Arkadaşlar arasında neden en değersiz oluyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emine84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emine84

Ziyaretçi
kendimi cok kotu hissediyorum sizlerle paylasmak istedim ...su anda hic arkadasim yok bir ortama girdiyimdede en deyersizi ben oluyorum sanki insanlar beni gormuyor bu benim cok gucume gidiyor benle ayni yasitlar beni sanki kucuk goruyorlar cevremde herkez sanki bilerek yapiyor bu beni cok uzuyor misal vereyim bi dugunde hadi kalk oynayalim diyorum yakinima yok ben istemiyorum diyor iki dakika sonra biri gelip oyuna cagriyor ve kalkip onla oynuyor neden boyle acaba bense insanlarla arkadaslik etmek icin elimden geleni yapiyorum heran birinede zararim olmaz cok uzuluyorum kendimi ise yaramaz hissediyorum senağlamasenağlamasenağlama

çok tuhaf canım :Shiç takma bence takmaana degmez.

bos vereyim diyorum ama insan baskalarini gorunce oyle cani sikiliyor dogum gunum geliyor kutlucak bi insanim bile yok insanin agrina gidiyor

çekemiyolardır kesin...eminim çok hoş bir gençkızsın...yürek güzelliği de daha önemli tabii...sen kalbini ferah tut ve kendine güven...
:1hug:

uzerlerine dusme canimm..umursamaz davran..bazen insanlar bu dilden daha iyi anliyoryerimseniben onlar yoksa biz varizzzyerimseniben

acaba insanlara çok değer verip çok ilgileniyorsun da ondan mı oluyor?

kimseyi abartıp poh pohlama gayet resmi ve seviyeli davran. emin ol birkaç ay sonra dengeler değişir.

kaçan kovalanır ilgisiz ol .
bak nasıl geliyolar..

Tatlım sen bu etiketi kabullendiğin an,zaten baştan kaybetmiş oluyorsun.
Ne demek en değersiz ben oluyorum.:1no2:
Sen kendini değersizmi görüyorsun.
Herşeyden önce kendine güvenin ve saygın olsunki,etrafında sana saygı duysun.
Baştan ipleri bırakırsan,bu böyle sürer gider.
Öncelikle konuşacak bişeylerin olmalı insanların seni ciddiye almaları için
Bol bol kitap oku,genel kültürünü geliştir,dünya meseleleri hakkında az çok fikrin olsun
Bir dahaki gurup toplantına,kendine güvenerek ve donanımlı git
Bak bakalım kim değersiz buluyor seni

Canım arkadaşlarında dediği gibi,mesafeli davran herkese.Herkesten önce sen kendine değer ver,ve kendini sev..Maalesef insanlar bu dilden anlıyor.Gör bak birsüre sonra değişimi..yerimsenibenHiçkimse içinde kendini üzme,değmez..:teselli:

onlar sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara öyle davran... kimsenin üstüne düşme o zaman daha değerli olursun kimseye hakettiğinden fazlasını verme.... sengözlerimebaksanab

bencede canım bak arkadaslar çok guzel yorum yapmışlar sende onları gormezden gel nil karaibrahimgil in bi şarkısı var pelin onu dinle bence çok guzel anlatıyo cool olmak lazım bazen ozaman daha değerli oluyosun

canim cok samimi davranmayacksin "mis" gibi yapacaksin zor ama insanlar bu dilden anlar canimm 1 gidip 3 alacaksinn..yeri gelcek lafini sakinmayip igneyi batiracaksin guzellikle..duygusal olmayacaksin,herzaman mutlu,ozguvenli olacaksin..kimseyi isine karistirmayacak kimseyde karismayacaksin..hayat acimasiz soguk ve zalimmm
cok mu acimasiz oldu az mi soyledimmm yoksaa:jeyyar:

yorumlarınız ısın tesekur ederım dedıklerınızı denemedımmı sanıyorsunuz kendıme onem veren bırıyım allaha sukur okadar cırkınde degılım zaman zaman kıtapta okuyorum ortamda cok konusmaya calısıyorum ama ben konusunca ınsanlar sankı dınlemek ıstemıyor ne bıleyım ama cok kotu duygu ve yanlızlık benı cok uzuyor allaha sukur sız varsınız

Meyve veren ağaç taşlanır ne kafana takıyorsun ki ???

canim o zaman cok mu konusuyorsun acaba??mesela herseye atlayan tipler vardir bende haz etmem onlardan..

Size değer vermeyen insanlara sizde değer vermeyeceksiniz o zaman.
Onlar sizi umursamıyorsa sizde aynı şekilde davranın.
Böyle insanlarla arkadaşlığımı sürdürmem ben olsam,görüşmeyi keserim.

neden herkes değer vermeyin demiş anlamıyorum arkadaşlar :1closedeyes:
bi insandan değer görünce biz daha çok ona ısınmazmıyız
daha çok ilgi göstermezmiyiz
ne yani burda şimdi ilgi gösterme diyen arkadaşlar yoks biri size ilgisiz davranınca daha mı hoşunuza gidiyor peşinden koşuyorsunuz arkadaş olmak için :uhm:
ben böyle düşünmüyorum isterseniz karşı çıkın belkide bir sürü laf söyleyen olacak ama :tomato:
bi insan iyi ise iyi niyetli ise her zaman kazanır
sıcaklık samimiyet en önemli şey arkadaşlık konusunda :dilcikar:
ben bundan hiç kaybetmedim şimdiye kadar
bence sen arkadaşlarını doğru seçemiyorsun canım
senin kaybın orda
önce arkadaş seçmesini bileceksin sana değer vereni göreceksin
sonra arkadaş olacaksın :1hug:
arkadaşda değil özür dilerimm herkes arkadaş olabilir
sen kendine dost bulacaksın önce a.s.
çünkü dost insana kazık atmazz :enbuyukkk:

ya herkesle iyi arkadaş olmak zorunda değilsin bence arkadaşlıkta şk gibi kısmet işi belki de çok iyi anlaşacağın arkadaşlarınla henüz tanışmadın. ben dostluğu arkadaşlığı bu yaşımda buldum desem sana iyi mi 27 yaşındayım ve çok sevdiğim arkadaşlarım var daha önce karşılaşmamışım demekki bu kadar iyi anlaşacağım kişilerle.
kk dostluğu da bambaşka ayrıca

bence iki alternatif var
birincisi çok göze batan birisin hem güzel hem akıllı hem konuşkan oyüzden kıskanılıyosun ve insanlar seninle kıyaslanmmak için senden uzak duruyolar
ikinci olarakta belkide insanlara itici gelicek bişe yapıyosun belki ukallaık belki fazla ilgi sürekli arkadaş olma çabası da sıkabilir çevrendekileri
tabiki bunlar benim fikirlerim ve son bi tavsiye canım en iyisi sen kimseyi takma olduğun gibi ol birilerine iyi davranmak için zorlama kendini

yorumlarınız ıcın cok tesekur edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…