- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.709
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
Ötmeyen kuş 2 haftada düzelmiyor, şahsen epey uğraştım kesin bilgi.Yine uçmuyorsa büyük skandal olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ötmeyen kuş 2 haftada düzelmiyor, şahsen epey uğraştım kesin bilgi.Yine uçmuyorsa büyük skandal olur
Ben bu sorunu bastirmistimYooovvv bebeğim, en büyük sorun o.
Su hayatta tek derdiniz erkek gibime geliyo. Yanlis hatirlamiyosam birde cocugunuz vardi demiÖyledir belkide ama öbürüyle sadece yazistik hic yüzyüze gelmedik ve ona bunu unutmak amacli adapte oldum zaten.
Bastırma.Ben bu sorunu bastirmistimhaklisin
Adam da dedim :) ne diyeyim herif miNeden adamlardan beyfendi diye bahsediyorsunuz, hiç anlamıyorum ya. Çok sıkıcı, nene gibi
İnanma...inanma inanmaaArkadaslar ayni yerde calistigim ve aramizda birseyler gecen Beyefendi ile alakali kafami kurcalayan birsey var yine...
Biz onunla tanisiyorken bazen 1-2 Hafta arayip sormadigi oluyordu. Konusmaya calistigim zaman hep herseyin yolunda olduguna ikna ederdi. Artik vazgecmistim hatta ondan.
Son birkac Haftadir pesimde kosmuyor, sürünüyor resmen. Hep oyaladim, hatta dalga gectim bana yaptiklarinin intikami olarak, ektim, beni unut diye mesaj attim. Resmen köpek cektim. Bugün sonunda bir 15 Dakika konusma imkani verdim.
Beni kaybetmek istemedigini söyledi. Korkuyorum. Samimiyetine inanabilirmiyim acaba sadece hirsmi yapti? Siz olsaydiniz napardiniz?
Peki napim devam süründüreyim mi yaptiklarinin acisini cikarmak adinaBastırma.
Bari kuş öteydi. Ne adamlara katlanılıyor kuş için, inanamazsın.Seni cepte gördüğü an eski moduna döner, egosu zedelendi sen umursamayinca, onu tamir derdinde
Ya sal şu herifi, şimdi ilgisi hoşuna gidiyor ama cebe attığı gün bitecek rüya. Zaten kuş da ötmüyor. Ne gerek var?Peki napim devam süründüreyim mi yaptiklarinin acisini cikarmak adina![]()
Ay kuş da ötmüyosa yeni ufuklara yelken açsin, elin kuşsuzuyla ugrasmasinBari kuş öteydi. Ne adamlara katlanılıyor kuş için, inanamazsın.
Seni cepte gördüğü an eski moduna döner, egosu zedelendi sen umursamayinca, onu tamir derdinde
40 hamam dolaşıyormuş.Elizabetten haber var mi?
Mekkeye gitmesi lazim, anca paklanir, arınır40 hamam dolaşıyormuş.![]()
kocayı da kuş yüzünden boşamamış mıydı?kuşa aşırı önem vermiyor muydu?e o zaman bu adamla işi ne?Ötmeyen kuş 2 haftada düzelmiyor, şahsen epey uğraştım kesin bilgi.![]()
İlgi.kocayı da kuş yüzünden boşamamış mıydı?kuşa aşırı önem vermiyor muydu?e o zaman bu adamla işi ne?
biz gösteririz kendisine ilgi yeter ki abuk sabuk adamlarla vakit geçirmesinn