- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Evet ilaçlar transfer için sormuştum toplamda 1500 falan mı tutuyor bize 3 4 bin tutar diyorlardı şaşırdım şimdiIlaclar vs mi canim . Transfer parasi 1000lira gidiyor ilaclarda 500u bulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilaçlar transfer için sormuştum toplamda 1500 falan mı tutuyor bize 3 4 bin tutar diyorlardı şaşırdım şimdiIlaclar vs mi canim . Transfer parasi 1000lira gidiyor ilaclarda 500u bulur
Opu yumurta toplama işlemi canımBu arada opu ne demek ben onu da bilmiyorum
Kısaltmış halini bilmiyordum. Yumurta toplama işlemi sonrası çok sancı ağrı yaşadınız mı?Opu yumurta toplama işlemi canım
Yarın arıycam hastaneyi ayrıntılı sorarım.az ğara değil.arıycam hakkımı.saol canım.senden ücret isterlerse haber verirsen sevinirim:)ini hayırlısı ile tarnsferin olırHakkinizi arayin bence
Bende hafif karın ağrısı oldu.Oda 1 gün sonra geçti.sıcak tut kendini.Gaz oluyor çünkü opıdan sonra.oda ağrı yapar.bol su iç.ve dinlen.Kısaltmış halini bilmiyordum. Yumurta toplama işlemi sonrası çok sancı ağrı yaşadınız mı?
Insallah canim benim tabikide hemen yazarimYarın arıycam hastaneyi ayrıntılı sorarım.az ğara değil.arıycam hakkımı.saol canım.senden ücret isterlerse haber verirsen sevinirim:)ini hayırlısı ile tarnsferin olır
Bende çok ağrı oldu yürüyemiyordum bazen acaba ondan mı ilk tüp bebek tutmadı diye düşünmüyor değilimBende hafif karın ağrısı oldu.Oda 1 gün sonra geçti.sıcak tut kendini.Gaz oluyor çünkü opıdan sonra.oda ağrı yapar.bol su iç.ve dinlen.
Ben opudan hemen sonra transfer yapilmasindan yana degilim. 1 hafta kadar agri cektim zor yuruyordum resmen hemen transfer olmamasina sevindim rahim dinlendirme teknigi bu konuda cok iyiBende çok ağrı oldu yürüyemiyordum bazen acaba ondan mı ilk tüp bebek tutmadı diye düşünmüyor değilim
Benimde yaklaşık bir hafta kadar sonra oldu ama o zamana kadar çok ağrı girdi çok kötüydü transfer yapıldığı gün kesildi ağrıBen opudan hemen sonra transfer yapilmasindan yana degilim. 1 hafta kadar agri cektim zor yuruyordum resmen hemen transfer olmamasina sevindim rahim dinlendirme teknigi bu konuda cok iyi
Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda simdi ikinci transferin ne zaman pekiBenimde yaklaşık bir hafta kadar sonra oldu ama o zamana kadar çok ağrı girdi çok kötüydü transfer yapıldığı gün kesildi ağrı
Şimdi yirmilik diş girdi araya ama iki üç ay zamanım kaldı transfer için. Bu sürede hazır olamazsam para verip bir sene daha süreci uzatmak zorunda kalcam ben artık yaptırmak istiyorum tabi. Bu da tutmazsa son bi kere de chip bebek denemek istiyorum o da olmazsa kısmet değilmiş demekten çare kalmayacak.Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda simdi ikinci transferin ne zaman peki
Chip bebek ne oluyor canimŞimdi yirmilik diş girdi araya ama iki üç ay zamanım kaldı transfer için. Bu sürede hazır olamazsam para verip bir sene daha süreci uzatmak zorunda kalcam ben artık yaptırmak istiyorum tabi. Bu da tutmazsa son bi kere de chip bebek denemek istiyorum o da olmazsa kısmet değilmiş demekten çare kalmayacak.
Tüp bebekten sonra yeni çıkan bi sistem canım başarı oranı biraz daha yüksek sanırımChip bebek ne oluyor canim
anladim canim hayirlisi insallah olurTüp bebekten sonra yeni çıkan bi sistem canım başarı oranı biraz daha yüksek sanırım
amin canım bebek arayan herkese Allah sabır ve kolaylık versin çok zor çünküanladim canim hayirlisi insallah olur
Evet canim ama bi zaman sonra artik alisiyosun sabretmeyi ogreniyosunamin canım bebek arayan herkese Allah sabır ve kolaylık versin çok zor çünkü
Hamileliğin hayırlı olsun canımDondurulmuslar icin transfer gunu 1500 odedik bilginize kizlar .
Sagol canim Allah razi olsnHamileliğin hayırlı olsun canım