- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.990
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasin kucuk herhalde, baban cross dresser olabilir, annene anlattin mi hic?
Başlığında belli o bicimbu ne bicim
Konu
dolabı merak ettim şimdi?ay yok ne cross’u ne dressing’i adamın dolapla bir aşk yaşıyor olması daha muhtemel![]()
Yaprak Dökümü’nde Ali Rıza evdekilere sinirlenip bir süre yüklükte mi ne kalmıştı o aklıma geldi şimdiİşin kötüsü benim gözümün önünde düp düz elbise dolabı canlanmıştı da hayretler içinde kalmıştım. O arkadaş ayrıldı mı acaba, enteresan konuydu.
Demek ki bizim bilmediğimiz eski bir gelenek bu. Evin beyi elbise dolabı, yüklük, hiçbir şey bulamazsa mutfak dolabı falan gibi yerlerde bir süre trip kuralları gereği kalabilir.Yaprak Dökümü’nde Ali Rıza evdekilere sinirlenip bir süre yüklükte mi ne kalmıştı o aklıma geldi şimdi. Ne işleri varsa koskoca adamların kilerde yüklükte
![]()
iZinli girmesi normal yaniİzinsiz girmesi hiç hoş deyil. Aylede böyle şeyleri doğru bulmuyorum ben. İzin alması konusunda sert bir şekilde uyarın lütfen.
Herkesin özel bir alanı var. Konu sahibi de demiş izinsiz giriyor diye. Siz cahiller bunu anlamayabilirsiniz. Eşim de bazen izinsiz bazama giriyor. Çok rahatsız oluyorum ben. Siz hiç ayle terbiyesi almadınız mı?iZinli girmesi normal yani![]()
Aile aldık aylle yok bizde.Herkesin özel bir alanı var. Konu sahibi de demiş izinsiz giriyor diye. Siz cahiller bunu anlamayabilirsiniz. Eşim de bazen izinsiz bazama giriyor. Çok rahatsız oluyorum ben. Siz hiç ayle terbiyesi almadınız mı?
Bazanın içi ne mi giriyor?Herkesin özel bir alanı var. Konu sahibi de demiş izinsiz giriyor diye. Siz cahiller bunu anlamayabilirsiniz. Eşim de bazen izinsiz bazama giriyor. Çok rahatsız oluyorum ben. Siz hiç ayle terbiyesi almadınız mı?
Ayle terbiseyini öyle almıs fklfklgkghklşklşhgBazanın içi ne mi giriyor?
Neden?![]()
Oyle sanirsamsaAyle terbiseyini öyle almıs fklfklgkghklşklşhg