Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Neden takinti da bir rahatsızlık tir okb hastaliginin2ileri boyutu şizofren ananemden biliyorum sanırım piskoloksunuz hastalık değil dediniz ama ben 1 sene önce zaten doktora gitdim ve benim okb, olduğumu söyledi ama ilaç kullanmadığı için hep hastalığım bitmedi
Okb ve sizofren ayni sey degil. Okb olabilirsiniz ama bu sizi sizofren yapmaz. Ama eger sizofrenseniz, ilac tedavisine baslayin hemen.

Burda gercekten zihin hastaligi olan insanlarin hastaligini kucumsemek gibi geliyor bana kendi kendine teshis koymak

Merhaba öncelikle lütfen dalga geçer gibi konusmayin çünkü 4 aylik hamileyim ve hastaligim çok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım içeri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene geçti ve 1 hafta önce bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan sürekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay önce kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an içimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma içimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile üstüne atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken çekinerek konusru ama bu herkese karşı bölgedir enistemede benim kocama sürekli suçluluk duyuyorum bilemiyorum, daha önce konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum
Kaynin gozune yakisikli gelmis olabilir sonucta tv de gordugmz bi adamda yakisikli gelebilio insanin gozune.onemli olan duygu ve hisleriniz.takintiniz varsa bu okb dir bunun icin tedavi olmaniz gerekir

O değilde,
Hic kimsenin ben sevsirken beni izlemesini istmzdim.
Hele kaynanam,hele kaynim
Bu nasi bi dusunce
Hastaliginin altina saklanmayin.
Igrenc kusucam simdi

Sizin bütün konularınız da buna benzer konular herkes her seferinde aynı şeyleri söylemiş neden hala burada çare aramaya çalışıyorsunuz gisin tedavi olun normal değilsiniz bu şizofrenlik değil takıntı illa kocanızı aldatma korkusu mu desem aldatma arzusu mu desem yada aldatsam nasıl olur merakı mı desem tuhaf

Kaynin icin nasil boyke dusunursun,kendine gel tarzi yorumlara cok sasirdim dogrusu.konu sahibinin baya psikolojik sikintilari var belli ki.bu tarz elestirilerin ne faydasi var.bir gariplik oldugunun da farkinda zaten bir de.gidebilirseniz bir psikologa gidin mutlaka.bu sorun daha da buyumesin.bir de sizofreniyim yazmissiniz ya o lafin gelisi mi yoksa boyle bir teshis mi var

Yahu sen sûrekli tuhaf takıntılar ediniyorsun bak, ortada hol yok yumurta yok şimdide kaynına kafayı taktın.

O iş yerindeki adam hakkında 10 tane konu açmışsın. Bunlar hiç normal değil lütfen acilen bir psikoloğa görün ve tedavi ol.

Insan eşinin kardeşini yakisikli bulamaz mi gorsel olarak ya şimdi ben enistemi de yakisikli buluyorum hat da ablama davranışları ilgisi onunla yasam tarzi cocuksu hareketleri hosuma gidiyor benim eniştem e de mi ilgim var bence düşüncelerinizi bastıran sizlersiniz olduğu gibi anlatan benim sadce kaynima biraz dhaa mesafelyim çünkü esim de ablama öyledir haliyle cekingenligim uzak durmam bundan oturudur .

Nedense eşiniz dışında bütün herkes size yakışıklı, ilgili vs. geliyor. Eşinizle ilgili sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum. Bu arada çok şükür bu tarz bastırılmış düşüncelerim yok, kaynım var ve bugüne kadar ona baktığımda ne kadar yakışıklı diye bir düşüncem olmadı nasıl ki kendi kardeşime karşı olmayacağı gibi. Eniştenize gelince öyle bir bahsetmişsiniz ki sanırsın enişteden değil kendi erkek kardeşinizden bahsediyorsunuz. Kaynınıza karşı bir şeyler hissediyorsanız eniştenize karşı neden hissetmeyesiniz ki kan bağınız mı var?

Kaynin icin nasil boyke dusunursun,kendine gel tarzi yorumlara cok sasirdim dogrusu.konu sahibinin baya psikolojik sikintilari var belli ki.bu tarz elestirilerin ne faydasi var.bir gariplik oldugunun da farkinda zaten bir de.gidebilirseniz bir psikologa gidin mutlaka.bu sorun daha da buyumesin.bir de sizofreniyim yazmissiniz ya o lafin gelisi mi yoksa boyle bir teshis mi var

İnanın daha önce de kaynıyla ilgili konu açmıştı orada da yazıldı psikologa gitmesi önerildi ama konu sahibi ısrarla konu üzerinde yoğunlaşmaya devam ediyor. Daha önce de işyerindeki bir adamla karşı aynı duyguları yaşamış, ben konu sahibinin psikolojik sıkıntılarından ziyade eşiyle mutsuz bir evliliği ya da eşine aşık olmadığını düşünüyorum.

Back
X