arkadaslar bana bisey diyin cok korkuyorum

Aynen canim hamile arkadaslarima filan tembih ediyorum sakin yaptirmayin diye buarada ben şeker yuklemesini de yaptırmadım doktorumda ısrar etmedi

Onu ben de yaptirmadim. Kimse de kusura bakmasin Canan Karataydan Allah razi olsun gozumu acti. Normalde tvlere cikan doktorlara asla guvenmem ama bu kadinin soyledikleri o kadar mantikli ki. Doktorum da sagolsun gereksiz seylere gereksiz diyor zaten. Sadece hic soylemedi denmemesi icin bir kere isterseniz yaptiralim ama gerek yok diyor.

Canım korkma içini ferah tut ve önce evdeki kuzunu düşün tabiki ikizlerinde önemli ama şuan sana muhtaç bi kızın var Ben devlet hastanelerine güvenirim ilgilenir araştırırlar şüpelendikleri konuda ama bu test olasılıklar üzerind değerlendiriliyo ssk da hep en kötü olasılıkları değerlendirirler kızıma ikili test yapıldığında down sendromu olabilir dediler ağladım üzüldüm küçük bi ihtimal ama piyango misali banada çıkabilir diye bürsürü felaket senaryoları yazdım şimdi kızım 4 yaşını bitirdi çok şükür çokta sağlıklı ihtimaller seni korkugmasın dr gerek gördüyse git yeniden yaptır testini bi karışıklık olmuş olabilir olurya yanlış çalışılmıştır hakkında hayırlısı rabbim yavrularını sana senide onlara bağışlasın..

İki ayrı dr çok kafa karıstırıyor aldırma.

sikinti etme ins bisey cikmaz ikili testte bi sorun olmayinca yani yas ve genetik herhangi bi olumsuzluk yoksa doktorlar 3luyu istemiyor kolayca su devlet hastanesi doktorlari cildirtiyor beni zaten hamileligimde sonuclarim karistigi icin 3 defa 100luk seker yuklemesi yaptirmisti bana sonra sonucum bulundu ama 3 tane 100luk bana caba kalmisti

Ultrasonu ve olcumleri cok iyi bir doktor o yuzden
Canim bence hiç kendini strese sokma sonuçta el yapımı alet bu kapalı kutu karnın yanılgı olabiliyor benim kac tane tanıdığım var en son bi müşterimin torunu olacaktı kadın kızı doğum yapana kadar ağlardı her geldiğinde çocuk kesinlikle özürlü sakat dediler ve aldırmasını söylemiş doktor ama kızı gelen Allah'tan diye doğum yaptı çocuğun hiç biseyi yok bence üzme kendini Allah'a tevekkül et nasipte ne varsa o inş sag salim saglikla alırsın bebişlerini kucağına

Cok gecmis olsun bende 20 haftalik hamileyim 8 haftada toxoplazma testi yaptirdim ufak oglumla eve donerken arayip testi tekrarlamam gerektigini soylediler bende izmire gitmek zorunda kaldigim icin anca 12. Haftada gidebildim yine kan verdim ve testim pozitif cikti bana dr riskli bebegi aldirmaya kadar gider anne karninda olum engelli dogum ve aklina gelecek en kotu seyleri dediler tabi biz sok 2 gun sonra baska hastanede yaptirdik tabi negatif hastaneye gittim sikayet ettim testi tekrarladilar ve bana pozitif dediler sonucu istedim vermediler resmen kandirdilar hasta haklarina kadar ciktim sonuc 0 vermediler baska hastanede yine test yaptirdim negatif cikti sakin uzulme allahin izniyle hic birsey olmaz saglikla alirsin kucagina

Amin insallaj arkadasim.buraya yazinca icim rahatkadi desteklerinizlr

sorumsuzluklarını kapatacaklar bnce.. niçin şikayet etmedınız..sonuç kayboldu da ne demek ??

bn ikili yaptırdım..dr amnıyosentez dedi..bn istemedim..evladımı ıstedım ama sağlıklı olsun olmasın garantı beklemedim dedım..çok şükür sağlıklı bebek bekliyorum..ALLAH büyük..ona sığın ferahla..

O değilde sonuçları niye vermiyolar ki
Çok saçma.. Bana pek samimi gelmediler..

O değilde sonuçları niye vermiyolar ki
Çok saçma.. Bana pek samimi gelmediler..
Guya tamamlanmamis test.iyi yada kotu almak istiyorum dedim ama vermediler.el altindan baktirdim o kiside sonuc kusmi bos dedi.yarin belli olacak bakalim insallah olumli cikar

Guya tamamlanmamis test.iyi yada kotu almak istiyorum dedim ama vermediler.el altindan baktirdim o kiside sonuc kusmi bos dedi.yarin belli olacak bakalim insallah olumli cikar
Sen ikizlere hamilesin dimi, çok doğru çıkmaz sende canım, olumsuz birşey çıkarsada aldırış etme .. Teşhis konulmuyor sadece istatiksel bir olasılık veriliyor

Arkadaslar bugun hastaneye gidip uclu testimin sonucunu aldim.hersey cok guzel cikti.tesekkur ederim desteginiz icin

Otizm 2 yaş civarında teşhisi konulabilen bir hastalık. Anne karnında nasıl teşhiş konmuş

E nabiz da butun bilgiler cikar canim sorun yoktur bazen sacmalar doktorlr ztn hic sevmem cogu doktoru neyse ama icin rahat olsun yoktur birsey arastirim senin icn

üçlü test sonucunda bu kromozomal anomalilerin bebekte olma riski yüksek çıkarsa kesin tanı için CVS veya amniyosentez yapılır. B-hCG ve serbest Estriol (uE3) ölçümü bu riskleri belirler.
Üçlü testte ikili testten farklı olarak nöral tüp defekti denilen anomalilerin de riski belirlenebilir, bunu sağlayan üçlü testte ölçülen AFP (alfafötoprotein) değeridir. Nöral tüp defektleri bebeğin sinir sistemi ile ilgili omurulik hasarları (halk arasında bebeğin sırtında açıklı olması) veya beyin hasarları ile ilgili anomalilerdir.

Trizomi 21 ve 18 zeka geriliği, kalp anomalileri ve diğer bir çok organ anomalileri olan hastalıklardır. Bu testlere zeka testi denmesinin nedeni de budur, üçlü test bebeğin zeka düzeyini ölçen bir test değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…