Doğuma Hazırlık arkadaşlar BABYCHOICE cinsiyet seçimi HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACİLLL

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
arkadaşlar netten cinsiyet seçimiyle ilgili babychoıce diye bişey bulduk ve ablama bunu uygulamayı düşünüyoruz. daha önceden duyan bilen deneyen yada bi tanıdığında falan gören biri varmı ??? yorumlarınızı bekliyorum

şahsen araştırmalarıma göre tavsiye etmem
tercihinizede karışamam.ama 5 senelik üyeim.fikrimi önemsersen parana yazık olur derim.karar sizin.

Matematik Merhaba,ben senin yazdıklarını hepsini ayrıntılarıyla okudum,,ALLAH razı olsun çok güzel açıklamalar yapmışsın;geçen sene birkaç denemem oldu ancak kist ve yara yüzünden ara vermek zorunda kaldım.Şimdi ben vajen ph ölçme ve artırmayla uğraşıyorum.Turnusol kağıtlarından birşey anlamadım.o cihazı alsam nasıl ölçeceğim o cihazlarda kalibrasyon falan diyor hemen alıp kullanılamıyormuş yani lütfen yardımcı olur musun?

arkadasim tavsiye etmem
yaklasik 10 kisi aldi birindede sans yani tuttu
yani 10da bir tuttu dusun yanii
onemli olan vajina ph ablan onu yukseltsin
para tuzagi bak benden demesi
ablan sonra coook uzulur
bende dahil tutmadiiiiiiiiiiii

nasil bisey anlamadin kagittan olcemedinmi renklendirmeyi degerlendiremedin

aslinda kagiti bende sevmiyorum
netten almiyo esim daha dogrusu ona duyurmak istemiyorum
cevredende nerden bulabilirim bilmiyorum
yurt disindayim
o matematigin onerdiginden istiyorum ya bakalim

renk degismiyo demissin bendede ayni ama degismedimi notr olmuyo cnm
4.5 oluyo yani asidikkkkk

Canım nötr ne asidik ne de bazik demek yani tam ordada bunu bazik yapmamız lazım o yüzden uğraşıyorum ama tam ölçüm alamıyorum .dijitallerde belli oluyor.ama ondada kalibrasyon falan diyor.onuda bilmiyorum:)

Cok merak etim acaba uygulanizmi bende uygulamayi dusunuyorum.acil donermisinoz

Ben uyguladım olmadı, kesintiye uğratıp paramı iade ettiler..tavsiye etmiyorum.bu sitedeki yöntemleri uygulayın mesela ovaluasyon günü, alkali beslenme falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…