Arkadaşlar bakın lütfen acilll

efsunnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
319
0
0
İstanbul
Merhaba...

15 Temmuz Perşembe günü bir internet sitesinden alışveriş yaptım. yarın akşam da şehir dışına çıkıyorum. yarına kadar kesin elimde olur diye düşündüğüm bu ürün daha kargoya bile verilmemiş. yarın akşama kadar elime ulaşmazsa ürünün benim için hiç bir önemi kalmayacak. kredi kartıyla ödemesini de yaptım ne yazık ki. kargonun teslim alınmaması durumunda ürünü iade alıp almayacaklarını bilmiyorum. bir kaç mail yolladım ama cevap gelmedi. yarın akşama kadar gelmezse de aynı ürünü gidip başka bir yerden tekrar satın almam gerekecek. "cayma hakkı"m var mı bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

Merhaba...

15 Temmuz Perşembe günü bir internet sitesinden alışveriş yaptım. yarın akşam da şehir dışına çıkıyorum. yarına kadar kesin elimde olur diye düşündüğüm bu ürün daha kargoya bile verilmemiş. yarın akşama kadar elime ulaşmazsa ürünün benim için hiç bir önemi kalmayacak. kredi kartıyla ödemesini de yaptım ne yazık ki. kargonun teslim alınmaması durumunda ürünü iade alıp almayacaklarını bilmiyorum. bir kaç mail yolladım ama cevap gelmedi. yarın akşama kadar gelmezse de aynı ürünü gidip başka bir yerden tekrar satın almam gerekecek. "cayma hakkı"m var mı bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

Bende aynı şekilde bir alışveriş sitesinden ürün almıştım.Ama ürün beklediğim tarihte elimde olmadı.Aldığım şey hediyeydi ve artık anlamını yitirmişti.Sen siteyi incele telefonla irtibata geç.Mail bekleme en kötü ihtimal gideceğin adrese yönlendir kargoyu

siparişiniz kargoya verilmediyse iptal edebilirsiniz. sipariş takip bölümüne girin, iptal butonu vardır muhtemelen..

Bende aynı şekilde bir alışveriş sitesinden ürün almıştım.Ama ürün beklediğim tarihte elimde olmadı.Aldığım şey hediyeydi ve artık anlamını yitirmişti.Sen siteyi incele telefonla irtibata geç.Mail bekleme en kötü ihtimal gideceğin adrese yönlendir kargoyu

teşekkür ederim cevabın için. telefonları yok işin kötüsü. mail atıyorum ama geri dönmüyorlar. para kazanmak için yapmadıkları hokkabazlık kalmıyor. yazıklar olsun yaa.

Ürünün parasını sana geri vereceklerini zannetmiyorum. Çoğu aldıkları parayı geri vermiyorlar. Arkadaşın dediği gibi hala yollanmadıysa zaten ürünü başka yerden tekrar alman gerekecekmiş gideceğin yere yönlendirebilirsin.

hangi siteden yaptın bilmiyorum ama gg
da sipariş meline geldiğinde ödemeyi onaylıyosun internetten
öylece satıcının hesabına aktarılıyo
yani şu an para satıcının hesabında değil
iptal edersen zararın olmaz

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
1 saat kadar önce düzmece bir mail yazdım ilgililere.
avukat olduğumu, tüketici haklarını bildiğimi, üründen cayma hakkımın farkında olduğumu yazdım.
aslında hiç emin değildim ama Nasrettin Hoca misali "ya tutarsa" dedik işte kaydirigubbakcemile3
"boşu boşuna kargo bedeli ödemeyin bari" diye de not düştüm.
az önce mailimi kontrol ettim, belli ki "yusuf yusuf" durumları olmuş ki 2-3 gün daha kargoya verme süreleri olduğu halde gönderi yola çıkmış.
eee ne demişler "dinsizin hakkından imansız gelirmiş" hehee

burda gereksiz yere yer kaplamış oldum şimdi.
kusura bakmayın kızlar.
ama belki benzer durumları yaşayan vardır.
örnek teşkil etsin bari ne diyim kaydirigubbakcemile2

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
1 saat kadar önce düzmece bir mail yazdım ilgililere.
avukat olduğumu, tüketici haklarını bildiğimi, üründen cayma hakkımın farkında olduğumu yazdım.
aslında hiç emin değildim ama Nasrettin Hoca misali "ya tutarsa" dedik işte kaydirigubbakcemile3
"boşu boşuna kargo bedeli ödemeyin bari" diye de not düştüm.
az önce mailimi kontrol ettim, belli ki "yusuf yusuf" durumları olmuş ki 2-3 gün daha kargoya verme süreleri olduğu halde gönderi yola çıkmış.
eee ne demişler "dinsizin hakkından imansız gelirmiş" hehee

burda gereksiz yere yer kaplamış oldum şimdi.
kusura bakmayın kızlar.
ama belki benzer durumları yaşayan vardır.
örnek teşkil etsin bari ne diyim kaydirigubbakcemile2

tebrik ediyorum çok iyi yapmışsın:teytey::teytey:

Back
X