• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar amh yüksek mi

Kuzum pcos olabilirsin doktoruna muhakkak sormalısın amh 3 üstü olunca pcos riski var
baktı amh çok güzel dedi kist falan bir şeyde yoktu ama Google bakınca evet öyle yazıyor
Kuzum pcos olabilirsin doktoruna muhakkak sormalısın amh 3 üstü olunca pcos riski var
ya doktor baktı ama herhangi bir şey demedi ultrason ve vajinal ultrason baktı ama temiz dedi Amh çok iyi dedi . Araştıranca evet pcos yazıyor kafam karıştır farklı bir dr daha mı Gitsem

Doktor çocuğun olmaz direk tüp bebek düşün dedi pek iyi bir doktor değil
Böyle konuşan doktorlardan uzak durun sigortanız varsa maddi durum da iyise daha uygun fiyata tüp bebeğe başvurun çünkü orda daha detaylı bakılıyo belki bilmediğiniz bir şey var ben devlette 35 40 bin lira arası tüp Bebek denedim herşey dahil ki üç hakkın var üç günlük transfer di tutmadı şimdi beşinci gün embriyosu na genetik bakılacak duruma göre transfer özellerde daha pahalı

Amh:4.2
Estradiol:57
Lh:5.26
Fsh:4
Tsh:0.547
Prolaktin:16
Benim değerler böyle bu arada gecikmenin 7. Günündeyim kan verdim bugün beta negatif üzdü 🥲
Normal bence.
Benim başlığımı atayım ordan oku istersen
Benim de herşeyim iyiydi son dönemde. Yine de olmuyordu.

Konu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼
Yazdıklarını okudum inan dediğin gibi her şeyin bir zamanı var kurban olduğum allahım şimdi vermiyorsa vardır bir bildiği değil mi kendimizi boşu boşuna yıpratıyoruz ruhu yaratıldıysa ya da bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet bir gün gelir kendimizi parçalamakta ağlasakta yıpratsakta yoksa yoktur yani Allah oğluşunu sana bağışlasın birlikte uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun acısını göstermesin isteyen herkese de nasip etsin❤️

Back
X