Doğuma Hazırlık arkadaşlar bebişimin ismi sizce hangisi olsun az kaldı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
öyküm tanemm bence çok hoş değil.daha doğrusu sık sık rastlayabileceğin isimler oldu.

esila elvin daha güzel bence.
herkesten değişik olsun diyosanız bu ikisinden biri olsun tatlımm:ecrin_bebek:

Öyküm değilde ÖYKÜ olsa daha güzel olur bence...
10 sene sonra ortalık esila, ecrin, alya vb bunlardan geçilmiycek ve onların arasında ÖYKÜ çooook asil kalacak bence :)

Tanem tanem, kesinlikleeee tanem.
Cok guzel bir isim tanem, nerdeyse hickimseciklerde bulamazsin, sadece gecenlerde
18 yasinda bir kiza denk geldim, adi Tanem, cok sasirdim,
demekki 18 seneden beri varmis bu isim :))

ilk defa tv de meshur olup cocuklara koyulan isimleri sevmiyorum
tanem,ada,masal,ezel.....

Son düzenleme:
bence cocugunuza daha kaliteli isimler koyun bu sizin kararniz ama buraya zydysanz söylemek istedim 1.anlamlarui ne bu isimlerin 2.mesela tanme ilerde buna tane tane derler takma isim takarlar bence daha güzel isimler var düsünn bence daha dogmamamis galiba zamanda var acele etmeyn acelye gelmez bu

esila neymiş ya :) ne enteresan isimler çıktı, kusura bakmayın ama yabancı özentisi gibi oluyor, yazık o çocuk bu ismi ömürboyu kullanacak. daha farklı isimler düşünün bence..sadece fikrim bu.

esila kuranı kermde geçiyor arkadaslar allahına inan ibadet edilen anlamında ama bence elvin güzelmiş ama ben sahsen ALıN isminide kıza çok yakıstırıyorm

Back
X