- Konu Sahibi papatyakozmetik
-
bana da bakabilir misiniz?
doğum tarihim 01.11.1984 hamile kaldığım ay haziran 2013
ay canım kızın olacak hayırlı olsun 25 yaşındasın mayıs kız haziranssa erkekolurdu
canım banada bakarmısın, 29 temmuz 1986 doğum tarihim, 1 ocak 2013 son adet tarihim.ben cinsiyetini öğrendim ama merak ediyorum
ben de istiyorum ben de ben de :) doğum tarihim 28,01,1987 hamile kaldığım ay da haziran 2013 :)
kızınız olacak canım
ilk yavrum kız gönül isterkiiii ikinci yavrum erkek olsun(tabiii önce sağlıklı olsunda )11 kasım 1985 :)takvime göre hangi ayda hamile kalırsam erkek görünüyor? birde doğruluk payı varmı sizce????
eylül ekim erkek çıkıyo şuan baktığımızda hatta temmuzdan ekime kadarmış ama temuzu geçtik ağustosda erkek bu arada tabiki doğru yanılmadı yani şimdiye kadar
eylül ekim erkek çıkıyo şuan baktığımızda hatta temmuzdan ekime kadarmış ama temuzu geçtik ağustosda erkek bu arada tabiki doğru yanılmadı yani şimdiye kadar
kızın olacak değilmi kız görünüyor
banada bakarmısın papatya cinsiyet hala kesinleşmedi benim bebeğimin doğum tarihi 18/10/1988 ocak 2013 te hamile kaldım
Merhaba bana da bakabilirmisiniz acaba ? doğum tarihim: 26.10.1988 sat:1.08.2013
aralık -ocak-şubat???teşekkürlerrrr...(bu aylarda planlıyordum)
siz kızmı istiyosunuz ki aralık ocak demişiniz
doğum tarihiniz ve hamile kaldığınız ayı yazmamışın hamile kalan ayı yazarmısınız
hayır erkek istiyoruz ilk yavrum kız ...............planladığımız tarih öyleydi yaniii yine kızmı görünüyor aralık-ocak gibi olursa???
Ağustos hamile kaldığım ay. doğum tarihim: 26.10.1988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?