Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyy bende merak ediyorum bakabilirmisin canım acaba ?

doğum tarihim 04.04.1988
hamile kaldığım ay ŞUBAT

Rica etsem banada bakabilirmisiniz.ki bebek icin.benim dogum tarihim 24.07.1079 esimin 29.03.1973 sat.28.subat 2014. Hangi aylar uygun olur kiz icin. Simdiden cok tesekkur ederim

01.09.1986 . Hamile kaldigim ay ocak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hangi ayda kaldığınızı ve doğum tarihinizi yazın ama ay çok önemli

ben kısmetse 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenicem bebeğimin..inanılmaz derecede kız istiyorum ama tabiki sağlıklı ve hayırlısı olsun ocak ayında hamile kaldım doğum tarihimde 12.04.1984 canım inşallah bana kız dersin 2 hafta sonrada doktorum kız der inşallah ...

Gunaydin ben cin takvimine bakmistim erkek cikti ve simdi pasami bekliyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende istiyoruum doğum tarihim 23 ocak 1993 hamile kaldığım ay ekim doktor pipi görmeden % 90 erkek dedi ama içime kız doğuyor

Banada bir bakiverseniz :) dogum tarihim 19 04 1990 son adet tarihimde 02 11 2014

Rica etsem bana da bakabilir misiniz? Dogum tarihim 24 09 1987 hamile kaldigim tarih aralik 2014. Cok yeni ama simdiden merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…