arkadaşlar baba neden dolaba girer

• Konu Sahibi Konu Sahibi lwv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya nasıl bir hayal gücünüz var sizin? Ne yaşıyosunuzda bu hallere geliyorsunuz çok merak ediyorum :D

İşin kötüsü benim gözümün önünde düp düz elbise dolabı canlanmıştı da hayretler içinde kalmıştım. O arkadaş ayrıldı mı acaba, enteresan konuydu.
Yaprak Dökümü’nde Ali Rıza evdekilere sinirlenip bir süre yüklükte mi ne kalmıştı o aklıma geldi şimdi :D . Ne işleri varsa koskoca adamların kilerde yüklükte 😂

Yaprak Dökümü’nde Ali Rıza evdekilere sinirlenip bir süre yüklükte mi ne kalmıştı o aklıma geldi şimdi :KK70: . Ne işleri varsa koskoca adamların kilerde yüklükte 😂
Demek ki bizim bilmediğimiz eski bir gelenek bu. Evin beyi elbise dolabı, yüklük, hiçbir şey bulamazsa mutfak dolabı falan gibi yerlerde bir süre trip kuralları gereği kalabilir.

Soru fake ise

Hayal gücünden dolayı psikoloğa gitmeni tavsiye ederim

Narnia'daki emmioğlunu ziyarete gidecektir adam, nereden geçsin başka?

Kocasi karisindan kacip dolaba saklanan bir kadin vardi. Demek sonunda kocayi bulup cocuk yapmis.

Herkesin özel bir alanı var. Konu sahibi de demiş izinsiz giriyor diye. Siz cahiller bunu anlamayabilirsiniz. Eşim de bazen izinsiz bazama giriyor. Çok rahatsız oluyorum ben. Siz hiç ayle terbiyesi almadınız mı?
Bazanın içi ne mi giriyor?
Neden?😵

ay yorumlara gülmekten çatlıcam :KK70:konu sahibi, babanız zamanda yolculuk yapıyor olabilir bir de siz girin bakalım ne yaşıyor orada jshsh

Back
X