- 31 Ekim 2023
- 53
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi hadicanimmelke
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna karar verecek olan doktorunuz. Bende 3 ay önce kürtaj oldum. Önce sebepleri araştırılmalı... sonra bebek düşünmelisin dedi doktorum. Nitekim kii pıhtılaşma bozukluğu cikti
Bende doktora mesaj attım oda dediki vücut kendi atar dedi 5 haftalık olduğu için dediKürtaj oldun mu 2 ay önce kürtaj olmadan düşük yaptım tam 1 ay sonra adet oldum şimdi hamileyim 6+6 günlük kürtaj olmadan düşük yaptığım için bekleme gerek kalmadı
Bende doktora mesaj attım oda dediki vücut kendi atar dediKürtaj oldun mu 2 ay önce kürtaj olmadan düşük yaptım tam 1 ay sonra adet oldum şimdi hamileyim 6+6 günlük kürtaj olmadan düşük yaptığım için bekleme gerek kalmadı
Kürtaj olmadım daha dün düşük olduKürtaj oldun mu 2 ay önce kürtaj olmadan düşük yaptım tam 1 ay sonra adet oldum şimdi hamileyim 6+6 günlük kürtaj olmadan düşük yaptığım için bekleme gerek kalmadı
Eger kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden düşerse 1 adet dönemi beklemen yeterli olur canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda kavuştursun inşallah bebişineBende doktora mesaj attım oda dediki vücut kendi atar dedi
Kürtaj olmadım daha dün düşük oldu
Kürtaj oldun mu 2 ay önce kürtaj olmadan düşük yaptım tam 1 ay sonra adet oldum şimdi hamileyim 6+6 günlük kürtaj olmadan düşük yaptığım için bekleme gerek kalma
Ama az az geliyo öyle parça gelmiyor daha erken mi ya iki gün oldu çünkü düşmesi içinEger kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden düşerse 1 adet dönemi beklemen yeterli olur canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda kavuştursun inşallah bebişine![]()
Kanaman bittiğinde doktora git o bakar içinde parça falan kalmış mı diyeAma az az geliyo öyle parça gelmiyor daha erken mi ya iki gün oldu çünkü düşmesi için
Bende düşük yaptım 3. Gün falan parça düşmeye başladıAma az az geliyo öyle parça gelmiyor daha erken mi ya iki gün oldu çünkü düşmesi için
Büyükmü parcalarBende düşük yaptım 3. Gün falan parça düşmeye başladı
O düşükten kalan kanamadir adet değildirAma az az geliyo öyle parça gelmiyor daha erken mi ya iki gün oldu çünkü düşmesi için