Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kuruma çizgisimi gebelik mi
Valla önceki aylarda çok net tek çizgi çıkmıştı. İlk kez dün hızlı testte silik çıktı. Bugün de normal gebelik testinde böyle çıktı. Ama bu testler hiç duymadığım testler
Valla önceki aylarda çok net tek çizgi çıkmıştı. İlk kez dün hızlı testte silik çıktı. Bugün de normal gebelik testinde böyle çıktı. Ama bu testler hiç duymadığım testler
Alalala ya insan heyecanlanıyor. Reglim de geçmedi daha inanın elim ayağım titriyor. 3 gün önce kız kardeşimin haberini aldık sürpriz şekilde. Şimdi ben acaba etkilendim mi diyorum
Alalala ya insan heyecanlanıyor. Reglim de geçmedi daha inanın elim ayağım titriyor. 3 gün önce kız kardeşimin haberini aldık sürpriz şekilde. Şimdi ben acaba etkilendim mi diyorum