Arkadaşlar bana ne olur yardım edin :((

empati kurmam çok zor olmadı canım benim.... ben yada eşim bu tür rahatsızlıklar yok rabbime şükürler olsun .... biraz uzun olabilir ama mutlaka benim yorumumu oku ve ona göre karar ver... ayrıl demem ben sana yarın öbür gün senin başınada herhangi bi hastalık gelebilir ... benim yengem ( abimin eşi ) epilepsi hastası ve nişan yaptığımızda bizimde haberimiz yoktu ... bi gün öğlen yemeğinde ilacını almadığı için hafif bi nöbet geçirdi biz ondan sonra öğrendik onun rahatsızlığını ... abim bana göre büyük bir erdem gösterdi ve ben vazgeçmem nişanlımdan dedi ( görücü usulü oldu onların evliliği de ) babam baştan karşı çıktı ama bizde abimin yanında olduk babamla konuştuk ... sonuçta epilepsi doğuştan gelen bir rahatsızlık değil sonradan hastalık buluyor insanı ... bende sende o da herkes yakalanabilirdi bu hastalığa ... neyse çokta uzatmayacağım ... şimdi onlar evleneli 8 yıl bitti o kadar mutlu bi evlilikleri var ki rabbim nazarlardan korusun ... ikiz nur topu gibi birde kız çocukları var ... aynı apartmanda kalıyorlar annemlerle abimler ... bende 7.5 yıl onlarla aynı evde yaşadım .... iyi bir gözlemci olduktan sonra nöbet gelemden farkedip gerekli önlemleri alıyorduk ve hiç nöbet geçirmeden atlatabiliyorduk ki bunu yanımızda oturanlar bile farketmiyordu ... yengem ilaçlarını düzenli kullandıktan sonra hiçbir zaman nöbet geçirmezdi ... sadece 2 kere ağır nöbeti oldu ondada türk doktorları sağolsun bi hastahaneyle hallettik sorunu .... yani epilepsi hastası olan biriylede mutlu bi evlilik yapılabiliyor... epilepsinin çeşitleri var benim tavsiyem nişanlınla doktara git ilaçlarını öğrenin nöbet anında neler yapılabileceğini öğrenin ... en doğru kararı sen vereceksin ama bak arkadaşım hastalık hepimiz için sağlıklıyım demeye gelmez ... hasta diye ayrılırsında sonradan evlendiğiniz başka biri sağlıklı olurda sonrası için kimin garantisi var .... umarım hakkında hayırlısı olur ....

nasıl mantık bu "kız dayanır"
yani resmen kandırmaya çalışmışlar..
şu aşamada karar senin.. hakkın var ayrılırsan.. zor bir karar

Nekadardır tanıyosunuz sözlünüzü ona karşı ne hissediyosunuz? Sizden bu durumun saklanması evet yanlış. Fakat anladığım kadarıyla sözlünüz sizin bildiğinizi sanıyomuş eğer yanlışsa düzeltin lütfen. Şimdi eğer durum böyle ise sözlünüzün bunda bir suçu yok. Şu durumda sizin kızdığınız kişi bir bakıma dünür başnız her kim ise odur çünkü size gerçeği söylememiş buda kafanızı kurcalıyor.. Sizin bu durumu bence dünür başınız ile konuşmanız gerek kafanızı rahatlatmanız için. Kendimi sizin yerinize koydum da eğer eşim epilepsi hastası olsaydı ve ben onu çok seviyor olsaydım onunla her koşulda yine evlenirdim.. Zaten evlenirken böle söz vermiyomuyuz? Hastalıkta ve sağlıkta.. Neyse bence siz sözlünüzü seviyosanız çokta üzmeyin kendinizi herşey Allah'tan dilerim Rabbim gönlünüze göre verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…