• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakarmısınız?Dondurulmuş transfer.

Yarın arıycam hastaneyi ayrıntılı sorarım.az ğara değil.arıycam hakkımı.saol canım.senden ücret isterlerse haber verirsen sevinirim:)ini hayırlısı ile tarnsferin olır
Insallah canim benim tabikide hemen yazarim

Bende çok ağrı oldu yürüyemiyordum bazen acaba ondan mı ilk tüp bebek tutmadı diye düşünmüyor değilim
Ben opudan hemen sonra transfer yapilmasindan yana degilim. 1 hafta kadar agri cektim zor yuruyordum resmen hemen transfer olmamasina sevindim rahim dinlendirme teknigi bu konuda cok iyi

Ben opudan hemen sonra transfer yapilmasindan yana degilim. 1 hafta kadar agri cektim zor yuruyordum resmen hemen transfer olmamasina sevindim rahim dinlendirme teknigi bu konuda cok iyi
Benimde yaklaşık bir hafta kadar sonra oldu ama o zamana kadar çok ağrı girdi çok kötüydü transfer yapıldığı gün kesildi ağrı

Benimde yaklaşık bir hafta kadar sonra oldu ama o zamana kadar çok ağrı girdi çok kötüydü transfer yapıldığı gün kesildi ağrı
Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda simdi ikinci transferin ne zaman peki

Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda simdi ikinci transferin ne zaman peki
Şimdi yirmilik diş girdi araya ama iki üç ay zamanım kaldı transfer için. Bu sürede hazır olamazsam para verip bir sene daha süreci uzatmak zorunda kalcam ben artık yaptırmak istiyorum tabi. Bu da tutmazsa son bi kere de chip bebek denemek istiyorum o da olmazsa kısmet değilmiş demekten çare kalmayacak.

Şimdi yirmilik diş girdi araya ama iki üç ay zamanım kaldı transfer için. Bu sürede hazır olamazsam para verip bir sene daha süreci uzatmak zorunda kalcam ben artık yaptırmak istiyorum tabi. Bu da tutmazsa son bi kere de chip bebek denemek istiyorum o da olmazsa kısmet değilmiş demekten çare kalmayacak.
Chip bebek ne oluyor canim

Dondurulmuslar icin transfer gunu 1500 odedik bilginize kizlar .

Kızlar malesef transferim yine ertelendi.Rahimde su var dedi dr.daha kendini toparlıyamamış dedi.bit dahaki aya kaldı benim.Canım sıkıldı.neden su kaldıki?opıdan dolayımı acaba

Back
X