merhaba arkadaşlaaar.. ben aranıza yeni katılıyorum.. ilk sorumu sorup açılışımı yapıyorum.. benim kafamı kurcalayan büyük bir sıkıntım var.. kısaca anlatayım.. ben 4 yıllık evliyim.. eşim memur olarak çalışıyor izmirde yaşıyoruz.. ve ev almaya karar verdik.. sorun şu: eşimin ailesi konyada yaşıyor ve sağlık durumları çok iyi değil (kayınbabam kalbinden rahatsız, kaynanamın menüsküsü var) onlar bana o kadar iyi davranıyorlar ki onları çok seviyorum kendi ailemden ayırt etmiyorum.. çok düşündüm evimizi ordan alalım diye çünkü vicdanım el vermiyor onları öyle orda bırakmaya fakat şöyle bir şey var bütün sülale de orda ve her bir şeye karışıyorlar burunlarını sokuyorlar ve ben bundan hiç haz etmiyorum.. eşimde tatillerde oraya gittiğimizde rahat edemiyor bunu biliyorum çünkü ya huzursuz oluyor yada aramız açılıyor ama burda çok iyiyiz hatta hiç kavga etmiyoruz diyebilirim.. onlara buraya gelmelerini bile önerdi burda ev yapalım beraber işte rahat rahat geçinir gideriz dedi fakat kaynanam nuh diyor peygamber demiyor olmaz taşınamam işte çevrem var annemler burda gibi bahaneler... onuda anlıyorum ama oraya gidersek evliliğim zedelenecek huzursuz olacağız diye çok korkuyorum... ama onlarda ille siz gelin buraya diye tutturuyor...sizce ben ne yapmalıyım lütfen bana bir çare önerin.. siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız... bu arada burdan ev alırsak bergamadan almayı düşünüyoruz ?? :2:
:2: