Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
25.07.1989 dogum
gebelik sat 23 haziran yani temmuz oluyo galiba gebelik de..

sonuç ????

son adetten hesaplanılıyor doktor size demiyormu son adetten hesaplanılıyor diye kaç hafta olduğunu say son adete gelir hep seninkide son adettense bebeğin erkek diyorum ama temmuzdan hesaplarsa doktorun kızın olacak erkek diyorum son adetten hesaplanılır hep

Teşekkürler canım. SAT a göre hesaplanır ona görede kız demişsin. Bende dün öğrendim cinsiyeti ve kız dedi doktorda :) Demekki takvim doğru. Çok sağol...

papatyacım bana kız demiştin doktor bugün erkek dedi
eğer doğru dediyse takvim bana uymadı
net cevabım 1 ay sonra :)

sat 18 temmuz 2013 pazar
doğum tarihim 08.10.1986 Çarşamba

Buna da bir bakar mısın canım

Son düzenleme:
sat 31,05,2013
doğum tarihim 12,04,1989

evet canım pardon mayısın sonu olduğu için hazirana bakmam lazımdı olacak ben 31mayısa bakmışım erkek bebeğin olacak hazirandan bakıyoz özür dilerim evet erkek hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun da bende şaşırdım zaten tutmaması mümkün değil yani

merhaba ben 14.02.1989 tarihinde doğdum gebelik düşünüyorum hangi aylar kız bebek bakabilirmisiniz

2014 ün eylülünden aralığa kadar kız 1 sene daha beklemen lazım çünkü hep erkek canım ya birde nisan ve mayısda olabilir bu da kız son adetinde bu aylarda olmalı bundan önceki aylar olursa erkek olur

teşekkür ederim canım amin

merhaba canım benim doğum tarihim 27.01.1989 sat 16 ağustos bana da bakar mısın? gerçi daha bebiş var mı belli değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…