arkadaslar arkadasim adina yardim lutfen

Gerçekten olacağını dusunuyor musunuz?kadınlar çabuk çöker.adam dediğiniz daha 23 yaşında..düşünsenize bu adam biriyle olsa 20 yaşında falan olur kız..20 yaşındaki kızla 36 yaşındaki kadın bas edebilir mi?hadi onu geç,arkadaşının çocuğu var...kaç yaşında bilmiyorum ama örneğin 10 yaşında olsun çocuk....23 yaşındaki adam ,üstelik çocuğu yok,10 yaşındaki çocuğa babalık yapamaz.dahası arkadaşınızı bu konuda anlamaz....

23 yaş bir erkeğin evliliği için çok erken o zaten kendi çocuk sizin arkadaşınıza nasıl eş çocuğuna nasıl baba olacak
Kendimizden pay bicelim 23 yasimdaki düşüncem yaşam tarzım ve suanki düşüncelerim hayat tarzım arasında bin fark var o ikili birbirine ayak uydurabilir mi sizce

Bu işte aşk olduğunu sanmıyorum maalesef 36 yaşında dul bir kadınla yaşayacağı şeyler onun başına bela olmaz diye düşünüyor olabilir> şöyle yani genç bir kızla beraber olsa, ben sana güvendim sen benim ilkimdin evlenicez demiştin vs baskısı altında kalıcak.ama bu durumda öyle bir ihtimal yok ona göre

Bir de genç yaşta erkeklerin kendisinden büyük kadınla beraber olma sebepleri pek masum olmuyor. Allah korusun parasını alıp dolandırma ya da onu pazarlama gibi felaketler yaşanabiliyor. Maalesef bunlara şahit olduk

Erkek kıtlığı mi olustu?

Hayır evliyim de ortamdan biraz uzagim ondan soruyorum .

Eskiden bolbol erkek vardı eli mi sallasam 50 bin. Şimdi kıtlık mi var ?

Son düzenleme:
Kesinlikle katiliyorum.

Bencede oglanin olgun kadın fantazisi için beraber olduguna kalibimi bakarım.

4 sene sonra kadın 40 olacak oglan 27 yaş farki çok fazla kadın olsun erkek olsun bence yaşlar ya aynı yada en fazla 5 olmali.

Oglan hevesini alir sonra topuk.

çocuğunun yanına evlatlık almak istiyorsa bence olur. 23 yaşındaki bir erkeğin 36 yaşındaki kadınla ilişki yaşayacak kadar olgun olduğunu hiç görmedim..

anlattığınız senaryo dizilerde dahi yok. o kadar uzak imkansız yani. çocuk arkadaşınızdan ayy nasıl denir bilmiyorum da eğlencesine takılıyor işte. tabii konu doğruysa, bana biraz saçma derecede uçuk gedi. olgun çocuğu olan boşanmış bir kadın bu derece basiretsiz olamaz, olmamalı

Boyle saçma sapan şeyler pembe dizilerde olur ..Gerçek dünyada işler öyle yürümüyor..

23 yaş ergen bir yaş sorumluluk yaşı değil o yaşta kız kardeşim var net ergen kafası hala erkek olsa daha beterdir bence. Yaşa bakılmaz diyenler hayal dünyasında yaşıyor yal önemli bir kriter ve bu kadar fark onları çok zorlar

23 yasinda birinin hayatinda neler neler degisecek daha. Cocuk daha kendini tanimaya basliyor. Olmaz demem ama biraz zor yurur o iliski. (Bide oglan demesen sanki daha iyi olacak)

Arkadaşınıza söyleyin bu iş olmaz. Yaş farkı çok fazla, çocuğun yaşı çok küçük, evlenmiş boşanmış çocuklu bir kadınla evlenmesine ailesi müsaade etmez, evlendiler diyelim o aile rahat vermez

Ayrıca çocuğun niyeti evlenmek falan olamaz kendisi çocuk daha, birde arkadaşınızın çocuğunun sorumluluğunu alacakmış. O önce kendine baksın, o işler öyle kolay olmuyor.

Birde ben hiç anlamıyorum, netten tanıştığında bu çocuğun yaşını bilmiyor muydu, bilmese bile yüzüne baksa anlar yahu 23 yaş daha bebe yani. Bu kadar küçük biriyle niye vakit geçirmiş, nasıl aşık olmuş?

Neyse kısaca, bu iş olmaz.

30 43 olur mesela ama 23 36 namümkün benim için. Çocuğun da ciddi ilişki dediği daha farklıdır muhtemelen hayatın gerçekleri. Arkadaşınız mutlu olmak istiyorsa bu tarz ilişkilerden uzak dursun bence. Kendi standartlarına uygun bi dolu adam var dünyada. Çoluk çocukla uğraşmasın.

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki çocuk arkadaşınızla zorla görüşmeye başlamış. Biri istemiyorsa istemiyordur, görüşmez koyar mesafesini. Arkadaşınız istiyor ki görüşüyor. Aradaki yaş farkı gerçekten fazla. Cinsiyetler yer değiştirseydi de fazla. 23 yaşın hayata bakışı, olgunluğu, yaşam tecrübesi, isteği, beğenisi, beklentisiyle 36 yaş asla denk olamaz.

Aa çok iyi olurlar. Çok var böyle kendinden büyük ve çocuklu kadınlara deli divane olan erkek. Arkadaşınız da bulmuş kaçırmasın.

Biz 30 43. 30 olan benim. Buna ragmen zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…