- 24 Nisan 2015
- 6.987
- 7.195
- 398
Tekrar ve tekrar söylüyorum hayır! Bunun hiç bir mantıklı gerekçesi olamaz. Neden ağır gelsin ki? Ya nolur yapmayın. Siz bir anne adayısınız ve çocuk yetiştireceksiniz. Kendiniz hurafelerden arınıp çevrenize akıllıca bakamazsanız o bebeğe nasıl akıl vereceksiniz. Nolur aydın, akıllı, mantıklı ve düşünen anneler olalım.kızlar napıcam karar veremedim destek verin bana kadirin yanına isim eklesem ağır gelirmi, illede abdulkadir olmalımı ..
Allahın99 ismini bir insana koyabilmesi için başına abdul koyulması gerek. Yani Abdulkadir. He isteyen koyuyor ama kuralı bu. Seçim sizinbebeğime kadir ismini koymak istiyorum tek takılmaz diyorlar doğrumu acil yardım...
Bilen herkes abdul koyuyor başına. Ama çoğu insan bunu bilmiyor malesef. Özellikle eskilerde bilmiyor muş insanlar bu ayrıntıyı. Kadiri de genelde kadir gecesinden mütevellit koyuyor lar. Samet. kerim. fettah. baki gibi birsürü tek kullanılan isim var ama bilen ler başında abdul ile kullanıyor bunlar da var.sizce abdulkadir koyan varmı bebeklere ben çevremde duymadım babamın ismi diye kadir koymak istiyordum ...
Kadirin yanına ne koyarsanız koyun mana değişmez başına abdul koyma şartı var. Bence başka isim bulun siz.arkadaşlarım eşim abdulkadir koyalım çok koymak istiyorsan diyor abdulkadir de bana biraz uzun gibi geliyor kadirin yanına bir isim daha eklemeyi düşünüyordum ama eşim ısrarla ağır gelir diyor...
BENİM YEĞENİM 7 YAŞINDA ADI ABDULKADİR ÇOKTA GÜZEL İSMİ VAR KADİR GECESİ DOĞDUsizce abdulkadir koyan varmı bebeklere ben çevremde duymadım babamın ismi diye kadir koymak istiyordum ...
Bahsedilen isimlerin tek başına konulmaması gerektiğine dair elinizde ne var? Hangi delilleri sunacaksanız gerçekten merak ediyorum. Allah bunun yanlış olduğuna dair en ufak bir ayet bildirmemiştir. Ha bana diyecekseniz x hoca söylüyor; Allah'ın demediğini o ne hakla söyleyebilir? Allah'ın sözüne karşılık x hocaların sözü. Karar sizin!Kadirin yanına ne koyarsanız koyun mana değişmez başına abdul koyma şartı var. Bence başka isim bulun siz.
Sınavı geç okulda filan herkes dalga geçecek, bir kızla tanıştığında adını söylemeye utanacak çocuk. Yazık yapmayın yahu...Abdulkadir ne ya anlamı güzel ama çocuk sınavlarda napcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?