- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde hoşuma gitmedi neye göre yargılıyor belki hamarat biriyim. İşte bişeyde söylenmiyor görmeden etmedenOtomatikten kastı sanırım , modernlik iş güç temizlik falandır. O köyde yaşıyor diyorsunuz çünkü
Ama kulağa hiç hoş gelmiyor. Sende ona merdaneli kaynana de hoşuna gidecekmi acaba.?
Ben şehir kzıı olduğum için beni direkt gözden çıkarmış bu iş bilmez nasıl olsa diyo gibime geldi. Bende rahatsız oluyorum aslında sizde sevgilime ne demeliyime madem ne otomatikliğinizi görmüş ki Allah Allah. hiç hoşlanmam lakap takılmasından.
erkek arkadaşınızın size bi açıklama borcu var bence.
bence sorun direkt. yaa geçen böyle bişey demiştin ya hani, nerden çıktı falan diyin gülerek.Ben şehir kzıı olduğum için beni direkt gözden çıkarmış bu iş bilmez nasıl olsa diyo gibime geldi. Bende rahatsız oluyorum aslında sizde sevgilime ne demeliyim
Amaaan otomatik olsak kime nee , olmasak kime ne :) dert etmesin şimdiden. Gardını al...Evet benimde hoşuma gitmedi neye göre yargılıyor belki hamarat biriyim. İşte bişeyde söylenmiyor görmeden etmeden