Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk yavrum kız gönül isterkiiii ikinci yavrum erkek olsun(tabiii önce sağlıklı olsunda ) 11 kasım 1985 :)takvime göre hangi ayda hamile kalırsam erkek görünüyor? birde doğruluk payı varmı sizce????

ilk yavrum kız gönül isterkiiii ikinci yavrum erkek olsun(tabiii önce sağlıklı olsunda ) 11 kasım 1985 :)takvime göre hangi ayda hamile kalırsam erkek görünüyor? birde doğruluk payı varmı sizce????

eylül ekim erkek çıkıyo şuan baktığımızda hatta temmuzdan ekime kadarmış ama temuzu geçtik ağustosda erkek bu arada tabiki doğru yanılmadı yani şimdiye kadar

eylül ekim erkek çıkıyo şuan baktığımızda hatta temmuzdan ekime kadarmış ama temuzu geçtik ağustosda erkek bu arada tabiki doğru yanılmadı yani şimdiye kadar

aralık -ocak-şubat???teşekkürlerrrr...(bu aylarda planlıyordum)

Son düzenleme:
banada bakarmısın papatya cinsiyet hala kesinleşmedi benim bebeğimin doğum tarihi 18/10/1988 ocak 2013 te hamile kaldım

kızın olacak canım kız çocuklarında çok çelişki oluyo bende hamleyim bir erkek bir kız dediler 6 ayımdayım hala değişik söylüyorlar ama ben biliyorum kızım olacak ve dört boyutluda kız çıktı zaten sanada kız diyorum doğum tarihin doğruysa ve son adetinde ocaksa hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…