arkadaşlar benim biğdem bulanmıyor 6 haftalığım

Nagihan

kızıma kavuştum şükür
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.045
44
683
İstanbul
arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim bende miğde bulantısı başdönmesi aşerme bazı şeyler yok merak ediyorum daha sonramı olur arkadaşlar ben miğde bulantısı olmassa hamileliği riksli diye duymuştum
6 senedir buanı :nazar:bekliyordum bişey olmasından korkuyorum
lütfen cevap yazarsanız sevinirim
şmdikten tşrler opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim bende miğde bulantısı başdönmesi aşerme bazı şeyler yok merak ediyorum daha sonramı olur arkadaşlar ben miğde bulantısı olmassa hamileliği riksli diye duymuştum

ay cnm ne alakası var yaaa. aksine bulantı yoksa daha sağlıklı bir anne adayı olduğunu okumuştum bir prof.'un yazısında. ayrıca şikayet etmek için henüz çok erken diyorum ve 8. haftayı beklemeni öneriyorum. eğer o meşum bulantılar gelirse emin ol ki keşke bulantım olmasaydı diye düşüneceksin.sengözlerimebaksanab

bulantı için henüz çok erken 7 veya 8 haftalıkken başlıyor diye biliyorum aslında hiç bulantın olmasa daha iyi hiç üzülme bulantım olmuyor diye ben bulantı zamanlarımda izlediğim tv filmlerinden bile tiksindim düşün artık

dert ettigin seye bak canim ne guzel iste bulantin olmadigi icin bebegini daha iyi besleyebilirsin ..
benim cok kotu gcti ilk 3 ayim ama kiz kardesimin bi kez bile bulanmadi migdesi tum hamileligi boyunca
bence sende sanslilardansin ben ilk 3 ay kafami yastiktan kaldiramamistim baya kilo vermistim bebeklerimde cok zayifti o yuzden hic stres yapma ve hamileliginin tadini cikar doyasiya :)))

Ohhh ne guzel iste daha ne istiyorsun :)) Bendede ne bulanti oldu bugune kadar nede baska bir belirti. Ilk haftalarimda supheleniyordum bu ne bicim hamilelik diye. Halende hic bulantim yok, asermede yasamadim henuz

Bulantim yok diye hafiflanani ilk kez okuyorum, benim etrafimdaki cogu hamilenin hic bulanmadi hepside cok guzel bebeklerini dogurdular, benimkide 6.haftada basladi 15. haftanin ortasinda bitti ( daha cok zaman gecmedi uzerinden insallah duyup geri gelmez) ve canimdan bezdirdi. gunde 5 defa kusuyordum. hic miden bulanmazsa cok sanslisin, insallah bulanmaz ve saglikli bir hamileligin olur.

Ah Canım bu günlerin keyfini çıkar ne güzel işte,benimde 3 hamileliğimde-ki 1 tanesi düştü- hiç bulantım olmadı.Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor her halde.Sağlıkla al kucağına al yavrunu...

Naagihancım delirdin mi sen???? Merak ettiğin şeye bak ! Benim tam 6 haftalıkken başladı bulantılarım. Resmen cehennem azabı yaşadım tam 6 hafta boyunca. Sen dua et ki fazla bulantın olmasın. Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim içim rahatladı ama çok korkuyordum bende riksli diye duymuştum allahım güzelce hamileliğimi başına kadar bitirsem inşallah kucağıma alırım hayırlısıyla

Son düzenleme:
biz 20 haftalık olduk. bende de hiç bulantı kusma aşerme hiçbişey olmadı. hamile değilmiyim acaba düşündüm bi ara:) korkulcak bişey olduunu sanmıyorum. ultrasanda gayet sağlıklı görünüyor bebeğim allah şükür.

sağola canım ya benim daha kese gözüktü başka bişey yok perşembe günü kalp atışını dinliyeceğim nasip olursa endişeliniyorum işte ama biraz rahatladım burdaki arkadaşların sayesinde

ahh ne zordur o bulantılar, bence yat kalk dua et bulantın olmadıgı ıcın. benı 3 ay baska bır boyuta tasımıstı o bulantılar kusmalar, hayatımın en zor gunlerıydı resmen.ölecegım kesın dedım kac kere.. bence cok ama cook sanslısın.. hamilelıgın tadını cıkart..

merhaba canım,ben de sendenim korkma,bende 9 haftalık hamileyim ama mide bulantısı,baş dönmesi,aşerme ,kısacası hamilelik adına hiçbir belirtim yok ama herkes bana şanslısın diyor,korkulacak birşey yok.sevgiler.:emir_bebek:

canim sevinmelisin! :))
Benimde ilk hamileligimde hic bulantim olmamisti, dolayisiyla ishaimda cok acikti...Baya bi kilo almistim oyüzden
Simdi ikinciye hamileyim ve ilk 4 ay resmen öldüm öldüm dirildim berbatti :((

bende 5 haftalık hamıleyım ama bendede bısey yok cok sukur cunku arkadasım cok fenaydı hastanede yattı gunlerce serumla besledıler.oyuzden cok ıyı böle ama tatlı yeyınce mıdem bulanıo tatlı bısey yıyemıorum :kedi:

haklısınız galiba böyle iyiyim heralde ama işte bazen düşünüyorum hamileliğimi hatırlıyayım diye
biraz önce üşüttüm ne baya miğdem bulandı amamn aman dedim haklısın arkadaşlar

canım cok normal mıdenın bulanması maalesef ılacta alsan serum da yesen o bulantı 3 ayın bıtene kadar surucek yapılcak bısey yok cok fazla :teselli:

nagişşş bende geldim bende...
eylül annelerindeniz ikimizde tarihimizde aynı gidiyor ve ikimizde aynı şeyden yakınıyoruz.
bendede yok bulantı kusma aşerme..yahu bi olsa hamile olduğumuzu anlasak diyoruz :)
banada çoğu kişi ee daha ne istiyorsun ne güzel işte diyor :)
sanırım böyle gidecek..

slm kızlarr bende 7 hatalık hamileim bve feciii bulantılarım var çok kötüüü bişi yaa evimin işini zar zor yapıyorum bide grip oldummm öfff ben hamileliğimi istifra etmeyle kasık ağrılarıyla anladım dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk sordum doktoruma çok bulantım var diye sağlıklı hamileliğin belirtisidir iii dedi olması gereken bişi dedi bana ama biliyorum çevremden hiç bulntısı olmıyan insanlarda varr bünyeden bünyeye değişiyo sanırsamm bence hiç üzülmesin bulantısı olmıyan arkdşlar çünküüü hamileliğin ilk günlerinde sevinemıyonnn bile doğru dürüst hep baş dönmesi bulantı

Öp başına koy, umarım geç başlar ya da hiç başlamaz :dance: Ben süründüm de ordan biliyorum...

Back
X