12.günde sonuç veriyor. Ben hep adete üç dört gün kala öğrendim.
Geç döllenmede ola biliyor canım herkesin vicudu aynı deyil malesef 16 gün geçmiş kasetde çıkmadı erken gebelik testinde silik ovlasyon yedek testlerim kalmıştı onda ise pik görmüş gibi net iki çizgide koyu çıktı bak obilasyon tesitne de akşam 10 gibi yaptım ve adetime yakın yumurtlamam mümkün değil yani.

Eklentiler

• IMG20210910220306.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
Hadi yaa öyle mi ben hiç yaşamadığımdan evet biliyorum gününü tedavi görüyorum zaten ama artık aşılamaya geçeceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benimkiler de yaşamadı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıcakla doğurabilmekmis meğer. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

Yumurtlama gününüz çok erken olmuş aslında daha belirgin çıkmaz mıydı o zaman?
Yok erken olmadı ağustos 17 si adet gördüm 5 gün gecikmeyle geldi 30 gün sonra yani 24 28 günde bir adrt görüyorum normalde tam zamanında yumurtladım yani ama bunun erken yumurtlaması olsada döllenmesi falan uzuyor birde erken yumurtlama oldu diye erken döllenme olmuyor malesef

İnşallah gebesinizdir.

Canım benimkiler de yaşamadı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıcakla doğurabilmekmis meğer. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Yok canım yanlış anladın hiç gebe kalamadım o anlamda dedim Bi yanlış anlaşılma oldu. Ama sen böyle diyince üzüldüm sebebi belli mi niye düşük oluyor

9. Günü demiştiniz ya ondan sordum. İnşallah gönlünüze göre olsun Allah isteyen herkese nasip etsin

Sizi üzmek istemem ama o erken gebelik testi pozitif değil, o silik çizgi test çizgisi değil çünkü. Umarım hamilesinizdir ama bu test silik çıktı diye inanıp bel bağlamayın. Bakın benim son gebeligimde ovulasyon testi aynen sizinki gibiyken erken gebelik testi böyleydi. Ve iki çizgi arası mesafe bu kadar.

Yok canım yanlış anladın hiç gebe kalamadım o anlamda dedim Bi yanlış anlaşılma oldu. Ama sen böyle diyince üzüldüm sebebi belli mi niye düşük oluyor
Yok yanlış anlamadım. Ben de hep gebe kalsam da pozitifi görsem diye dua ederdim. Yanlış etmişim. Onu demek istedim. Pıhtılaşma varmış. Üzülme lütfen. Alan da veren de Allah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Ya kurban olurum üzülme nolur Rabbim Sen Dahil Herkesi Evlad Haberiyle Müjdelesin Evini Neşelendisin taçlandıesın zamanında seninle olucak bebişin sende burda paylaşıcaksın duararımdasınız Hepiniz

Ya gerçekten mi bizde hep öyle dua ediyoruz ama işte pıhtılaşma için bir daha gebe kalındığında önlem olarak ilaç veriyorlarmış galiba doğru mudur

Ya kurban olurum üzülme nolur Rabbim Sen Dahil Herkesi Evlad Haberiyle Müjdelesin Evini Neşelendisin taçlandıesın zamanında seninle olucak bebişin sende burda paylaşıcaksın duararımdasınız Hepiniz
Çok şükür ki iki evladınız varmış sizde çok ümitsizliğe kapılmayın akışına bırakın doktorların bile tek dediği şey stres çok etkiliyor. Yaşınızda genç bakmayın öyle 40 yaşında çoğu insan gebe kalıyor ve normal bir şekilde

Ne zaman yaptın sen bu testi sabah ilk idrarla mı?ben 3 gün kala akşam sast 6 dan sonra yaptım ve dünya kadarda çay su kahve içmiştim ondan silik çıkaz mı yani. ilk idrarla değil akşam 6 da y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…