arkadaşlar bana akıl verin

Işte diyorum ya huyumuz kurusun olanlara karsi kayitsiz umursamaz olamiyorum ben muhtemelen eşinizdr oyle kotu ama huy bu degismiyor ne kadar degismek istesemde olmuyor. Siz laf etmediginizde belki kendiliginden dökulebilir cnku ben bazen anlityorum esime ben cok aptalik bunu boyle yapmamam lazimdi falan diye
benımkı zten blıyorum ama napım dıor bılıyor aslında suçlu olduklarını benıde anla dıo ama onları dusunuoo benım ıcın bsy ypmıo:(

ben 3 yıllık evliyim ailesi konu olunca çok merahametli çok ıyı bı kocam var ama ailesi kocamı kullanıyor:KK43:babasının ucan kusa borcu var dukkanı kapattılar dükkânları vardı borçların yarısını kocam ustlendı degısık belalı adamlara borçlular evımın eşyasını bıle sattı esım babasının borçlarını ödemek ıcın hep onlar haklı ben haksızım ne solesem batıyor adama bıktım artık ızınlı gunu olur anasına koşar gel dışarı çıkalım gezdıreyım senı demek yok ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorum:KK43:smdıde bugun anası geldı bıze ev bul dıe 4 tane ev buldular buraya yanıma taşınıyorlar cıldırıcam artık ramak kaldı napıcam ben bana bı akıl verın:KK43:
Siz peki ayni seyler ailenize olsaydi ayni seyleri siz yspmazmiydiniz belali kisiler diyosun borc aldiklari birazda onu anlsmaya calissaniz tabi sizinde hakli taraflariniz var daha fazla zaman ayirabilir size o dengeyi saglayamamis

benımkı zten blıyorum ama napım dıor bılıyor aslında suçlu olduklarını benıde anla dıo ama onları dusunuoo benım ıcın bsy ypmıo:KK43:

Benim eşim normalde isler bozuk oldugunda anlatmaz.
Ama ben sormaya basladim bir sure yine anlatmadi.
Bir baktim ki sohbet arasinda anlatir oldu.
Saattleerce dertlesiyorduk oyle yaklasin birdee. Aklinda baska seyler varken size vakit ayiramamasi normal.
Bari aklindakilere cozum arayin dertlesin ortak olun

Onlar için uğraşırken sizin için de kendini birşeyler yapmaya zorlasa birşey demiycem. Hem sizden.o kadar fedakarlık yapmanızı istiyor hem de sizi hoş tutmak için hiçbir sey yapmıyor.

Siz peki ayni seyler ailenize olsaydi ayni seyleri siz yspmazmiydiniz belali kisiler diyosun borc aldiklari birazda onu anlsmaya calissaniz tabi sizinde hakli taraflariniz var daha fazla zaman ayirabilir size o dengeyi saglayamamis
evet yapardım ama böle bı babam olsa yapmazdımadam memnun olmuyor hıc bsyden bu kdr sey oldu hala benım esımı suçluyor memnun edemıoruz bıde btek bız cekıoruz adam ılgılenmıo dıe belkıde bu kdr bunaldım ben bı sohbet edemıoruz oturup konusmuor ama anasına gıdınce bı gorsenız oturup muhabbet sohbet herkeze ayrı ayrı sarılır bana gelnce eve gelıor namazını kılıp oturuo tv ızlıo snrada yatalım dıo knusmuo bende halıyle butun gun evde sıkılıorum ızınlı gununun sımdıden planını yaptık cuma ızınlı bak demıo dışarı ckalım dıe evde oluruz babamlara gıderız sonra gelırız dınlenırım bı kerede ben demeden canın sıkılmıştır hayatım sahıle gıdelım demıo belkıde ben gıtmeyelım derım yorgun cnku ama teklıfte etmıo:(2 günde bır babasına gıdıo yan apartmanımızda görümcemler oturuo babası orda kalıo gündüzde hergun arayıp babamlara gıt gorun bı babamlara gıt gorun bı dıo sıkıntım bu

Onlar için uğraşırken sizin için de kendini birşeyler yapmaya zorlasa birşey demiycem. Hem sizden.o kadar fedakarlık yapmanızı istiyor hem de sizi hoş tutmak için hiçbir sey yapmıyor.
sorsan böle anlatsan bı ton sıkıntısı var aklım başka yerde benden ılgımı beklıosun dıo soruyorum bende sıze banane borçları varsa benımmı brcum ılgılenmesı gerekmıyormu aksam gelnce sarılıorum ıtıklıo ustumu degıstırcem ısten geldım yrgunum dıo tv ızlıo sarılıorum yıne ıtıklıo uykum var dıo haksızmıyım ben bu knuda

Saattleerce dertlesiyorduk oyle yaklasin birdee. Aklinda baska seyler varken size vakit ayiramamasi normal.
benımkı normalde anlatıo sıkıntılarını kıme borcu var ne kdar var bılıorum ama genel bır sohbet etmıo banaayıracak hıc zamnı yokmuş gıbı sorsan bı ton sıkıntısı var ondanmış

sıze bısey daha sorcam bak sımdı madem aynı karakterde gıbısınız bu cvbı merak edıorum eskıden benım bı telefonum vardı onu kullanıodum evdede yedek telefonum vardı annemler gnderdı onuda lazım olur dıe kendı telefonumu kaldırdım ben onu kullanıodum dokunmatık dıe obur telefon boşa çıkınca kardesıme vercem dıe tutturdu bende dedımkı hayatım verme bu bozulacak gıbı arkası bantlı ztn kapak tutmuo hevesımı alana kdr kullanıp takıcam dedım benle kavga ettı verdı telefonumu alana kadar kullansın dedı 1 sene oldu smdı telefonum bozuldu mesaj yazamıyorum bende dedımkı o mesaj yazmıo tlfları degıseyım dedım esım tm dedı gıttım aldım telefonumu bunuda verdım ertesı gun sabah uyuyorum kapı kırılıomus gıbı calınıo gelmıs kardesı ben telefonumu almaya geldım beceremedim bunu gozunu seveym telefonumun 10 tane dokunmatıge bedel dedı aldı gıttı telefonumu esıme soledım brak ben sana alırım bı telefon dedı tavrını koyamıo sız olsaydınız napardınız bu durumda esımın yerınde olsaydınızmerak ettım.gecen geldı oklavamı aldı 3 ay oldu bak 3 kere aldım geldı gerı aldı en son aldığımda yenge gerı getır lazım oluo dedı çıldırmak uzereyım:(kendı malımı bıle kulllanamıorum esım hıc bsy demıo bare bu knularda ağzını acsa

evet yapardım ama böle bı babam olsa yapmazdımadam memnun olmuyor hıc bsyden bu kdr sey oldu hala benım esımı suçluyor memnun edemıoruz bıde btek bız cekıoruz adam ılgılenmıo dıe belkıde bu kdr bunaldım ben bı sohbet edemıoruz oturup konusmuor ama anasına gıdınce bı gorsenız oturup muhabbet sohbet herkeze ayrı ayrı sarılır bana gelnce eve gelıor namazını kılıp oturuo tv ızlıo snrada yatalım dıo knusmuo bende halıyle butun gun evde sıkılıorum ızınlı gununun sımdıden planını yaptık cuma ızınlı bak demıo dışarı ckalım dıe evde oluruz babamlara gıderız sonra gelırız dınlenırım bı kerede ben demeden canın sıkılmıştır hayatım sahıle gıdelım demıo belkıde ben gıtmeyelım derım yorgun cnku ama teklıfte etmıo:KK43:2 günde bır babasına gıdıo yan apartmanımızda görümcemler oturuo babası orda kalıo gündüzde hergun arayıp babamlara gıt gorun bı babamlara gıt gorun bı dıo sıkıntım bu
Peki senin ailen uzaktami sende ayni seyleri ona hissetirsen anne babami gormeye yada akraba ziyaretine gidelim desen

Bu parasızlıkta internete nasıl giriyosunuz? Eşin de saçmalıyo resmen. Öncelik kendi evidir.

Back
X