arkadaslar bana bisey diyin cok korkuyorum

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Merhana arkadaslar ben 34 yasindayim.8 yasinda bi kizim var 18 haftalik ikiz hamileyim.hem sskda hemde ozelde doktorum var.ozeldeki doktorum cok daha iyi.sskdaki ise tahlillerimi yaptirmak icin gittigim doktor.ozeldeki doktorum hrrseyin cok guzel gittigini soyluyor.ikili uclu test yaptirma taraftari degil.sskdaki ikisinide yapti.ikili cok guzel cikti.ozeldeki doktorum uclu test yapilmaz dedi sskdaki yapti.sskya sinuclari almaya o ara gidemedim.kimsede beni baramadi.sonra gittigimde bilgisayar kayitlarinda sonuclarim cikmadi.doktor labaratuvara gidip bulmami soyledi.orda baya bi bekledikten sonra tekrar kan vermemi testin olmadigini soylediler.genetik doktoruna sordum bu testin hicbi onemi olmadigi soyledi.kan vermeden geldim.ertesi gun labaratuvardan aradilar.bebeklerden birinde risk oldugunu kan vermemi soylediler.ozeldeki doktorum yaptirdigim icin cok kizdi.yanlis yada eksik o sonuclari gormek istiyorum dedi.almaya gittigimde belgeleri vermediler ve benim adima poliklinik nosu bile almislar ve benden tekrar kan aldilar.guya bende cikmamasi gereken bir deger cikmis.salidan beri cok korkuyorum insallah olumsuz bisey cikmaz.sonuclari pzt alicam.bisey cikarsa diye uyuyamiyorum.bole bisey olabilirmi

Canim Allahin izniyle hiiic bisey olmaz..
Insallah Aarkadasim.cok korkuyorum salidan beri karnima agrilar girdi.sskdaki doktir esimin arkadasi.esim olayin ne oldugunu ogrenmek icin sali gunu defalarca aradi ama cvp alamadi.ancabugun doktor geri dondu.oda raporu gormedigini soyluyor

Geçenlerde yaşadım böyle bir saçmalığı hem de özel bir hastanede.
Verdiğim kan tahlilim görünmemesine rağmen doktorum bir organımda taş bulduğunu söyledi.
Derken birçok tetkik istediler ama kan tahlilim kayboldu.
Ultrasonum temiz çıktı ama kaale olan olmadı.
Derhal oradan uzaklaştım ve testleri başka bir hastanede yeniliyorum.
Siz kafanızı takmayın, hiçbir şeyiniz yoktur.
Böyle karışıklıklar ya da saçma bulgular olabiliyor.
Ama neden 2li ya da detaylı tarama istemeyen doktorda ısrarcısınız onu anlamadım.

Ultrasonu ve olcumleri cok iyi bir doktor o yuzden

Canm ikiz gebelikte 2 tarama ve 3 tarama yapilmiyor sonuc yanıtıci oluyor ki sadece morel bozuklugu bende 2 tarama yaptirdim normal cikti 3 gerek yok dedi benim tek gebelik rabbim nasil isterse oyle olur arkadaşım %99 otizm dediler cocugu cok saglikli dunyaya geldi o yuzden sen canını sikma cnku bebeklerin etkileniyr rabbim hepimize saglikli evlat versin

Amin arkadasim.oyle korkuyirumki.bisuru kemkum yaptilar gittigimde yok beni aramislar bulamamislar falan filan.kendim gitmeseydim ne arayan ne soran olucakti.doktor normalde tele cvp verirken dort gundur ancami geri donus yapar bilmiyorum cok tuhaf geldi

Ultrasonu ve olcumleri cok iyi bir doktor o yuzden

Sordugum baska iki doktor daha bu testlerin ikiz hamileliklerde gecerli olmadigini soyledi bilmiyorum yaa cok korkuyorum
Anladım, o zaman kafanıza takacağınız bir şey yok.
Zaten ölçümlerden öte, burun kemik yapısından bebeğinizin sağlığı hakkında birçok bilgi verebiliyor doktorlar.
Sanırım bu yol izleniyor sizin takibinizde.
İçinizi rahat tutun, dediğim gibi bende de saçma sapan bir şeyler bulmaya çalışıyorlar.
3 ay önce check up ımda turp gibi çıkmama, hiçbir belirtimin olmamasına rağmen, illa organımı alma peşindeler hem de yanlışlıklar silsilesi yüzünden.
Ayrıca 10 haftalık hamileyim, ama bir korkum yok, çünkü biliyorum ki bir sorunum yok.
Sizin de korkunuz olmasın, nur topu gibi alırsınız kucağınıza bebişlerinizi.

bebeklerin hastanelerde karıştığı bi ülkede yaşadıklarınız çok normal

İçini ferah tut. Birşey çıkacağını sanmıyorum. Annemin 2 kez tahlillerini karıştırdılar. Ameliyata alınacağı gün ameliyat iptal oldu. Annemde bulaşıcı hastalık tespit ettik dediler. Sonra defalarca test yaptırdık hepsi temiz çıktı. Ssk nın bu yönden çivisi çıkmış.

ikiz gebelikte ikili üçlü testi ilk kez duydum. sonuç yanıltıcı oluyor diye biliyorum ben. içinin rahatlamasını istiyorsan ya radyolg ya da riskli gebelik doktoruyla görüşetek ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin.

Canim senin ikiz zaten hic yaptirmaman lazimdi devlet var ya insanlari morelini alt ust ediyr insanla duzgun bile konusmuyorlar ya ben ilk bebegmi kaybettim bunda bir kere gtiim devlete o kdar insan canini sikacak olmuyacak seyleri bile syliyrlar ayni doktor ozele gelince melek oluyr

Butun olcumlerim cok iyi cikti.farkli iki doktor yapmasina ragmen.hatta onlar 14 haftada cinsiyetlerini bile soylediler ve her gidisimde tansiyon kilo butun olcumlerimi yaptilar vitaminlerimi verdiler.bu sskdaki doktor suana kadar hicbirsey yapmadi.su durumdan cikayim birakivam

Sizi takip eden doktorunuza güveneceksiniz, bu kadar.
Devlette yaşadığınız şey aklınızı bulandırmasın, dediğiniz gibi sadece tahlil amaçlı kullanmışsınız zaten.
Hiçbir konuya hakim değilken, belli ki bir yanlış olmuş ve telefonlarınıza çıkılmıyor.
İrtibatınızı kesin orayla, testlerinizi aklınızda kalmaması açısından başka yerde yineleyebilirsiniz.

Ayrintili ultrasonum cok guzel cikti.parmak uclarina kadar gosterdiler.sskda belli biseyde soylemiyorum.catliyorum kac gundur stresten

Bu durum belli olsun allahin izniyle.hemen birakicam.allahim ogluslarimi bana bagislasin yeterki

Ayrintili ultrasonum cok guzel cikti.parmak uclarina kadar gosterdiler.sskda belli biseyde soylemiyorum.catliyorum kac gundur stresten
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. ben de gebeyim. hep bir stres ve merak. ikili ve üçlü test ikşzlerde istenmiyor normalde neden o dr istemiş anlayamadım. ssk ya gtimeseydin keşke. neyse olan olmuş 20. hafta sonrası tekrar ayrıntılıya girersin için daha da rahatlar. nereede olduğunu bilmiyorum ama ankarada isen ali ipek i tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…