Doğuma Hazırlık arkadaşlar bende çin takvimi vat tarihi eser 700 yıl önce ki hiç kimsede yanılmadı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba papatyakozmetik, beni unutuyorsun canım hep, benim iki cocuğumun kız olduğunu bildin, ikinci kızıma hamileydim ve ısrarla kız olduğunu söyledin, doktorum erkek demişti, ve sonunda kız olduğunu söyledi doktorum :) bildin. Şimdi canım benim sana sorum hangi aylar erkek bebek için uygun bana acaba? Doğum tarihim 22 Ağustos 1982. Benim için 35 yaşıma kadar bakarmısın hangi aylar erkek bebek için uygun. Şimdiden teşekkürler

bu gercekmi çok merak ettim, halen böyle yanılmalar varmı, inşallah benimde yanılıyordur doktorum . kaçıncı ayında öğrendin

Benimde 18 haftalik kız olduğunu soyledi, ama kesin dedi inşallah bidahahine yanıldım der erkek olmasını istiyoruz, 1 tane kızımız var zaten, tabi başta sağlık...

Merhabalar lütfen banada bakarmısın doğ tar 13 05 1983 Eylül 2013 te hamile kaldım Uzun zamandır bakmıyosun galiba umarım bunu görürsün sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…