Aşılama arkadaşlar, aşılama için kaç milyon sperm olmalı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elifVEyaren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
247
18
118
Afyon
arkadaşlar aranızda sperm azlığı, morfoloji ve hareket problemleri sebebiyle aşılama yaptıran varsa kaç milyon spermle aşılama yaptırdığınızı yazabilir misiniz.2 doktor aşılama, 2 doktor da tüp dediği için kafam çok karışık.ml.de 11 milyon sperm sayısı.lütfen yardım!

arkadaşlar aranızda sperm azlığı, morfoloji ve hareket problemleri sebebiyle aşılama yaptıran varsa kaç milyon spermle aşılama yaptırdığınızı yazabilir misiniz.2 doktor aşılama, 2 doktor da tüp dediği için kafam çok karışık.ml.de 11 milyon sperm sayısı.lütfen yardım!

arkadaşlar lütfen kaç milyon spermle aşılama yaptırdığınızı veya aşılama tavsiyesi aldığınızı yazıverin.çok ihtiyacım var.

merhaba arkadaşlar benim eşimde sayı azlığı var en son 8 milyon çıktı adetimin 2. günü yani kasımın 16-17 bi durum olmazsa kontrole gideceğiz aşılamaya başlıyacağız benim gibi olupta hamile kalan varmı bize bi umut olun :(

merhaba arkadaşlar benim eşimde sayı azlığı var en son 8 milyon çıktı adetimin 2. Günü yani kasımın 16-17 bi durum olmazsa kontrole gideceğiz aşılamaya başlıyacağız benim gibi olupta hamile kalan varmı bize bi umut olun :(

bizim 16 milyon %40 yerinde hareketli %20 yavaş hareketli %40 hareketsiz

hızlı hareketli yok sizde durum ne bilmiyorum.ama sayıdan çok hareket önemli hızlı hareketliniz var mı?

Morfoloji sorunumuz yok.

1 aşılama oldu olumsuz 2.için adetimi bekliyorum

merhaba arkadaşlar benim eşimde sayı azlığı var en son 8 milyon çıktı adetimin 2. günü yani kasımın 16-17 bi durum olmazsa kontrole gideceğiz aşılamaya başlıyacağız benim gibi olupta hamile kalan varmı bize bi umut olun :(

size aşılama mı tavsiye edildi. bize de aşılama diyen de oldu, hızlı ileri hareket olmadığı için aşılama tavsiye etmem tüp yaptırın diyen de.sizde ileri hızlı hareket var mı.

size aşılama mı tavsiye edildi. Bize de aşılama diyen de oldu, hızlı ileri hareket olmadığı için aşılama tavsiye etmem tüp yaptırın diyen de.sizde ileri hızlı hareket var mı.

tüp bebek dememiş gerçi başka doktora gitmedik.ilk denemede olmaza başka doktorada görünmek gerek.bizim ilk ölçümde 5 milyondu 10 gün sonra tekrar istedi 8 milyon çıktı doktor ve eşimi üroloğa gönderdi ürolokda klomen kullanın 3 ay demiş yanında çalıştığım için ben yoktum hareketlilikle ilğili bişey dememiş canım olmazsa aşılama yaparız demiş. Kasım 15-16 adedim gelirse 2. Günü aşılama için başlıcaz bilemiyorum nasıl olacak moralim çok bozuk böyle sayısı az olupta hamile kalan varmı ki allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebiş nasip etsin.çok üzülüyorum çok :(

Son düzenleme:
tüp bebek dememiş gerçi başka doktora gitmedik.ilk denemede olmaza başka doktorada görünmek gerek.bizim ilk ölçümde 5 milyondu 10 gün sonra tekrar istedi 8 milyon çıktı doktor ve eşimi üroloğa gönderdi ürolokda klomen kullanın 3 ay demiş yanında çalıştığım için ben yoktum hareketlilikle ilğili bişey dememiş canım olmazsa aşılama yaparız demiş. Kasım 15-16 adedim gelirse 2. Günü aşılama için başlıcaz bilemiyorum nasıl olacak moralim çok bozuk böyle sayısı az olupta hamile kalan varmı ki allahım isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebiş nasip etsin.çok üzülüyorum çok :(

biz de 3 ay tamoksifen kullandık. hiçbir değişiklik olmadı. şimdi proxeed plus ve co enz q10 kullanıyor eşim. üzülme arkadaşım. İnşallah Allah bizlere de yaşatacak o mutluluğu.

canlar benim eşimin son sonucu böle hareketlilik falan hangisi bilemedim sizde bi değerlendirin bakalım doktora mail attım bana cevap olarak böyle yazmış
Merhabalar

Yıkama sonrası sperm sayısı 1-5mil/ml ve hareket yüzde 30 50 ise aşılama yapılabilir

Selamlar

eşimimin sonuçları
renk koku =normal
volüm=5,9 ml
likerfasiyon süresi=30 dakika
sperm sayısı /ml*=8 milyon
morfoloji ** =%1
total motilite***=%45
-progresif***=-%15
-non-progresif =-%30
aglütinasyon=yok
yuvarlak hücre =1-2 adet
hengisi hareketlilik acaba

canlar benim eşimin son sonucu böle hareketlilik falan hangisi bilemedim sizde bi değerlendirin bakalım doktora mail attım bana cevap olarak böyle yazmış
Merhabalar

Yıkama sonrası sperm sayısı 1-5mil/ml ve hareket yüzde 30 50 ise aşılama yapılabilir

Selamlar

eşimimin sonuçları
renk koku =normal
volüm=5,9 ml
likerfasiyon süresi=30 dakika
sperm sayısı /ml*=8 milyon
morfoloji ** =%1
total motilite***=%45
-progresif***=-%15
-non-progresif =-%30
aglütinasyon=yok
yuvarlak hücre =1-2 adet
hengisi hareketlilik acaba

Total motilite, hareket demek. %50 den fazla olması normal kabul ediliyor. bir de
A=İleri Hızlı Hareket
B=İleri Yavaş Hareket
C=Yerinde Hareket
D= Hareketsiz
A+B=%50 olmalı. sanırım sizinki de %45. ama ileri hızlı kaç, ileri yavaş kaç yazılmamış.

kızlar nasılsınız

bu ay aşılama için karar verdik ama adetim gelmedi. 2 gün geçti. bu hafta tedaviye başlıcaktım allahım inşallah bende sorun çıkmaz. eşimde sayı azlığının üstüne bendede sorun çıkarsa çok üzülürümmm dua edin benim için

kızlar nasılsınız

bu ay aşılama için karar verdik ama adetim gelmedi. 2 gün geçti. bu hafta tedaviye başlıcaktım allahım inşallah bende sorun çıkmaz. eşimde sayı azlığının üstüne bendede sorun çıkarsa çok üzülürümmm dua edin benim için

neden olumsuz düşünüyosun canım belki de hamilesindirrr :))

bizim 16 milyon %40 yerinde hareketli %20 yavaş hareketli %40 hareketsiz

hızlı hareketli yok sizde durum ne bilmiyorum.ama sayıdan çok hareket önemli hızlı hareketliniz var mı?

Morfoloji sorunumuz yok.

1 aşılama oldu olumsuz 2.için adetimi bekliyorum
Merhaba asilamaylami hamile kaldiniz

Merhaba asilamaylami hamile kaldiniz
Hayır doğal yolla gebe kaldım Allah a şükür. 2aşılama ve 2tüp bebek tedavisinin ardından. Şuan 1,5yaşında evladım var ve tekrar hamileyim Rabbime ne kadar şükretsem az. Sizde Allahıma bol bol dua edin. Rabbim Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese. Ben kafamı boşalttım bir nevi düşünmedim. Tedavilerde aldığım kiloları vermk için spora yazıldım hiç takip etmeden oluruna bıraktım şükürler olsun nasip etti Allahım isteyen herkese nasip olsun inşallah

Back
X