Arkadaşlar, Aşk-ı memnu dizisinde oynasaydınız kimi oynamak isterdiniz?

bihter dermişimmm kaydirigubbakcemile3
peyker olmak isterdim çok cici hanım hanımcık geliyo bana seviyorum o roldeki kızı

Ben kimseyi oynamak istemezdim, ben olarak oynayip bihteri evire cevire once bi guzel benzetirdim
adnana herseyi anlatirdim
firdevsle belki arkadslik yapardim
peykere biraz safligindan cikmasini onerirdim
nihale biraz buyumesini soler,
behlulude kendime alirdim

sanirim kitaptada bole gidiodu

bihter diyorum bende.imkansız ve zor aşklar beni buluyo ne de olsa başka bişey olamazdım........

bıhter tıpınde nıhal olsam?

hehe tuttum bunu.ben de hiçbirini olmak ıstemezdım aslında.Nihal desen saf aşık dunyadan haberı yok.bihterrr zaten belli ne oldugu.adnan olgun ama gozunu acsa ıyı olur.matmazel ruhsuz ve soguk.Kısaca hıcbırınde ıyı bı taraf yok.Ben en ıyısı yıne kendım olıyımlülülülülülü

Peyker'i oynamak isterdim tek kelimeyle içlerinde en düzgünü Peyker. Beren Saat'ten sırf bu dizideki rolü yüzünden nefret etmeye başaldığımı söyleyebilirim. Tiksiniorm kızdan o safhadayım. Verseler elime bir karış suda...

Konuyu açtığımda matmazeli oynamak isterdim dedim. Matmazel sonunda çorbayı içti. Bekleyen oydu ve karşılığını aldı. Hala adı var Aşk-ı memnu dizisinin! Ama olan yine de Bihter'e oldu..Acı son! Hakettiği ya da etmediği ayrı konu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…