• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakarmısınız?Dondurulmuş transfer.

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
Slm kızlar.Dondurulmuş embriyolar için nekadar ücret ödediniz?yani işlemden öncemi ücret ödediniz?nasıl oluyor?benim donduruldu ama bilgi verilmedi.Yarın arıycam.Size danışmak istedim

1sene dolmadan ucret odemiyosun tatlim. Benim 9 tane donduruldu ucretsiz

Hastane ilk denemem için para istedi 1000 tl canım.çok şaşırdım.ilki tedaviye dahil diye biliyordum.yani zaten 1 ay oldu opu olalı.transferim iptaş edildi.bu ay adetimi bekliyorum transfer için.benden de 9 tane donduruldu.para istemediler.ama şimdi transferde çözdürücekleri için para istediler

vahiba vahiba merhaba..
Dondurulmuşu çözmek için ekstra ücret talep ediyorlar ve tutar merkeze göre değişiyor.
Edit: Umarım sağlıkla pozitif sonuçlarınız olur :)

Hastane ilk denemem için para istedi 1000 tl canım.çok şaşırdım.ilki tedaviye dahil diye biliyordum.yani zaten 1 ay oldu opu olalı.transferim iptaş edildi.bu ay adetimi bekliyorum transfer için.benden de 9 tane donduruldu.para istemediler.ama şimdi transferde çözdürücekleri için para istediler
Anladim sizden transfer parasi istenmis ben bastan odedim onu canim

1000 lira ne için alıyorlar? Dondurmak için zaten para veriyorum bir yıllık çözdürmek için tekrar mi para isteyecekler

Benim opu olali 2 ay oldu dondurulmusu cozcekler cumartesi ve para vermicem oyle sacmalikmi olur hic duymadim sizin bence yanlisiniz var sizden kesin transfer parasi istiyorlar

Hayir canim boyle birsey yok arkadastan transfer parasi istenmis bence
Ya ben yakında tekrar tüp bebek yaptırcam da ilk denemede çok fazla harcama oldu dondurulmuş embriyo transferi yapılırken nasıl bir yol izleniyor bi bilginiz varmı. Benden dondurma işlemi için ilkinde 350 ikincisinde 400 lira istediler bir yıl daha uzatmak için. Şimdi transfer yapılana kadar ne kadar gidiyor biliyor musunuz

Ya ben yakında tekrar tüp bebek yaptırcam da ilk denemede çok fazla harcama oldu dondurulmuş embriyo transferi yapılırken nasıl bir yol izleniyor bi bilginiz varmı. Benden dondurma işlemi için ilkinde 350 ikincisinde 400 lira istediler bir yıl daha uzatmak için. Şimdi transfer yapılana kadar ne kadar gidiyor biliyor musunuz
Bu arada opu ne demek ben onu da bilmiyorum

Ilaclar vs mi canim . Transfer parasi 1000lira gidiyor ilaclarda 500u bulur

Canım transfer parasını bende ödemiştim.bu sadece hastanenin dondurduğu embriyoyu kullanabilmem için istediği para.transfer parası deil yani
Allah Allah sacmalik yani o nerden cikti benden istemediler hic ki haklari yok 1 sene dolmamisken

Cumartesi isterlermi bilmiyorum cumartesi transferden sonra sana bilgi veririm canim

Benim opu olali 2 ay oldu dondurulmusu cozcekler cumartesi ve para vermicem oyle sacmalikmi olur hic duymadim sizin bence yanlisiniz var sizden kesin transfer parasi istiyorlar
Ama ben transfer parasını zaten ödemiştim peşin olarak.tarnsferim olucaktı.sonradan ertelendi.ödemiştim parayı.inş bir yanlışlık vardır

Back
X