Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekledikçe koyulaştıİlki erken gebelik testiydi bir beş dk içinde çıktı kaset test ilk idrarla yaptım oda beş dk içinde çıktı
Sizin geçti mi gununuz yoksa var mı daha kan vermediniz değil mi bir de belirtiniz var mıİlki erken gebelik testiydi bir beş dk içinde çıktı kaset test ilk idrarla yaptım oda beş dk içinde çıktı
Arkadaşlar sizce var mi
Evet canım günüm geçti hamileyimSizin geçti mi gununuz yoksa var mı daha kan vermediniz değil mi bir de belirtiniz var mı
Var benceArkadaşlar sizce var mi
Bilmiyorum çizgi hafif görünüyor tekrarlayınSanki hafif bir silik çizgi var gibi. Benim de reglimin gecikmesinin 3. günü. Ve bugün bir test yapayım dedim fakat sanırım çok silik bir çizgi var gibi ama halüsinasyon da görüyor olabilirim. Sizce?
Kan tahlilinde negatif çıktı ama doktor dedi 10 gün sonra tekrar gelVar bence
Benimde kanda negatif çıtı o zaman adetime 6 gün vardı erken yaparsan negatif çıkar dedi doktor ve şimdi hamileyimKan tahlilinde negatif çıktı ama doktor dedi 10 gün sonra tekrar gel
Belirtiniz var mıydı yoksa sadece gününüz geçince mi anladınız acabaEvet canım günüm geçti hamileyim
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsunEvet canım günüm geçti hamileyim
İnşallah canımHayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Çok yorgundum ve uykum geliyorduBelirtiniz var mıydı yoksa sadece gününüz geçince mi anladınız acaba
Sabh ilk idrarla tekrar deneyinreglime 2 gün var ve kasıklarımda bişeyler tepişiyor sanki. Aylardır çok net tek çizgi gördüm. İlk defa silik de olsa ikinci çizgiyi görünce acaba dedim. Kızlar sizce ? Yumurtlama üstünden en fazla 10 gün geçmiştir
Evet ya. Çay kahve su içtim içtim sonra aklıma düştü. Yapamadan duramadım. Çok idrarım vardı. Açık renkliydi baya. Sabah ilk idrarla yapmadım yaniSabh ilk idrarla tekrar deneyin
Yinede sabh deneyinEvet ya. Çay kahve su içtim içtim sonra aklıma düştü. Yapamadan duramadım. Çok idrarım vardı. Açık renkliydi baya. Sabah ilk idrarla yapmadım yani
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde bugün adet günüm ama olmadım inşallah olmamBenimde kanda negatif çıtı o zaman adetime 6 gün vardı erken yaparsan negatif çıkar dedi doktor ve şimdi hamileyim
İnşallah canımSağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde bugün adet günüm ama olmadım inşallah olmam![]()