arkadaşlar benim test günüm 4 ocak dı ama dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuc

rmznnzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
35
0
86
Antalya
negatif ti benim gibi olan varsa cvp yazarmısınız acil cvplarınızı bekliyorum cok üzüldüm yardımcı olun

canım çok erken yapmışsın testi. ancak çoğul gebeliklerde bu kadar erken idrar testinde çıkabiliyo, hiç moralini bozma, test gününü bekle ve bol bol dua et.

bende 3 gün önce yaptırmıştım. kanamam olduğu için.çoğul gebelikti ama. pozitif çıkmıştı.inşlh seninki hayırlı olur canım allah yardımcın olsun

ben 10.gün yapmıştımidrarda negatif çıktı 12. gün pozitifti kan testimde kanamam olduğu halde inşallah seninde öyle olur canım pozitifi görürsün çok erken yapmışsın ama canım yaa

Benimde test günüm 4 ocak. Bugün yapsam mı diye ben de düşündüm ama arkadaşlarım yapma çıkmaz daha dediler. Ben de yapmadım. Bence üzülme doktorlar 4 ocak dediyse vardır bir bildikleri.

normalde idrar testi en son insanı haberdar eden bir testtir.açıkçası idrar testi ayı dolmadan göstermiyor.eğer çıksaydı doktorlar bize bu zulumu yapmazlardı ve erkenden test yaptırırlardı demekki zamanı önemli.kendini boşuna üzüp bebeğinide üzme.sen hamilesin canım.4ünde müjdemi vereceksin bana.6sındada ben sana verecem.

cok saolun allah hepinizden razı olsun bana moral verdiniz inş. benim ve diğer sonuc bekleyen arkadaşlarımın allah gönlüne göre versin inş. hepiminz pozitif sonucu alır pazartesi yazışırız...

gögüslerim cok şişti biraz belim biraz da karnım agrıyor normalde ben regl olunca hiç sancılanmıyorum ama yinede bilemiyorum benim test günüm 4 ocak ama 3 ocak da adet günüm bakalım hayırlısı olsun ben hala umutluyum olucak inş. diye teselli ediyorum kendimi

inş. arkadaşım önce ben sonra sen müjdelendiririz siteyi inş. yeni yıl bize yeni mutluluklar getirsin bizim de bir tane bebişimiz olsun allah kimseyi bizim durumumuza düşürmesin cok zor vallahi

alin ikimize de bol şanslar aynı gün haber alcaz

Göğüs şişkinliği, ara ara bel ve kasık ağrısı bende de var. Birde dün balık kızartma kokusundan iğrendim. Normalde hiç olmayan birşey. Bugün benim regl günüm. Sen ilaç kullanıyor musun canım? Ben coraspirin ve progynex iğne kullanıyorum. Sanırım progynex iğne regl olmamızı engelliyormuş... Umarım ikimizde güzel haberler alır 2010 yılının ilk anneleri oluruz...

ya kızlar benimde test gunum 5 ı.bende test aldım korkuyorum yapmaya.benımde belım kasıklarım agrıo gögüslerim sis acayip acıo.bende bugun tarcın kokusundan tıksındımhalbukı cok severım.bunlar belırtımı yoksa beynımızın bı oyunumu?

Canım kullandığımız progestan hormonu da bu belirtileri yapıyormuş. O nedenle pek kafaya takma.Umarım hepimiz güzel haberler alırız.

bizim hepimizin psikolojisi hormonlar yüzünden biraz bozulmuş sanırım o belirtiler hamileliğin 2. ayına yakın oluyor yani kesin hamileliklerde allah hepimize sabır versin vallaha şaşırdık ne yapacağımızı beklemek ne kadar zormuş ama sakın erken test yapmayın ben çok pişmanım

bizim hepimizin psikolojisi hormonlar yüzünden biraz bozulmuş sanırım o belirtiler hamileliğin 2. ayına yakın oluyor yani kesin hamileliklerde allah hepimize sabır versin vallaha şaşırdık ne yapacağımızı beklemek ne kadar zormuş ama sakın erken test yapmayın ben çok pişmanım bende coraspin içiyorum progestan fitil ve folbiol vitamin bir bant kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…