Arkadaşlar bakar mısınız?

Selinseker95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
233
34
13
31
23 yaşına geldim neredeyse annem hiç yalnız bırakmıyor durmadan yanımda dur diyor gitme diyor bazrn yalnız kalmak istiyorum ben yalnız kalmayi sevmiyorum diyo ne yapabilirim bilmiyorum kendime ait bi alan kalmıyor

Şimdi annem okusa şu yazdığınızı evlenince anneni cooooook ararsin derdi :) şaka bir yana yalnız kalmak istediğinizde odamdayim deyin isim var deyin. Ama genel olarak aynı evin içinde birlikte oturmak normal bence. Bende hep annemle otururum cokta severim bunu

Eşinizle nasıl güzel bir gece geçirirsiniz ben güzel bir gece yaşamak istiyorum ama bulamıyorum yardım eder misiniz

Eşimle son 1 aydır çok monotonlastık yani ilişkiye gir çık bitsin gibi nasıl heyecanlı hale getirebilirim

Arkadaşlar ben hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sevgilime seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum diyorum kız bunu demez mi ayıp mı
Konularınız...
Bi sevgilim diyorsunuz ..
Bi eşimm..
Bi annem ..
Bir karar verin isterseniz :işsiz:

23 yaşına geldim neredeyse annem hiç yalnız bırakmıyor durmadan yanımda dur diyor gitme diyor bazrn yalnız kalmak istiyorum ben yalnız kalmayi sevmiyorum diyo ne yapabilirim bilmiyorum kendime ait bi alan kalmıyor

Actıgınız konulara baktım da
Önce eşim demişsiniz sonra sevgiliniz..
Fantezi içerikli konularınıza hiç deginmiyorum..
Simdide anneniz mi cikti?

Ya sosyal deney yapıyosunuz yada piskolijik rahatsızlıklarınız var.

ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz anacigin bu dunyadan gocuncunce keske son kez 1 sn daha gorsem diye allaha yalvarirsin. ben 29 yasindayi m 70 yasinada gelsem onun kokusuna hasretim..

Back
X