Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.Tşk ederim iyi dileklerin için:)vahiba merhaba..
Dondurulmuşu çözmek için ekstra ücret talep ediyorlar ve tutar merkeze göre değişiyor.
Edit: Umarım sağlıkla pozitif sonuçlarınız olur :)
Anladim sizden transfer parasi istenmis ben bastan odedim onu canimHastane ilk denemem için para istedi 1000 tl canım.çok şaşırdım.ilki tedaviye dahil diye biliyordum.yani zaten 1 ay oldu opu olalı.transferim iptaş edildi.bu ay adetimi bekliyorum transfer için.benden de 9 tane donduruldu.para istemediler.ama şimdi transferde çözdürücekleri için para istediler
Hayir canim boyle birsey yok arkadastan transfer parasi istenmis bence1000 lira ne için alıyorlar? Dondurmak için zaten para veriyorum bir yıllık çözdürmek için tekrar mi para isteyecekler
Ya ben yakında tekrar tüp bebek yaptırcam da ilk denemede çok fazla harcama oldu dondurulmuş embriyo transferi yapılırken nasıl bir yol izleniyor bi bilginiz varmı. Benden dondurma işlemi için ilkinde 350 ikincisinde 400 lira istediler bir yıl daha uzatmak için. Şimdi transfer yapılana kadar ne kadar gidiyor biliyor musunuzHayir canim boyle birsey yok arkadastan transfer parasi istenmis bence
Bu arada opu ne demek ben onu da bilmiyorumYa ben yakında tekrar tüp bebek yaptırcam da ilk denemede çok fazla harcama oldu dondurulmuş embriyo transferi yapılırken nasıl bir yol izleniyor bi bilginiz varmı. Benden dondurma işlemi için ilkinde 350 ikincisinde 400 lira istediler bir yıl daha uzatmak için. Şimdi transfer yapılana kadar ne kadar gidiyor biliyor musunuz
Ilaclar vs mi canim . Transfer parasi 1000lira gidiyor ilaclarda 500u bulurYa ben yakında tekrar tüp bebek yaptırcam da ilk denemede çok fazla harcama oldu dondurulmuş embriyo transferi yapılırken nasıl bir yol izleniyor bi bilginiz varmı. Benden dondurma işlemi için ilkinde 350 ikincisinde 400 lira istediler bir yıl daha uzatmak için. Şimdi transfer yapılana kadar ne kadar gidiyor biliyor musunuz
Canım transfer parasını bende ödemiştim.bu sadece hastanenin dondurduğu embriyoyu kullanabilmem için istediği para.transfer parası deil yaniAnladim sizden transfer parasi istenmis ben bastan odedim onu canim
Yumurta toplama islemiBu arada opu ne demek ben onu da bilmiyorum
Allah Allah sacmalik yani o nerden cikti benden istemediler hic ki haklari yok 1 sene dolmamiskenCanım transfer parasını bende ödemiştim.bu sadece hastanenin dondurduğu embriyoyu kullanabilmem için istediği para.transfer parası deil yani
Ilaclar vs mi canim . Transfer parasi 1000lira gidiyor ilaclarda 500u
Dondurmak için para istemediler.Meğerse çözerken istiolarmış işte1000 lira ne için alıyorlar? Dondurmak için zaten para veriyorum bir yıllık çözdürmek için tekrar mi para isteyecekler
Evet ya bende sinirlendim.Okadar para harcıyoruz.Ama böyle haksız yere vermek canımı sıkıyorAllah Allah sacmalik yani o nerden cikti benden istemediler hic ki haklari yok 1 sene dolmamisken
Hakkinizi arayin benceEvet ya bende sinirlendim.Okadar para harcıyoruz.Ama böyle haksız yere vermek canımı sıkıyor![]()
Ama ben transfer parasını zaten ödemiştim peşin olarak.tarnsferim olucaktı.sonradan ertelendi.ödemiştim parayı.inş bir yanlışlık vardırBenim opu olali 2 ay oldu dondurulmusu cozcekler cumartesi ve para vermicem oyle sacmalikmi olur hic duymadim sizin bence yanlisiniz var sizden kesin transfer parasi istiyorlar