- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Gonul Sare
-
Hadi yaa öyle mi ben hiç yaşamadığımdan5liralık testler eğer çatlama gününü net biliyorsanız 12.günde sonuç veriyor. Ben hep adete üç dört gün kala öğrendim.
Benim bir oğlum bir kızım var 2017 de karnımda 3 cü bebeğimin kalbi durdu sezeryanla aldılar gömdük meleyimi ondan sonra olmadı ve kızım oğlum kardeş istiyor sürekli diyorlar ondan yaşta 37 olunca son bir tane yapalım dedik ve 3 le tamamlansın ondan 3 aydır tedavim başlamış canımNeden yeni başladınız bunca zaman beklediniz?
Yumurtlama gününüz çok erken olmuş aslında daha belirgin çıkmaz mıydı o zaman?Kuzum demek ki bende daha 20 lerde değil bu test merve hanımın dediyi gibi doğru oval kapnınca altta kalıyor böyle bir nalet ama adetin 6 gün öncesini gösteriyor demek ki bende 15,17 arası ki çıkmıyor kaset teste,ama ovilssyon testim vardı fazladan denedim onda pik görmüş gibi net çıktı ama adete yakın günüm yumurtlamayı adet bitimi 9 zuncu günü gördüm yumurtlama olamaz yani.ve okudum çoğ gebeler ovilsyonla ögrenmiş ilk ben bir kes daha şokkismet artık
Ay ben bu ay ilk kez denedim normalde kendi çatlıyordu. 2. Gün denemiştim o çizgiyi görmek çok istedim yaptım daha da üzüldüm yaaa. Ama sizin tutmuş nasıl oldu aşılama falan mı yoksaBen de iğneyi yaoar yapmaz test yapıyodum sırf çift çizgi goreyim diye.
Geç döllenmede ola biliyor canım herkesin vicudu aynı deyil malesef 16 gün geçmiş kasetde çıkmadı erken gebelik testinde silik ovlasyon yedek testlerim kalmıştı onda ise pik görmüş gibi net iki çizgide koyu çıktı bak obilasyon tesitne de akşam 10 gibi yaptım ve adetime yakın yumurtlamam mümkün değil yani.5liralık testler eğer çatlama gününü net biliyorsanız 12.günde sonuç veriyor. Ben hep adete üç dört gün kala öğrendim.
Canım benimkiler de yaşamadı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıcakla doğurabilmekmis meğer. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.Hadi yaa öyle mi ben hiç yaşamadığımdanevet biliyorum gününü tedavi görüyorum zaten ama artık aşılamaya geçeceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Yok erken olmadı ağustos 17 si adet gördüm 5 gün gecikmeyle geldi 30 gün sonra yani 24 28 günde bir adrt görüyorum normalde tam zamanında yumurtladım yani ama bunun erken yumurtlaması olsada döllenmesi falan uzuyor birde erken yumurtlama oldu diye erken döllenme olmuyor malesefYumurtlama gününüz çok erken olmuş aslında daha belirgin çıkmaz mıydı o zaman?
İnşallah gebesinizdir.Geç döllenmede ola biliyor canım herkesin vicudu aynı deyil malesef 16 gün geçmiş kasetde çıkmadı erken gebelik testinde silik ovlasyon yedek testlerim kalmıştı onda ise pik görmüş gibi net iki çizgide koyu çıktı bak obilasyon tesitne de akşam 10 gibi yaptım ve adetime yakın yumurtlamam mümkün değil yani.
Yok canım yanlış anladın hiç gebe kalamadım o anlamda dedim Bi yanlış anlaşılma oldu. Ama sen böyle diyince üzüldüm sebebi belli mi niye düşük oluyorCanım benimkiler de yaşamadı. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıcakla doğurabilmekmis meğer. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
9. Günü demiştiniz ya ondan sordum. İnşallah gönlünüze göre olsun Allah isteyen herkese nasip etsinYok erken olmadı ağustos 17 si adet gördüm 5 gün gecikmeyle geldi 30 gün sonra yani 24 28 günde bir adrt görüyorum normalde tam zamanında yumurtladım yani ama bunun erken yumurtlaması olsada döllenmesi falan uzuyor birde erken yumurtlama oldu diye erken döllenme olmuyor malesef
Sizi üzmek istemem ama o erken gebelik testi pozitif değil, o silik çizgi test çizgisi değil çünkü. Umarım hamilesinizdir ama bu test silik çıktı diye inanıp bel bağlamayın. Bakın benim son gebeligimde ovulasyon testi aynen sizinki gibiyken erken gebelik testi böyleydi. Ve iki çizgi arası mesafe bu kadar.Geç döllenmede ola biliyor canım herkesin vicudu aynı deyil malesef 16 gün geçmiş kasetde çıkmadı erken gebelik testinde silik ovlasyon yedek testlerim kalmıştı onda ise pik görmüş gibi net iki çizgide koyu çıktı bak obilasyon tesitne de akşam 10 gibi yaptım ve adetime yakın yumurtlamam mümkün değil yani.
Yok yanlış anlamadım. Ben de hep gebe kalsam da pozitifi görsem diye dua ederdim. Yanlış etmişim. Onu demek istedim. Pıhtılaşma varmış. Üzülme lütfen. Alan da veren de Allah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Yok canım yanlış anladın hiç gebe kalamadım o anlamda dedim Bi yanlış anlaşılma oldu. Ama sen böyle diyince üzüldüm sebebi belli mi niye düşük oluyor
Ya kurban olurum üzülme nolur Rabbim Sen Dahil Herkesi Evlad Haberiyle Müjdelesin Evini Neşelendisin taçlandıesın zamanında seninle olucak bebişin sende burda paylaşıcaksın duararımdasınız HepinizEvet görüyorum çok yakın o dediğim yere inşallah vardır ya. Benim dediğim tam o idrar toplayan yerde belirmişti çok heyecanlanmıştım tabi hüsran bide pek bişey bilmiyordum. Bende bebek sahibi olamıyorum heycanınızı çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüze göre olur
Ya gerçekten mi bizde hep öyle dua ediyoruz ama işteYok yanlış anlamadım. Ben de hep gebe kalsam da pozitifi görsem diye dua ederdim. Yanlış etmişim. Onu demek istedim. Pıhtılaşma varmış. Üzülme lütfen. Alan da veren de Allah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Sizi üzmek istemem ama o erken gebelik testi pozitif değil, o silik çizgi test çizgisi değil çünkü. Umarım hamilesinizdir ama bu test silik çıktı diye inanıp bel bağlamayın. Bakın benim son gebeligimde ovulasyon testi aynen sizinki gibiyken erken gebelik testi böyleydi. Ve iki çizgi arası mesafe bu kadar.
Eki Görüntüle 2914481 kismet hayırlı Olsun sizinki
Evet iğne yapılıyormuş kan sivilastirici.Ya gerçekten mi bizde hep öyle dua ediyoruz ama iştepıhtılaşma için bir daha gebe kalındığında önlem olarak ilaç veriyorlarmış galiba doğru mudur
Çok şükür ki iki evladınız varmış sizde çok ümitsizliğe kapılmayın akışına bırakın doktorların bile tek dediği şey stres çok etkiliyor. Yaşınızda genç bakmayın öyle 40 yaşında çoğu insan gebe kalıyor ve normal bir şekildeYa kurban olurum üzülme nolur Rabbim Sen Dahil Herkesi Evlad Haberiyle Müjdelesin Evini Neşelendisin taçlandıesın zamanında seninle olucak bebişin sende burda paylaşıcaksın duararımdasınız Hepiniz
Ne zaman yaptın sen bu testi sabah ilk idrarla mı?ben 3 gün kala akşam sast 6 dan sonra yaptım ve dünya kadarda çay su kahve içmiştim ondan silik çıkaz mı yani. ilk idrarla değil akşam 6 da ySizi üzmek istemem ama o erken gebelik testi pozitif değil, o silik çizgi test çizgisi değil çünkü. Umarım hamilesinizdir ama bu test silik çıktı diye inanıp bel bağlamayın. Bakın benim son gebeligimde ovulasyon testi aynen sizinki gibiyken erken gebelik testi böyleydi. Ve iki çizgi arası mesafe bu kadar.
Eki Görüntüle 2914481
Rabbim yerini doldursun üzüldüm neden ki?Gonul Sare nisan sonunda kaybettim onu. Örnek olsun diye attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?