Arkadaşlar merhaba hemen konuya giricem. Benim erkek arkadaşımın annesi bana otomatik gelin diye ad takmış. Ben şehirde yaşıyorum annesi köyde. Daha görmdi beni bi. Kere telefonda konuştuk sadece. Neye göre böyle bişey diyor. Bu konuda ciddi mi şakamı yapıyor anlamadım
Taşıdığı söylenemez. Bigun annesi ile yanımda telefonla konuşuyolardı. Erkek arkadaşım tebessüm ederek Otomatik gelininin sana selamı var dedi .annesinin söylediğinden haberi var
Otomatikten kastı sanırım , modernlik iş güç temizlik falandır. O köyde yaşıyor diyorsunuz çünkü
Ama kulağa hiç hoş gelmiyor. Sende ona merdaneli kaynana de hoşuna gidecekmi acaba.?
Otomatikten kastı sanırım , modernlik iş güç temizlik falandır. O köyde yaşıyor diyorsunuz çünkü
Ama kulağa hiç hoş gelmiyor. Sende ona merdaneli kaynana de hoşuna gidecekmi acaba.?
Ben şehir kzıı olduğum için beni direkt gözden çıkarmış bu iş bilmez nasıl olsa diyo gibime geldi. Bende rahatsız oluyorum aslında sizde sevgilime ne demeliyim
Ben şehir kzıı olduğum için beni direkt gözden çıkarmış bu iş bilmez nasıl olsa diyo gibime geldi. Bende rahatsız oluyorum aslında sizde sevgilime ne demeliyim
Uyum sağlayamadiğin yerde farklılıklarınin olduğu yerde ben otomatik gelinim de çık işin içinden.
Böyle ufak konuları kafaya takar san oooo ilerde herseye üzülürsün.
Otomatik gelin nedir ya duymadığım seyler duyuyorum su forumda
Ne icin oyle bir kelime kullanmış ki??
Sormadınız mi erkek arkadasiniza bu ne demek diye?
Belki çok güzel bi anlamı vardır kurulmadan evvel sevgilinize ben demek olduğunu sorun bence. Eli çabuk, becerikli, pratik demek istemiş gibi geldi bana