- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Canım neden 1500 tl ödediniz?? Benim ilk transferim olacak. 2 ay önce opum oldu ve donduruldu şimdi 3 ocakta transferim var da merak ettim..Dondurulmuslar icin transfer gunu 1500 odedik bilginize kizlar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neden 1500 tl ödediniz?? Benim ilk transferim olacak. 2 ay önce opum oldu ve donduruldu şimdi 3 ocakta transferim var da merak ettim..Dondurulmuslar icin transfer gunu 1500 odedik bilginize kizlar .
Bize de insaf ederler de inşallah ikincinin parasını almazlar :)Dondurulmuş için para almadılar ilk embiriyomunda çözülmesi ücretsiz.
Eğer tutmazsa bu transfer diğer embriolarimin çözme ucreti olacağını söylediler.
Merkezden merkeze değişiyor.
Embriyo başına fiyat alan bile var.
ciddi misin biz iki kere verdik süreyi bir yıl daha uzatmak içinBazı merkezler dondurmaya da ücret almamış sanırım... Dediğiniz gibi merkezden merkeze değişiyor sanırım..
Benim 9 yumurtam var canim dondurulmustu bir tanesini transfer gunu kullandk o zaman haberimiz oldu yani o gun soylediler.Canım neden 1500 tl ödediniz?? Benim ilk transferim olacak. 2 ay önce opum oldu ve donduruldu şimdi 3 ocakta transferim var da merak ettim..
Daha öncesinde transfer olmuş muydunuz bu 2.transfer olduğu için mi acaba?? Kafamam takıldı ilk olacak benim taze transfer olmadım..Benim 9 yumurtam var canim dondurulmustu bir tanesini transfer gunu kullandk o zaman haberimiz oldu yani o gun soylediler.
Benim ilk canim transferim ama taze transfer degil dondurulmus transferDaha öncesinde transfer olmuş muydunuz bu 2.transfer olduğu için mi acaba?? Kafamam takıldı ilk olacak benim taze transfer olmadım..
Anladım canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin inşallah.. Senin bebiş seninle sanırım rabbim daim etsin darısı biz bekleyenlere olur inşallahhBenim ilk canim transferim ama taze transfer degil dondurulmus transfer
Insallah canim. Suanlik benimle heralde Allah bilir :)) 2 hafta sonra kontrole gidicemAnladım canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin inşallah.. Senin bebiş seninle sanırım rabbim daim etsin darısı biz bekleyenlere olur inşallahh![]()
Kese için mi gideceksin canım?? Kan değerin nasıl??Insallah canim. Suanlik benimle heralde Allah bilir :)) 2 hafta sonra kontrole gidicem
969.8 canim 12.gun degerim bir daha yaptirmana gerek yok dedi .evet insallah keseyle kalp atisini duymaya gidicezKese için mi gideceksin canım?? Kan değerin nasıl??
Maşallah değerin baya yüksek kuzum belkide keseler göreceksin969.8 canim 12.gun degerim bir daha yaptirmana gerek yok dedi .evet insallah keseyle kalp atisini duymaya gidicez
Insallah kuzum:)Maşallah değerin baya yüksek kuzum belkide keseler göreceksin![]()