Arkadaşlar aranızda düşük yapan varmı?

canım bende 5 tane düşük yaptım. son düşüğümden sonra 3 ay korunma verdi doktorum ama benimki büyük 22 haftalıktı. gebelik haftası küçükse 1 ay korunma veriyorlar oda son adet tarihinin belli olması açısından.

Arkadaşlarım yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Benimde doktorum kürtaja gerek görmedi kendiliğinden düştü. Üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala hamile kalamadım doktorumda bir sorun olmadığını söylüyor. Tamamen psikolojik yani ama kafamdan bu düşünceyi atamıyorum bende anne olmak istiyorum

kafandan attığın ay hamile kalıcaksın bitanem...ben 14. ayda kafamdan gerçek anlamıyla attım, o ay hamile kaldım..düşükten sonra..

canım benim ben de birçok arkadaşımız gibi
ben de düşük yaptım kürtaj oldum 3 ay korundum sonraki ilk denememde hamile kaldım
darısı kısa zamanda başına şimdi 5,5 aylık hamileyim...

canım benim ben de birçok arkadaşımız gibi
ben de düşük yaptım kürtaj oldum 3 ay korundum sonraki ilk denememde hamile kaldım
darısı kısa zamanda başına şimdi 5,5 aylık hamileyim...

İnşallah canım çok saol. Sende inşallah sağlık bir şekilde bebeğine kavuşursun

kafandan attığın ay hamile kalıcaksın bitanem...ben 14. ayda kafamdan gerçek anlamıyla attım, o ay hamile kaldım..düşükten sonra..

İçimi rahatlattın fındıkiçim artık bir sorun var da dooktorum söylemiyor diye düşünmeye başlamıştım ama demekki uzun aralarda olabiliyor hayırlısı diyelim kafamdan atmam gerek senağlama

Canım ben de geçen ay düşük yaptım, 5 haftalıktı. 1 ay korundum. Bu ay tekrar denemelere başlayacağım. Umarım fazla bekletmeden gelir benim meleğim de...

bende 2 düşük yaptım.düşüklerin sebebini bulabildilermi?hiç tedavi gördümü?

kıslar biliyorsunuz ki bende düşük yaptım ocak ayında.şimdi bu 3. ayım inşallah bu ay kalırım.yani 2 ay geçti düşükten sonra hala bekliyorum...

bende 6 haftalık hamileydim düşük yaptım bi daha hamilelik duygusunu kaybetmemek üzere yaşamak istiyorum bu sefer dr kontrolünde yapıcam inşallah olur

Ben de 6 haftalık düşük yaptım. Aramızda düşük yapan varsa bana yardımcı olabilir mi? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız uzun süre mi beklemem gerekiyor bebişimi?

jopon kız meraba ben 3 düşük yaptım 2 si 5 aylık sonuncusu ise 8 haftalık düşüklerimin arsındaki hamile kalma sürem ise 6 ay 8 ay ve 5 ay vardı
sanada çok geçmiş olsun rabbim insallah bundan başka acı yaşatmaz

Rabbim kimseyi bu acıyla taclandırmasın bende dahil yaşayanlarada biran önce sağlıklı bebişler nasip etsin hepinize geçmiş olsun

uff 5 haftalıkken bende düşürdüm. Ağrı ve kanama varsa zaten %90 düşük oluyor. Ağrısız kanamalarda sorun olamayan kısıler var ama agrıve kanama beraberse düşüyor. dr. 2 veya 3 ay dınlensın vucudun dedı ama ben bır daha dusuk yaparım korkusuyla hamıle kalmaktan korkmaya basladım...

bence beklemelisin 6 ay kadar ve tekrar hamile kalmadan önce mutlaka doktora git ve yapılması gereken kontrollerini ol daha sonra allah nasip eder inşallah

bende 6 haftalıkken düşük yaptım ama kürtaj olmadım 18 ağustosta düşük yaptım 5 ay sonra hamile kaldım şimdi 3.5 aylık hamileyim...

slm arkadaslar. ben 2 ay önce 7 haftalikken düsük yaptim. pskilojim cok bozuk ayni seyleri yasayan kadinlar bu aci olayin nasil üstesinden geliyorlar diye nette arastirma yaparken bu siteye rastladim. ama bakiyorum ki hemen hemen herkes ayni yöntemi uygulamis. düsük yapip sonra tekrar hamile kalmissiniz..ne mutlu size..benim öyle bir imkanim yok artik..ben hem kocami hemde bebegimi kaybettim

bende dusuk yaptım ama korunmadım dusukten sonra acaba nezmn hamıle kalabılırımaranızda dusuk yappta korunmayan varmı varsada yenıden hamıle kaldımı dusuk yaptıktan sonra

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ama bugun cok mutsuzum dun 6 haftalikken dusuk yaptim hersey yolunda giderken hafta sonu hafif kanamalar basladi gece dusuk yaptim sabah doktora gittim dusmus dedi icerde parcalar var dedi kurtaj onermedi ilacla atacaksin dedi bugun bebegim et parcasi o,arak ic camasirima dustu cok az kanamam oluyor tuvalete gidince oluyo merak ediyorum kanama az olmadi iyimi icerde ki parcadan korkuyorum bana zarari olur diye cok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…