- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
Ben ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben ailesiyle anlaşmak zorundamıyım?
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben ailesiyle anlaşmak zorundamıyım?