arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

Aaaa öyle deme benim ki Beyonce'un poposu gibi :27:

benimki böyle

$user17_pic5285_1317952450.webp

Aaaa öyle deme benim ki Beyonce'un poposu gibi :27:
demek senin de yürüyüşünde problem var
yoksa şimdiye "popom Beyonce gibi oldugu için toplum içinde yürüyemiyorum, herkes bana bakıyo, çok seksiyim bi de üstüne çok güzelim ne yapmalıyım" içerikli topiğin olurdu :50:

Carrie o çok iğrenç ama :)))))))))

Son düzenleme:

Ooooo My God! :52::52::52::52: Hiç sexi değilsin şekerim:52:

demek senin de yürüyüşünde problem var
yoksa şimdiye "popom Beyonce gibi oldugu için toplum içinde yürüyemiyorum, herkes bana bakıyo, çok seksiyim bi de üstüne çok güzelim ne yapmalıyım" içerikli topiğin olurdu :50:

Dimi ya :27: Benim popo Beyonce gibi, göğüsler Keira Knightley gibi ya da Milla Jovovich gibi bilemiyorum küçük yani, Belim Rihanna gibi azcık kilolu halini düşünün, bacaklarda yine Beyonce unkinden hallice :27: Anlayacağınız hiç sexi değilim, böyle Carrie nin resmindeki gibi maymun bir şeyim (Ayy afedersin Carrie sana maymun dedim :9:) :27:

dalga geçme bella. fiziğini ön plana çıkarma diyosun da mesela çeket pantolon giyeceğim mesela yürüyüşüm popom belli oluyo erkekler bakıyo hayvan gibi.
kolay değil yani

valla bende cok sewksiyim ama kesinlikle kısa kollu giymem
sonra uzun tunik giyerim saçlarımı acmam bu aarda kapalı degğilim hatta asla makyaj yapmam kalem rimel dahil buna
müthiş güzelim ama ben böyle önlem alıyorum...
hatta cok güzelsin neden kendine özen göstermiyosun bu halinle bile diyolar amma ben kendimi böyle saklıyorum..
bu senimn elinde...:kkk:

Back
X