Arkadaşlar bana yardım edin lütfen

hersey guzel olucakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
15
0
1
34
Merhaba kızlarım ben 34 yasindayim bir defa dis gebelik ameliyati oldum sag tupum gitti
Adet duzensizligim var 2 ay olmadigim zamanlar oluyor
Bu ay 1 i olicaktim ama olmadim dun oglen test yaptim 2 tane damlatmalik ikiside silik cikti ama boyle gozle goruluyordu aksam da bir tane erken gebelik yaptim onda da silik cikti hepsi 2 dakika icinde cikti
Bugun yine yapayim dedim ar+med testi yaptim damlatmalik cikmadi birtanede erken gebelik yaptim onda yine ayni sekilde silik cikti yine 2 dakika icinde ama bu defa dune gore biraz daha net
Resimleri paylasicam bana yardim edin lutfen
Gidip yine erken gebelik aldim😁😁 bu defa predictor aldim
Sizce ben neyim
Resimleri ekliyorum 1000385749.webp

Merhaba kızlarım ben 34 yasindayim bir defa dis gebelik ameliyati oldum sag tupum gitti
Adet duzensizligim var 2 ay olmadigim zamanlar oluyor
Bu ay 1 i olicaktim ama olmadim dun oglen test yaptim 2 tane damlatmalik ikiside silik cikti ama boyle gozle goruluyordu aksam da bir tane erken gebelik yaptim onda da silik cikti hepsi 2 dakika icinde cikti
Bugun yine yapayim dedim ar+med testi yaptim damlatmalik cikmadi birtanede erken gebelik yaptim onda yine ayni sekilde silik cikti yine 2 dakika icinde ama bu defa dune gore biraz daha net
Resimleri paylasicam bana yardim edin lutfen
Gidip yine erken gebelik aldim😁😁 bu defa predictor aldim
Sizce ben neyim
Resimleri ekliyorumEki Görüntüle 3666265
Görünüşe göre gebesiniz🥰 bi kan verip şüphelerinizden kurtulun en net ve kesin sonuç olur sizin için :)

Back