Arkadaşlar ben sizofrenim ?

hayalcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
209
26
28
35
Merhaba öncelikle lütfen dalga geçer gibi konusmayin çünkü 4 aylik hamileyim ve hastaligim çok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım içeri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene geçti ve 1 hafta önce bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan sürekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay önce kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an içimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma içimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile üstüne atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken çekinerek konusru ama bu herkese karşı bölgedir enistemede benim kocama sürekli suçluluk duyuyorum bilemiyorum, daha önce konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum

Son düzenleme:
Ya dalga geçiyorsunuz ya da acil tedavi olmanız gerek.Kaynınıza karşı bastırdığınız bir duygunuz olmadığıma emin olun.Eğer yoksa bir psikoloğa gidin .Konudan tamamen bağımsız başka bir şey yaşamış ve farketmeden bu olaya takıntı yapmış olabilirsiniz.İnsan ruhu sonsuz bir evren.İntihar edecek birşey yok.Bunu neden yaşadığınızı bulun.

Aynı konuyu neden 2 kere açıyorsunuz onu anlayamadım.

Burada kimse sizi tedavi edemez. Psikolojik yardım alın.

Elinizde olmadan bu düşünceler aklınıza geliyor. Bu OKB nin değişik versiyonu. Bilişsel olanı. Tedavi alın. Lütfen. Bizim hastalarımızdan vardı. Sürekli aklına cinsellik vs olan. Haşa içinden istemediği halde yaratıcıya küfrettiğini, ya da her gördüğü kızın dudaklarını gördüğünde öptüğünü düşündüğünü, merdivenden inerken ya da başka türlü felaket senaryosu yazdığını daha da binlercesi.

En kısa zamanda bir uzmana gidiniz. Hamilelikle artmış maalesef.

Siz az önce de aynı konuyı açmamış mıydınız?
Oraya da yazmıştım buraya da yazıyorum "Psikolojik destek alın."
Bi an dejavu yaşadığımı hissettim :halay: üşenmeden konulara baktım açmış mıydı diye hahaha aynı konuyu ikinci kez okurken kendimden şüphe ettim resmen. :halay:

Canım sen kaynından baya baya hoşlanıyorsun başka şeylerin altına saklanma.Burda kimse sana olur canım böyle şeyler zamanla geçer diye birşey yazmaz.Edebinle dur kendine gel !
Ole olsa onu görünce heeyecanlanirimdi yada gün içersinde aklı,a gelirdi bu düşünce bile benim migdemi bozuyor siz ne diyorsunuz

Elinizde olmadan bu düşünceler aklınıza geliyor. Bu OKB nin değişik versiyonu. Bilişsel olanı. Tedavi alın. Lütfen. Bizim hastalarımızdan vardı. Sürekli aklına cinsellik vs olan. Haşa içinden istemediği halde yaratıcıya küfrettiğini, ya da her gördüğü kızın dudaklarını gördüğünde öptüğünü düşündüğünü, merdivenden inerken ya da başka türlü felaket senaryosu yazdığını daha da binlercesi.

böylelerini suçlamak yerine anlamak doğru yönlendirmek gerekir
değil mi?
sonuçta elinde değil
o yüzden ben şizofrenim diyor bir çeşit sorun olduğunun farkında aslında

Canım sen kaynından baya baya hoşlanıyorsun başka şeylerin altına saklanma.Burda kimse sana olur canım böyle şeyler zamanla geçer diye birşey yazmaz.Edebinle dur kendine gel !

Lütfen bu bir hastalık. OKB olması yüksek ihtimal. Hastalarımızdan biliyorum. Zihninden annesinden hoşlandığını düşünen bile vardı. Tedavi ile normal sürece döndü.

Bu yorumu okuyun H hayalcannn

Back
X