- 1 Eylül 2025
- 142
- 24
- 13
- 28
- Konu Sahibi Papatya098
Sen kişiler karıştırıyorsun8,82 / 3,81 =2,315 yapar.
Yazdığınız hormonlara göre bu şekilde hesaplanıyor.
Fsh 4
Diğer arkadaştan bahsediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kişiler karıştırıyorsunbenim Lh
Benim Lh 5.26 Fsh 4 diğer arkadaş hesapladığınSen kişiler karıştırıyorsunbenim Lh 5.26
Fsh 4
Diğer arkadaştan bahsediyorsun
baktı amh çok güzel dedi kist falan bir şeyde yoktu ama Google bakınca evet öyle yazıyorKuzum pcos olabilirsin doktoruna muhakkak sormalısın amh 3 üstü olunca pcos riski var
ya doktor baktı ama herhangi bir şey demedi ultrason ve vajinal ultrason baktı ama temiz dedi Amh çok iyi dedi . Araştıranca evet pcos yazıyor kafam karıştır farklı bir dr daha mı GitsemKuzum pcos olabilirsin doktoruna muhakkak sormalısın amh 3 üstü olunca pcos riski var
Başka bir dr gitsem acaba . Gittiğim dr herhangi bir şey yok temiz dedi . Amh çok iyi dedi . Kafam karıştıPolikistik over var gibi
Kötü bir sonuç sayılmaz
Biraz destekle olur gibi
Fazla üretiyorsunuz hatta yumurtayı
Ben de böyleyim çocuğum var bi sıkıntı yok yaniBaşka bir dr gitsem acaba . Gittiğim dr herhangi bir şey yok temiz dedi . Amh çok iyi dedi . Kafam karıştı
AaaaaBenim Lh 5.26 Fsh 4 diğer arkadaş hesapladığın
Benim sonuç hakkında ne düşünüyorsun pekiAaaaa
Hahahahahahaha![]()
Böyle konuşan doktorlardan uzak durun sigortanız varsa maddi durum da iyise daha uygun fiyata tüp bebeğe başvurun çünkü orda daha detaylı bakılıyo belki bilmediğiniz bir şey var ben devlette 35 40 bin lira arası tüp Bebek denedim herşey dahil ki üç hakkın var üç günlük transfer di tutmadı şimdi beşinci gün embriyosu na genetik bakılacak duruma göre transfer özellerde daha pahalıDoktor çocuğun olmaz direk tüp bebek düşün dedi pek iyi bir doktor değil
Hepsini bi yazar mısınBenim sonuç hakkında ne düşünüyorsun peki![]()
Amh:4.2Hepsini bi yazar mısınlh ve fsh gayet iyi
8,82 / 3,81 =2,315 yapar.
Yazdığınız hormonlara göre bu şekilde
Bunu bana yazmışsınız sanırım8,82 / 3,81 =2,315 yapar.
Normal bence.Amh:4.2
Estradiol:57
Lh:5.26
Fsh:4
Tsh:0.547
Prolaktin:16
Benim değerler böyle bu arada gecikmenin 7. Günündeyim kan verdim bugün beta negatif üzdü![]()
Pcos olduğunuzu gösteriyor birazBunu bana yazmışsınız sanırımbu oran ne oluyor başka arkadaşta yazınca karıştırdım . Ne oranı yani kötü mü cevap yazar mısınız
![]()
Eee ne yaptın peki olması için oğlum var sanırım Allah bağışlasınNormal bence.
Benim başlığımı atayım ordan oku istersen
Benim de herşeyim iyiydi son dönemde. Yine de olmuyordu.
Teşekkür ederimEee ne yaptın peki olması için oğlum var sanırım Allah bağışlasın![]()
Konu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerimEee ne yaptın peki olması için oğlum var sanırım Allah bağışlasın![]()
Yazdıklarını okudum inan dediğin gibi her şeyin bir zamanı var kurban olduğum allahım şimdi vermiyorsa vardır bir bildiği değil mi kendimizi boşu boşuna yıpratıyoruz ruhu yaratıldıysa ya da bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet bir gün gelir kendimizi parçalamakta ağlasakta yıpratsakta yoksa yoktur yani Allah oğluşunu sana bağışlasın birlikte uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun acısını göstermesin isteyen herkese de nasip etsinKonu '1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim'
1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim![]()
Benim gecikmemin bugün 8. Günü kan verdim negatif çıktı doktor adet söktürücü yazdı kullanmaya başladım bu ayda ümidimi kestim ki artık kendimi yıpratmiycamTeşekkür ederimdarısı isteyen herkese olsun inşaAllah atıyorum şimdi sürecimin linkini