Arkadaslar Ana kuzuluğu hakkında??

Benim çevremde gözlemlediğim: ailesi tarafından gerçek anlamda sevilen erkek ana kuzusu olmuyor. Hakkı'yı haksızı ayırt ediyor kişilikli oluyor. Zaten annesi de oğlunu sevdiği için kıyamıyor onu zor durumda bırakacak birşey yapmıyor, dır dır etmiyor. Çocukluğunda sevilmeyen erkeğin bir yanı eksik oluyor, hep o Sevgi'nin peşinden koşuyor. Aç oluyor.
Çok dogru tespit

Yahu ben kadın olduğum halde yeri gelir annemle zitlasirim peki bu erkekler şahsen bizimki onların yanında beş yaşında cocuk

Ben ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben ailesiyle anlaşmak zorundamıyım?

Ana kuzusu bir erkekle oglunu hala cocuk goren zihniyet olumune cakisir ve arada da eşler kalir. Bence baştan kesmeniz iyi olmuş.

Sen daha işin kuzu kısmını görmüşsün, ileride ANAsını da görürdün :KK53:
Çok mantıklı bir karar olmuş, keşke ben de biraz gözümü acabilseydim. Şu anda bosaniyor olmazdım. ..
Son olarak; her anakuzusunun arkasında psikopat bir kaynana vardır :KK50:

Ama zaten hep aileyle evlenirsin sadece esle degil derler ya. Pisman degilseniz sorun yok zaten yasiniz daha kucuk bu saatten sonra demesi sacma o yuzden bence. 28 yas nedir ki tas gbi hatunsunuz eminim:) o yuzden bence iyi yapmissiniz ilerde bi suru aorun yasardiniz kendi kendinizi yerdiniz valla

Ben ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben

Kızım bir yıl olmuş ayrılalı. Artık tamamen bu konunun küllenip senin yoluna devam ediyor olman lazim. Çok düşünme bence bu konuyu. Erkek çocuklarının suçu değil Türk annelerinin suçu bağımlı evlat yetiştirmek.
Hayatına girecek kişinin promlemli aile bağları olmaması önemli, gönlüne göre uygun olan biri ile en kisa surede tanışmak dileğiyle

Aslında bu annelerin elinde olan birşey..
Kanatları anneler elinde, yalnız olmalarına uçmalarına izin vermiyorlar.
Bir anne nasıl çocuğunun kötülüğünü ister ki ? Mutlu olsun yuvası hanesi sorunsuz olsun diyecekleri yerde nasıl bozulur huzurları diye düşünüyorlar Allah ıslah etsin
Baştan net hareket yapmışsınız. En iyisi

Çoğu zaman kendileri aynı ev içinde anlaşamazlar, lafa gelince sev, saygı duy. Tabiiki sevdiğimiz insanın ailesini sevip, saygı duyacağız ama sizde eşlerinizin hayat yoldaşınız olduğunu unutmayın; ailenize sevgi gösterin, sahip çıkın ama eşiniz ve çocuğunuzda sizin hayat ağacınızın yeni dalları ona göre davranın erkekler.

Sanki bir kürsüden erkek topluluğuna konuşur gibi oldu ama sinireniyorum bu duruma. :) Birde lafa gelince benim annem senin annen der. Kendisi kavga edip sen de laf söyleyince, "şştt o benim annem. Ben kavga ederim sen laf söyleme" der. Hani senin annen benim de annemdi?
Anlayamıyorum. Kolaylık versin Allah.

ana kuzusu da sevgili kuzusu da olmasın.
bu erkeklerin kendi düşünüp karar vereni makbuldür.

hem neden bulamayacak mışsınız birini?
arkadaş kendini hint kumaşı sanmış zaar.
gayet de bulursun arkadaşım, yeter ki sen geçmişe takılı kalma.

Sen daha işin kuzu kısmını görmüşsün, ileride ANAsını da görürdün :KK53:
Çok mantıklı bir karar olmuş, keşke ben de biraz gözümü acabilseydim. Şu anda bosaniyor olmazdım. ..
Son olarak; her anakuzusunun arkasında psikopat bir kaynana vardır :KK50:

yazık olmuş kesınmı bosanıyorunuz??

yazık olmuş kesınmı bosanıyorunuz??
Evet arkadaşım, evleri ayırdık. Kayinvalide kurbaniyim, bikaç kez sağlam aglatti beni. Eşim de en son araya soğukluk girdi, annemle anlaşamayacaksan bitirelim dedi... Bi yandan kurtulduguma seviniyorum, özsaygımı yitirmistim. 1 seneye anca toplarım kendimi.. Geçmiş olsun ,hiç üzülme. Bekarken hep aldatilmaktan korkmustum, böyle bir sebepten ayrilabilecegim aklıma gelmezdi. Bir dahaki sefere kriterlerim arasına anakuzusu olmamasini da ekliyorum. Aklı yok çünkü bu erkeklerin, kim nereye çekerse oraya gidiyolar. Hiç olmazsa bağımsız olsun da, varsın ben çekip cevireyim

Evet arkadaşım, evleri ayırdık. Kayinvalide kurbaniyim, bikaç kez sağlam aglatti beni. Eşim de en son araya soğukluk girdi, annemle anlaşamayacaksan bitirelim dedi... Bi yandan kurtulduguma seviniyorum, özsaygımı yitirmistim. 1 seneye anca toplarım kendimi.. Geçmiş olsun ,hiç üzülme. Bekarken hep aldatilmaktan korkmustum, böyle bir sebepten ayrilabilecegim aklıma gelmezdi. Bir dahaki sefere kriterlerim arasına anakuzusu olmamasini da ekliyorum. Aklı yok çünkü bu erkeklerin, kim nereye çekerse oraya gidiyolar. Hiç olmazsa bağımsız olsun da, varsın ben çekip cevireyim

Evlılık mutlu olmak ıcındır mutlu degılsen hemen ayrılacaksın bende senın gıbı düşünüyorum ailesini sevsin tabıkıde ama eşini aile gibi gören hatta en öncelıgı esı olan bırını karsımıza çıkarsın allahım bır daha öylelerını çıkarmasın karsımıza bu arada ıyı oldu bence boşanmam annem annem deseydı sureklı eşin aklını kaybederdın gitsin anasıyla yasasın kimse çekmez öyle

• Beğen
Reactions: mw-
Back
X