Arkadaşlar aranızda hamilelik için glifor kullanan var mı?

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
slm kızlar ben 4yıllık evliyim 2düşüğüm var ikibuçuk yıldır hamile halamıyorum bu ay serephone kullandım ve bisürü yumurtam oluştu ama hepsi kistlerle dolu dr tedaviyi kesti ve glifor başladı bu ilaç ne için ve kullanan hamile kalan varmı çok yoruldum artık lütfen yardımcı olun

canım bende kullandım glifor dediğin şeker hapı sanırım.bende benzer bir hap kullanmıştım.pkoda veriyolar o ilacı.bende 4 ay ilaçsız adet görememiştim ve yumurtalık etrafında bir sürü küçük kistler gördüler ve laparoskopi dendi.laparoskopi olduktan sonrada o ilacı kullandım ama en fazla 3 ay kadar kullanabildim.doktor günde iki dedi ben anca bir içebildim.çünkü felaket bir mide bulantısı yapıyodu dayanamıyordum.sonrada doktor devam et dediği halde bıraktım.sanırım bu şeker ilacı doktorlarında anlayamadığı bir şekilde pko ya ii geliyormuş.ama ben ilacı içtiğim süre içindede hamile kalamadım.inşallah senin için ii olur ve bebeğine tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun.

bende kullanıyorum glifor, pko için geçen ay verdi dr. 2 ay bunu kullan olmazsa klomene başlarız dedi. glifor şeker ilacı canım, vücuttaki insülin direncini kırıyor. pkolularda insülin direnci oluyor ve yumurtalık hücreleri insülin direncinden dolayı sürekli vücuttaki glukozu içeri alıyorlar ve gereksiz yere fazla büyüyüp kiste dönüşüyorlar,sürekli büyüdükleri için hormon salgısını bozuyorlar ve yumurtalar çatlamadan kalıyor, glifor bu kısır döngüyü kırıyor, yumurta hücrelerinin gereksiz glukoz almasını ve gereksiz büyümesini engelliyor. pko varsa kullanlması gereken bi ilaç yani.

sağol canım peki bunu kullanırken hamile kalınabiliyomu ve düzenli adet görülüyomu

sağol canım peki bunu kullanırken hamile kalınabiliyomu ve düzenli adet görülüyomu

adeti düzelende oluyor düzelmeyende, hamile kalanda oluyor ama kesin sonuç veren bişey değil sadece destekleyici tedavi

arkadaşlar benim 2 yıldır 2.bebeğim olmuyodu doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glifor verdi bide adetin 5 günü içmem için klomen verdi ben 15 gündür glifor kullanıyorum ve bugün hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyim allah isteyen herkese nasip etsin klomene gerek kalmadı gliforle hamile kaldım paylaşmak istedim sizlerle

Mrb kızlar polikistik over rahatsızlığım var ve bebiş sahibi olmak istiyorum inşaallah rabbim hepimize nasip etsin tedaviye başladık klomen ve glifor bu tedavi yoluyla hamiş kalan varmı acaba ?

Kizlar pco ve insulin direnciyle bogusuyordum bende. Tarlusal kullanmadan adet olmayanlardanim.

Bu ilaci kullanmaya basladim 3 ay olmustu kullanali, 3 ayda iki defa adet gordum onlarin da biri sogan kuru sayesinde biri progestan destegiyle...

Ama 4. Ay hamile kaldim. Bu ilacin etkisi nedir bilmiyorum. Ama muhtemelen var diye dusunuyorum

Canım ben 11 ayda çocuk istemeye başladım ve doktora gittim , allaha şükür hiç bir sorunumuz çıkmadı.

Bana il Diaformin verdi şeker ilacı glikoz salgılayamıyormuşum ve kilo almama neden oluyormuş , zayıflamada da yardımcı oluyor.Luan Gliforu jullanmaya başladım

Vitamin ilacıda verdi benim doktorum , hiç bir sorun olmuyor kullanmaya devam et.Daha hamiş değilim ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…