Arkadaslar Ana kuzuluğu hakkında??

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Ben ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben ailesiyle anlaşmak zorundamıyım?

Ana kuzuluğunun yaşı vardır.En geç 10 yaşında bitmelidir.İleriki yaşlardaki anne bağımlılığı psikolojik bir sorundur.Normal değildir olamaz.
Bununla alakalı filmler bile mevcuttur.Psikolojik sorun olduğu ile ilgili.
Pişman değil mutlu olacaksın emin ol.Çok iyi yapmışsın.Burda kaynana konuları aldatılma konularından çok zira.

Ana kuzuluğunun yaşı vardır.En geç 10 yaşında bitmelidir.İleriki yaşlardaki anne bağımlılığı psikolojik bir sorundur.Normal değildir olamaz.
Bununla alakalı filmler bile mevcuttur.Psikolojik sorun olduğu ile ilgili.
Pişman değil mutlu olacaksın emin ol.Çok iyi yapmışsın.Burda kaynana konuları aldatılma konularından çok zira.
Ama okadar yaygınkı bu durum bır cok kışı bu yüzden boşanıyor cok cok arttı

Ama okadar yaygınkı bu durum bır cok kışı bu yüzden boşanıyor cok cok arttı
Ben şahsen eş ailesiyle görüşmüyorum ve eşim de bu konuda çok şükür anlayışlı.Ne kadar az akrabalık o kadar az dert.Sen tavrını net koymuşsun tebrik ediyorum.Ben de öyle yaptım huzurluyum.

Gercekten cok ilginç cogu ınsan böyle galıba
Hepsi oyle. Annesi kabalik yapti diye uyardim soyledim erkek arkadasima, daha simdiden savunmacalar yok kabalik degil yanlis anlasilma. (Hediyelerime arayip bi tesekkur bile etmemistide). Hemen bi savunma ay kabalik iste annelerine laf ettirirlermi hic!

Ben şahsen eş ailesiyle görüşmüyorum ve eşim de bu konuda çok şükür anlayışlı.Ne kadar az akrabalık o kadar az dert.Sen tavrını net koymuşsun tebrik ediyorum.Ben de öyle yaptım huzurluyum.

Ben bu takıntım yüzünden herseyı ıptal ettım ama gerçekten anlayamıyorum ya ben b
Hepsi oyle. Annesi kabalik yapti diye uyardim soyledim erkek arkadasima, daha simdiden savunmacalar yok kabalik degil yanlis anlasilma. (Hediyelerime arayip bi tesekkur bile etmemistide). Hemen bi savunma ay kabalik iste annelerine laf ettirirlermi hic!

Ben herseyı bu yüzden bitirdim anneni kararlarımıza dahıl etme dıye ..Ama hala aynı degısen hıc bırsey yok hanı ınsan bırsey söyler senı onlardan uzak tutcam afet benı ama yok hıc bırsey yok bana söyledıgı sey pişman olacaksın benı kolay harcadın oldu.. Ben ne kadar degersızmısım:(

Ben bu takıntım yüzünden herseyı ıptal ettım ama gerçekten anlayamıyorum ya ben b

Ben herseyı bu yüzden bitirdim anneni kararlarımıza dahıl etme dıye ..Ama hala aynı degısen hıc bırsey yok hanı ınsan bırsey söyler senı onlardan uzak tutcam afet benı ama yok hıc bırsey yok bana söyledıgı sey pişman olacaksın benı kolay harcadın oldu.. Ben ne kadar degersızmısım:KK43:
Tükürdüğünü yalama sakın tabiri caizse.Barışırsan aileyi olduğu gibi işine karıştıracağının garantisidir.

Ben tabiki herkes gibi annemi seviyorum ve dedikleri benim icin cok onemli iki etmem bir dedigini ama sonucta annemde bir insan sonucta onunda bazi kararları yanlis olabilir hayatima ve ileride evliligime gercekten zarar veren kararlari gorusleri varsa tabiki köru körüne uygulamam.
nisanliniz demekki insanlarin dusuncelerine kapilip gidebilen bir kafaya sahipmis ilerde daha baska sorunlarda olabilirdi diye dusunun..
belki sizdede sorunlar vardir bilemeyiz hayirlisi olsun

Ben tabiki herkes gibi annemi seviyorum ve dedikleri benim icin cok onemli iki etmem bir dedigini ama sonucta annemde bir insan sonucta onunda bazi kararları yanlis olabilir hayatima ve ileride evliligime gercekten zarar veren kararlari gorusleri varsa tabiki köru körüne uygulamam.
nisanliniz demekki insanlarin dusuncelerine kapilip gidebilen bir kafaya sahipmis ilerde daha baska sorunlarda olabilirdi diye dusunun..
belki sizdede sorunlar vardir bilemeyiz hayirlisi olsun

Mutlka ufak tefek hatalarım olmusturda bu konuda ıcım okadar rahatkı kızıp sınırlenınce herseyı ılesıne ve akrabalarına anlatan bırı bende bunu duyup bıtırdım cunku aramızdaki ufak tefek seylerdı herseye aılenı dahıl etme bız yuva kuruyoruz benım iç işlerime annen karışamaz demıstım ( bır ara cok sınırlenmıstım annesı gelınlıgıme kadar herseyıme karışmıştı)

ana kuzuluğu denen bir durum maalesef var tatlım.. benimde eski nişanlım tam bir ana kuzusuydu anasının alakasız bir şekilde duygu sömürüsü yapmasından dolayı ayrıldık :/ (her neyse.)
yani eski nişanlının ailesini sevmek zorunda değilsin ama en azından saygı duyabililirsin ;)

ana kuzuluğu denen bir durum maalesef var tatlım.. benimde eski nişanlım tam bir ana kuzusuydu anasının alakasız bir şekilde duygu sömürüsü yapmasından dolayı ayrıldık :/ (her neyse.)
yani eski nişanlının ailesini sevmek zorunda değilsin ama en azından saygı duyabililirsin :KK66:

Saygıya yer bırakmadıkı:) herseyı gıdıp anlattı annen herseye muhalefet oluyor demıstım ona .Birde benımkide sürekli duygu sömürüsü yapardı bana cok garıp gelırdı annem hasta derdi faceye bakardım kadın geziyor sureklı :D

Saygıya yer bırakmadıkı:) herseyı gıdıp anlattı annen herseye muhalefet oluyor demıstım ona .Birde benımkide sürekli duygu sömürüsü yapardı bana cok garıp gelırdı annem hasta derdi faceye bakardım kadın geziyor sureklı :KK70:
saygıda kalmadıysa o zaman yapacak birşey yok..
ahaha nasıl hastaysa artık :D

Back
X