Arkadaşlar adetime 3 gün varPredictor erken gebelik testi ysptım bugun nolur cevap verin varmı gebelik 2017 den bebeğim olmuyor😪

Testi niye parçaladın ki? Sanki var gibi? Ama bu testleri sevmiyorum keşke otekiyle baksaydin

Aynen sanki var gibi çizgi ama tam net bişey diyemicem.normal test alıp dengesiz keşke ya da başka bir erken gebelik ile tekrarlasanız sabah tam net cikar.ama ins hamilesinizdir rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Normal teste daha erken canım çıkmaz adet gecikmeden.

Kapalıyken de foto atar mısın çizgi dışarı kaymş sanki
Canım koyu çizginin az altında silik çizgi var oraya bak.en aşağıdaki taşan çizgi zaten oluyor gebe olsanda olmasanda ve en üsteki C çizgiside hep var kontrol çizgisi.sana resim yolladım işaretledim bak canım

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-10-20-22-20-44_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    8 KB · Görüntüleme: 86
Eğer o idrar toplayan yerin bitiminde bir silik çizgi var ordan bahsediyorsanız üzgünüm aynısını bende testi açtığımda görmüştüm orda biriktiği için öyle kırmızılık çıkabiliyor. Hatta benim daha koyuydu sonuç negatif oldu. O kısma bakmayın o yüzden

Size gösterdiğiniz yer için yorum yazdım şimdi

Yok o zaten gebe olmasan bile net pembe kalın o çizgi var.bak resim attım sana işaretledim idrar toplanan yer değil bence o kalın çizgide resimde bariz görünüyor zaten o deği yukarda işaretlediyim çizdi kontrol çizgiden aşağıda yani

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-10-20-22-20-44_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…