İnşallah canım
Sabah ilk çişimle yaptım. Reglim yarın görünüyor hala şüpheliyim yoktur ya diyeYinede sabh deneyin
Hayırlı olsun kesinlikle varSabah ilk çişimle yaptım. Reglim yarın görünüyor hala şüpheliyim yoktur ya diye
Valla önceki aylarda çok net tek çizgi çıkmıştı. İlk kez dün hızlı testte silik çıktı. Bugün de normal gebelik testinde böyle çıktı. Ama bu testler hiç duymadığım testlerHayırlı olsun kesinlikle var
İlk idrar hiç bir zaman yalan söylemz diye biliyorumValla önceki aylarda çok net tek çizgi çıkmıştı. İlk kez dün hızlı testte silik çıktı. Bugün de normal gebelik testinde böyle çıktı. Ama bu testler hiç duymadığım testler
Alalala ya insan heyecanlanıyor. Reglim de geçmedi daha inanın elim ayağım titriyor. 3 gün önce kız kardeşimin haberini aldık sürpriz şekilde. Şimdi ben acaba etkilendim mi diyorumİlk idrar hiç bir zaman yalan söylemz diye biliyorum
Valla önceki aylarda çok net tek çizgi çıkmıştı. İlk kez dün hızlı testte silik çıktı. Bugün de normal gebelik testinde böyle çıktı. Ama bu testler hiç duymadığım testler
Hayır etkilnmiş olsaydın sadece psikoloji olarak etkilnirdin testte çıkmazdı kaç gününüz varAlalala ya insan heyecanlanıyor. Reglim de geçmedi daha inanın elim ayağım titriyor. 3 gün önce kız kardeşimin haberini aldık sürpriz şekilde. Şimdi ben acaba etkilendim mi diyorum
1günHayır etkilnmiş olsaydın sadece psikoloji olarak etkilnirdin testte çıkmazdı kaç gününüz var
Görüyorum Gibi sonuç ne olduKızlar adete 5 gün kala yaptım benim gözüme mi görünüyor acaba
Maalesef regl oldumGörüyorum Gibi sonuç ne oldu
Test dağılmış gibi tekrarlayın istersenizBenimkime de bakar msnz kuruma çizgisi mi
Bende hiç bir zaman görmedim saatlerce testle bakışıp bakışıp durduğum olmuştur bu ilk oldu yani sizce pozitif mi diyorsunuz ?Daha önce 15-20 tane test yapmışımdır her markadan ama hiç kuruma çizgisi görmedim negatifken yani sadece benim mi başıma gelmedi bu kuruma çizgisi olayı. Negatifken dümdüz bembeyaz bir kağıt oluyor asla şerit falan çıkmıyor hatta kör olurcasına testin içine girip flaşla falan bakıyorum :) o yüzden inanmıyorum bu olaya
Bende hiç bir zaman görmedim saatlerce testle bakışıp bakışıp durduğum olmuştur bu ilk oldu yani sizce pozitif mi diyorsunuz ?
ben testleri atmıyorum biriktiriyorum ve hiçbirinde bi tane bile kuruma çizgisi yok o yüzden böyle silikte olsa çıktığında umut vardır diye düşünüyorum :) biraz bekleyip kan verirsiniz biliyorum beklemek çokkkkk zor ama bende bu süreçteyim şu an 3-4 farklı markadan test alıp denedim hepsinde böyle silik çizgi çıktıBende hiç bir zaman görmedim saatlerce testle bakışıp bakışıp durduğum olmuştur bu ilk oldu yani sizce pozitif mi diyorsunuz ?
O zamaaann ikimizin de umudu kırılmadığı güzel haberler alacağımız zamanlar olsun senin adınada çok sevindim benide çok mutlu ettinnnnben testleri atmıyorum biriktiriyorum ve hiçbirinde bi tane bile kuruma çizgisi yok o yüzden böyle silikte olsa çıktığında umut vardır diye düşünüyorum :) biraz bekleyip kan verirsiniz biliyorum beklemek çokkkkk zor ama bende bu süreçteyim şu an 3-4 farklı markadan test alıp denedim hepsinde böyle silik çizgi çıktı
Regl oldunuz mu merak ettimSabah ilk çişimle yaptım. Reglim yarın görünüyor hala şüpheliyim yoktur ya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?