Aynen canim hamile arkadaslarima filan tembih ediyorum sakin yaptirmayin diye buarada ben şeker yuklemesini de yaptırmadım doktorumda ısrar etmedi
Canım korkma içini ferah tut ve önce evdeki kuzunu düşün tabiki ikizlerinde önemli ama şuan sana muhtaç bi kızın var Ben devlet hastanelerine güvenirim ilgilenir araştırırlar şüpelendikleri konuda ama bu test olasılıklar üzerind değerlendiriliyo ssk da hep en kötü olasılıkları değerlendirirler kızıma ikili test yapıldığında down sendromu olabilir dediler ağladım üzüldüm küçük bi ihtimal ama piyango misali banada çıkabilir diye bürsürü felaket senaryoları yazdımMerhana arkadaslar ben 34 yasindayim.8 yasinda bi kizim var 18 haftalik ikiz hamileyim.hem sskda hemde ozelde doktorum var.ozeldeki doktorum cok daha iyi.sskdaki ise tahlillerimi yaptirmak icin gittigim doktor.ozeldeki doktorum hrrseyin cok guzel gittigini soyluyor.ikili uclu test yaptirma taraftari degil.sskdaki ikisinide yapti.ikili cok guzel cikti.ozeldeki doktorum uclu test yapilmaz dedi sskdaki yapti.sskya sinuclari almaya o ara gidemedim.kimsede beni baramadi.sonra gittigimde bilgisayar kayitlarinda sonuclarim cikmadi.doktor labaratuvara gidip bulmami soyledi.orda baya bi bekledikten sonra tekrar kan vermemi testin olmadigini soylediler.genetik doktoruna sordum bu testin hicbi onemi olmadigi soyledi.kan vermeden geldim.ertesi gun labaratuvardan aradilar.bebeklerden birinde risk oldugunu kan vermemi soylediler.ozeldeki doktorum yaptirdigim icin cok kizdi.yanlis yada eksik o sonuclari gormek istiyorum dedi.almaya gittigimde belgeleri vermediler ve benim adima poliklinik nosu bile almislar ve benden tekrar kan aldilar.guya bende cikmamasi gereken bir deger cikmis.salidan beri cok korkuyorum insallah olumsuz bisey cikmaz.sonuclari pzt alicam.bisey cikarsa diye uyuyamiyorum.bole bisey olabilirmi
Canim bence hiç kendini strese sokma sonuçta el yapımı alet bu kapalı kutu karnın yanılgı olabiliyor benim kac tane tanıdığım var en son bi müşterimin torunu olacaktı kadın kızı doğum yapana kadar ağlardı her geldiğinde çocuk kesinlikle özürlü sakat dediler ve aldırmasını söylemiş doktor ama kızı gelen Allah'tan diye doğum yaptı çocuğun hiç biseyi yok bence üzme kendini Allah'a tevekkül et nasipte ne varsa o inş sag salim saglikla alırsın bebişlerini kucağınaUltrasonu ve olcumleri cok iyi bir doktor o yuzden
Amin insallaj arkadasim.buraya yazinca icim rahatkadi desteklerinizlrCanım korkma içini ferah tut ve önce evdeki kuzunu düşün tabiki ikizlerinde önemli ama şuan sana muhtaç bi kızın var Ben devlet hastanelerine güvenirim ilgilenir araştırırlar şüpelendikleri konuda ama bu test olasılıklar üzerind değerlendiriliyo ssk da hep en kötü olasılıkları değerlendirirler kızıma ikili test yapıldığında down sendromu olabilir dediler ağladım üzüldüm küçük bi ihtimal ama piyango misali banada çıkabilir diye bürsürü felaket senaryoları yazdımşimdi kızım 4 yaşını bitirdi çok şükür çokta sağlıklı ihtimaller seni korkugmasın dr gerek gördüyse git yeniden yaptır testini bi karışıklık olmuş olabilir olurya yanlış çalışılmıştır hakkında hayırlısı rabbim yavrularını sana senide onlara bağışlasın..
Merhana arkadaslar ben 34 yasindayim.8 yasinda bi kizim var 18 haftalik ikiz hamileyim.hem sskda hemde ozelde doktorum var.ozeldeki doktorum cok daha iyi.sskdaki ise tahlillerimi yaptirmak icin gittigim doktor.ozeldeki doktorum hrrseyin cok guzel gittigini soyluyor.ikili uclu test yaptirma taraftari degil.sskdaki ikisinide yapti.ikili cok guzel cikti.ozeldeki doktorum uclu test yapilmaz dedi sskdaki yapti.sskya sinuclari almaya o ara gidemedim.kimsede beni baramadi.sonra gittigimde bilgisayar kayitlarinda sonuclarim cikmadi.doktor labaratuvara gidip bulmami soyledi.orda baya bi bekledikten sonra tekrar kan vermemi testin olmadigini soylediler.genetik doktoruna sordum bu testin hicbi onemi olmadigi soyledi.kan vermeden geldim.ertesi gun labaratuvardan aradilar.bebeklerden birinde risk oldugunu kan vermemi soylediler.ozeldeki doktorum yaptirdigim icin cok kizdi.yanlis yada eksik o sonuclari gormek istiyorum dedi.almaya gittigimde belgeleri vermediler ve benim adima poliklinik nosu bile almislar ve benden tekrar kan aldilar.guya bende cikmamasi gereken bir deger cikmis.salidan beri cok korkuyorum insallah olumsuz bisey cikmaz.sonuclari pzt alicam.bisey cikarsa diye uyuyamiyorum.bole bisey olabilirmi
Guya tamamlanmamis test.iyi yada kotu almak istiyorum dedim ama vermediler.el altindan baktirdim o kiside sonuc kusmi bos dedi.yarin belli olacak bakalim insallah olumli cikarO değilde sonuçları niye vermiyolar ki
Çok saçma.. Bana pek samimi gelmediler..
Sen ikizlere hamilesin dimi, çok doğru çıkmaz sende canım, olumsuz birşey çıkarsada aldırış etme .. Teşhis konulmuyor sadece istatiksel bir olasılık veriliyorGuya tamamlanmamis test.iyi yada kotu almak istiyorum dedim ama vermediler.el altindan baktirdim o kiside sonuc kusmi bos dedi.yarin belli olacak bakalim insallah olumli cikar
Canm ikiz gebelikte 2 tarama ve 3 tarama yapilmiyor sonuc yanıtıci oluyor ki sadece morel bozuklugu bende 2 tarama yaptirdim normal cikti 3 gerek yok dedi benim tek gebelik rabbim nasil isterse oyle olur arkadaşım %99 otizm dediler cocugu cok saglikli dunyaya geldi o yuzden sen canını sikma cnku bebeklerin etkileniyr rabbim hepimize saglikli evlat versin
E nabiz da butun bilgiler cikar canim sorun yoktur bazen sacmalar doktorlr ztn hic sevmem cogu doktoru neyse ama icin rahat olsun yoktur birsey arastirim senin icnMerhana arkadaslar ben 34 yasindayim.8 yasinda bi kizim var 18 haftalik ikiz hamileyim.hem sskda hemde ozelde doktorum var.ozeldeki doktorum cok daha iyi.sskdaki ise tahlillerimi yaptirmak icin gittigim doktor.ozeldeki doktorum hrrseyin cok guzel gittigini soyluyor.ikili uclu test yaptirma taraftari degil.sskdaki ikisinide yapti.ikili cok guzel cikti.ozeldeki doktorum uclu test yapilmaz dedi sskdaki yapti.sskya sinuclari almaya o ara gidemedim.kimsede beni baramadi.sonra gittigimde bilgisayar kayitlarinda sonuclarim cikmadi.doktor labaratuvara gidip bulmami soyledi.orda baya bi bekledikten sonra tekrar kan vermemi testin olmadigini soylediler.genetik doktoruna sordum bu testin hicbi onemi olmadigi soyledi.kan vermeden geldim.ertesi gun labaratuvardan aradilar.bebeklerden birinde risk oldugunu kan vermemi soylediler.ozeldeki doktorum yaptirdigim icin cok kizdi.yanlis yada eksik o sonuclari gormek istiyorum dedi.almaya gittigimde belgeleri vermediler ve benim adima poliklinik nosu bile almislar ve benden tekrar kan aldilar.guya bende cikmamasi gereken bir deger cikmis.salidan beri cok korkuyorum insallah olumsuz bisey cikmaz.sonuclari pzt alicam.bisey cikarsa diye uyuyamiyorum.bole bisey olabilirmi
üçlü test sonucunda bu kromozomal anomalilerin bebekte olma riski yüksek çıkarsa kesin tanı için CVS veya amniyosentez yapılır. B-hCG ve serbest Estriol (uE3) ölçümü bu riskleri belirler.Merhana arkadaslar ben 34 yasindayim.8 yasinda bi kizim var 18 haftalik ikiz hamileyim.hem sskda hemde ozelde doktorum var.ozeldeki doktorum cok daha iyi.sskdaki ise tahlillerimi yaptirmak icin gittigim doktor.ozeldeki doktorum hrrseyin cok guzel gittigini soyluyor.ikili uclu test yaptirma taraftari degil.sskdaki ikisinide yapti.ikili cok guzel cikti.ozeldeki doktorum uclu test yapilmaz dedi sskdaki yapti.sskya sinuclari almaya o ara gidemedim.kimsede beni baramadi.sonra gittigimde bilgisayar kayitlarinda sonuclarim cikmadi.doktor labaratuvara gidip bulmami soyledi.orda baya bi bekledikten sonra tekrar kan vermemi testin olmadigini soylediler.genetik doktoruna sordum bu testin hicbi onemi olmadigi soyledi.kan vermeden geldim.ertesi gun labaratuvardan aradilar.bebeklerden birinde risk oldugunu kan vermemi soylediler.ozeldeki doktorum yaptirdigim icin cok kizdi.yanlis yada eksik o sonuclari gormek istiyorum dedi.almaya gittigimde belgeleri vermediler ve benim adima poliklinik nosu bile almislar ve benden tekrar kan aldilar.guya bende cikmamasi gereken bir deger cikmis.salidan beri cok korkuyorum insallah olumsuz bisey cikmaz.sonuclari pzt alicam.bisey cikarsa diye uyuyamiyorum.bole bisey olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?