Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test nedirbu testler yanıltabiliyormuş burada okumuştum. bende bu testin yanında kaset testte yaparak adetten önce öğrendim. kasette de silik çizgi görürseniz kan vermeye gdin bence. inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız:)
Küçük testler sanırım o onda da çıktıbu testler yanıltabiliyormuş burada okumuştum. bende bu testin yanında kaset testte yaparak adetten önce öğrendim. kasette de silik çizgi görürseniz kan vermeye gdin bence. inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız:)
bu erken gebelik testi kaset test şu küçük olanlar gecikme olunca yaptıkları testler. eczanede en ucuz satılanlarKaset test nedir
Küçük testi de yaptım silik var çekip atarım birazdanbu testler yanıltabiliyormuş burada okumuştum. bende bu testin yanında kaset testte yaparak adetten önce öğrendim. kasette de silik çizgi görürseniz kan vermeye gdin bence. inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız:)
ondada çıktıysa kan verin yarın sabah düşük çıkacaktır betanız. iki güne bir kan vererek yükseliş takibi yapmanız gerekecektir . hayırlı olsun şimdidenKüçük testler sanırım o onda da çıktı
ondada çıktıysa kan verin yarın sabah düşük çıkacaktır betanız. iki güne bir kan vererek yükseliş takibi yapmanız gerekecektir . hayırlı olsun şimdiden
Kanda peki hamile oldum beli olurmu düşük çıksadaondada çıktıysa kan verin yarın sabah düşük çıkacaktır betanız. iki güne bir kan vererek yükseliş takibi yapmanız gerekecektir . hayırlı olsun şimdiden
belli olur hamile olup olmadığın, yükselişinide gebelik sağlıklı ilerleyecek mi diye takip edilicek. kese göründümü bi daha kan vermeye gerek kalmıyor zatenKanda peki hamile oldum beli olurmu düşük çıksada
Cnm hala silik çıkıyor derken kaç test yaptın ki ?
ondada çıktıysa kan verin yarın sabah düşük çıkacaktır betanız. iki güne bir kan vererek yükseliş takibi yapmanız gerekecektir . hayırlı olsun şimdiden
5.6 taneCnm hala silik çıkıyor derken kaç test yaptın ki ?
İnşallah kimyasal değildir canım. Çünkü her seferinde biraz daha koyulaşmış olması lazım. Sende hep aynı siliklikte mi oluyor?5.6 tane![]()
Evet ablaİnşallah kimyasal değildir canım. Çünkü her seferinde biraz daha koyulaşmış olması lazım. Sende hep aynı siliklikte mi oluyor?
Ama adetime daha 4 gün varEvet abla
Adet günü tekrarla canım. İnşallah daha koyu çıkar çizgi.Ama adetime daha 4 gün var
İnşallah canım inşallahAdet günü tekrarla canım. İnşallah daha koyu çıkar çizgi.