arkadaslar arkadasim adina yardim lutfen

30 a girdim geçenlerde eşim benden 2 yaş küçük. Bazen bazı konularda ben bile zorlanıyorum olgun gelmiyor. Ki aynı jenerasyondayız. Siz de kocaman bir hatta iki jenerasyon farkı var

Bir tanıdığım var 30-38 yaş kadın 8 yaş büyük ama 13 yaş bana da fazla geldi sadece yaş olarak bakıyorsa diye dedim

arkadaşının bi tane çocuğu var zaten 2. ye bu kadar heveslenmesin. arkadaşının telefonu yok ama internetten adamla nasıl tanışmış?hmmm peki "arkadaşın"

1 çocuk annesi birinin daha mantıklı düşünüp bu işin olmayacağını bilmesi gerekmez mi?

38 yaşında birisiyim. 23 yaşında kiler çocuk bence. 38 48 deseniz olur ama yirmi li yaşlar da hangikizin ayakları yere basıyordu

26 yaşındayım, 23 yaşında biri bana göre bile çocuk. Bir kaç defa flörtüm oldu o yaşlarda ve gerçekten uçurum var arada düşünce, olgunluk vs açısından. 23 yaşındaki bir erkek çocuktur

Allah akıl fikir versin bu isin sonunu gormemek icin kör olmak gerek yol yakinken biraksin ilerde daha fazla üzülür

23 yaşında ki birinden arkadaşınız nasil bir sorumluluk almasını bekliyor 36 yaşında bir evlilik yapmış biri olarak olup olmayacağını idrak edecek kadar düşünemiyormu 3 yas 5 yas değil ki aradaki fark

Erkekler zaten gec olgunlasiyor çogu bide üstüne bu kadar yas farki, ben yasitlarimla iliski soz konusu olunca acaba diyorum bu ne cesarettir yiğidim.
Ya bide yanlis anlasilmak istemem ama kendi tanidigim erkeklerin muhabbetlerinden falan cinsellik icin yanaşıyor olabilir. Genc erkekler cinsellik icin yanasiyor olgun kadinlara. Böyle ayrilmis, duygusal boslukta sevilmek isteyen kadınlarda malesef bunu göremeyebiliyor. O tarz bisey de olabilir. Sonradan hayal kırıklığı olmamasi adina bence kaptirmayin yol yakinken iletişimi kesin he deniycem dersenizde yıkım yasamamak adina temkinli olun sonradan pisman olabilceniz duygusal olarak kaldiramiycaniz şeyler yasamayin derim.

Valla kim kimle ne istiyorsa yaşasın yapsın. Seviyorsa kendi hayatı, kendi kararıdır. İyisini kötüsünü de kendisi çeker. Ancak ben arkadaşınızın çocuğuyla ilgili bir endişesi olup olmadığını göremedim. Tüm korkusu eş dost mu? Hani bir çocuğu olduğunu da hatırlar ve ona göre hareket ederse iyi olur zannımca!

36 yaşa göre 23 yaş bebe.

Bence uzak dursun, üzülür.

Asla olmaz çocuk o daha ya. e night stand bir iliski den pek öteye gitmez

Ooo çok kötü ya .. o bey Efendi'nin aslı nerede imiş. Yazık ya o kadina

30 yaşında olsa olabilir diyebilirdim.Hiç olumlu görünmüyor 23 yaş çok genç tecrübesiz fikirleri istekleri zamanla değişir. Neci bu çocuk işi gücü hayata bakış ne. Diğer eşinden çok çekmiş. Şuanda onu maddi manevi her şekilde mutlu edecek bir adamı tercih etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…