- Konu Sahibi Gonul Sare
-
Kapalıyken de foto atar mısın çizgi dışarı kaymş sanki
Bunlara hiç para vermeyin ucuz testlerden alın daha iyi bebe time var erken gebelik testi gibi aynı 5 lira hemde
Ucuz teste kaset teste çıkmazki canım adet gecikmeden bu günle 2 gün var daha adet olmazsam kan testine gidicem.Bunlara hiç para vermeyin ucuz testlerden alın daha iyi bebe time var erken gebelik testi gibi aynı 5 lira hemde
Normal teste daha erken canım çıkmaz adet gecikmeden.Aynen sanki var gibi çizgi ama tam net bişey diyemicem.normal test alıp dengesiz keşke ya da başka bir erken gebelik ile tekrarlasanız sabah tam net cikar.ama ins hamilesinizdir rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kuzum ötekiyle nasıl bakayım çıkmaz zaten günüm daha geçmedi ki.ilk 15 dakikata çıktı çektim paylaştım silikti zaten parçalayıp resim attım ki rahat yorum yapılsın.Testi niye parçaladın ki? Sanki var gibi? Ama bu testleri sevmiyorum keşke otekiyle baksaydin
Yarın sabah ilk idrarlada başka bir erken gebelik testi alıp denicem canım inşallsh vardırNormal teste daha erken canım çıkmaz adet gecikmeden.
Canım koyu çizginin az altında silik çizgi var oraya bak.en aşağıdaki taşan çizgi zaten oluyor gebe olsanda olmasanda ve en üsteki C çizgiside hep var kontrol çizgisi.sana resim yolladım işaretledim bak canımKapalıyken de foto atar mısın çizgi dışarı kaymş sanki
Kapatamadım parçalar saçıldı tolayıp kuramadım canım burda nasıl?Kapalıyken de foto atar mısın çizgi dışarı kaymş sanki
Eğer o idrar toplayan yerin bitiminde bir silik çizgi var ordan bahsediyorsanız üzgünüm aynısını bende testi açtığımda görmüştüm orda biriktiği için öyle kırmızılık çıkabiliyor. Hatta benim daha koyuydu sonuç negatif oldu. O kısma bakmayın o yüzden
Size gösterdiğiniz yer için yorum yazdım şimdiCanım koyu çizginin az altında silik çizgi var oraya bak.en aşağıdaki taşan çizgi zaten oluyor gebe olsanda olmasanda ve en üsteki C çizgiside hep var kontrol çizgisi.sana resim yolladım işaretledim bak canım
Buna bak birde istersen canım mavi daire içindeTesti niye parçaladın ki? Sanki var gibi? Ama bu testleri sevmiyorum keşke otekiyle baksaydin
Yok o zaten gebe olmasan bile net pembe kalın o çizgi var.bak resim attım sana işaretledim idrar toplanan yer değil bence o kalın çizgide resimde bariz görünüyor zaten o deği yukarda işaretlediyim çizdi kontrol çizgiden aşağıda yaniEğer o idrar toplayan yerin bitiminde bir silik çizgi var ordan bahsediyorsanız üzgünüm aynısını bende testi açtığımda görmüştüm orda biriktiği için öyle kırmızılık çıkabiliyor. Hatta benim daha koyuydu sonuç negatif oldu. O kısma bakmayın o yüzden
Kismet diycem ama diyer siteler hepsi var diyor net kesin yani bakalım artıkO çizgilerin arası o kadar yok maalesef. O çizgi emici kısımda dışarda olacaktı test kapalı olsaydı.
Inşallah vardır ama dediğim gibi o kadar kenarda çıkmıyor bunun çizgisi biliyorum.Kismet diycem ama diyer siteler hepsi var diyor net kesin yani bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?