- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Arkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...
Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.
Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.
Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Kuş?Arkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...
Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.
Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.
Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Ben anladım, kuşu ötmeyen.Ben senin hızına yetişemiyorum. Hangisi bu seks konuşunca kirlendim bir daha konuşmayalım diyen mi? Kuşu ötmeyen mi? Hangisi?
Kuşu tamir ettirsin önce.Soluklan cok hizlisin filan diyorsunuz bana ama vallaha busefer tamamen masumumBen adamin suratina bile bakmadikca adama bir azim geldi. Hatta hesap sormaya bile basladi caktirmadan nereye gidiyorsun filan diye mesaj atiyor biryerlerde gördükce. Saskinlikla izliyorum ben de
O ap ayri bir sorun zaten.Kuşu tamir ettirsin önce.
Daha sen gecen gun adamin birini Élisabeth etmedinmi ya
3hafta deliler gibi konusmustunuz gece gunduz
E bu nerden cikti
Ayran gonullu denir bizim oralarda
Ne yani,hesap sormasi guzel birsey mi ?Soluklan cok hizlisin filan diyorsunuz bana ama vallaha busefer tamamen masumumBen adamin suratina bile bakmadikca adama bir azim geldi. Hatta hesap sormaya bile basladi caktirmadan nereye gidiyorsun filan diye mesaj atiyor biryerlerde gördükce. Saskinlikla izliyorum ben de
Yine uçmuyorsa büyük skandal olur
Yooovvv bebeğim, en büyük sorun o.O ap ayri bir sorun zaten.
Nasil yaptigina bagli diye düsünüyorum ve hic kabalik yaparak sormadi. Gidiyorsun ve soru isareti yapti mesela veya nerden geliyorsun diye sordu. Hal böyle olunca kötü de degil diye düsünüyorumNe yani,hesap sormasi guzel birsey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?