Arkadaslar beta hcg 26,47 acil bilgi istiyorum

Fatmanur Altan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
155
36
18
29
Merhaba bayanlar benim en son adet tarihim 29 Mayısti. 13 haziranda aşılama yaptırdim 25 haziran pazartesi yani dün kan testi yaptım sonuç beta hcg 26,47 çıktı hamilemiyim? Varsa bile değerim çok düşük yorumları okuyorum ve şuan çok adet sancısı hissediyorum kalcam da da ağrı var adetten 4 gün önce yaptırmistim bu testi yükselir mi acaba düşük mu olcam acaba

Ben aşılama yaptırmadım ama oğluma hamile kaldığımda ilişkiden 13 gün sonra kan değerim 21di. Bu yüzden değerlerimiz bana çok da düşük gelmedi. 2 günde 2 katı artacakmı takip ederseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.

Merhaba su anki gebeligimi yumurtlamadan 12 gun sonra adete 3 gun varken ogrendim hcg 30 du değerlere takılmayın boşa stres yaşarsınız muhim olan duzrnli artış

Gerçekten mi 21miydi bende düşük çıktı diye çok üzüldüm cuma günü tekrar yaptircam bakalım hayırlısı suan çok şiddetli adet sancısı geliyo gidiyor inşallah varsada düşmez

Mümkün olduğunca dinlen kendini zorlama. Hamileliktedr normal adet olacağın günlerde adet sancısı çekebiliyorsun. Ben oğlu da 5 aylık hamileliğimde bile adet sancısı çekiyordum. inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Hayırlı olsun...

Benimde ilk öğrendiğimde 22 idi. Ewt hamilesiniz tebrikler. Yalnız 2 günde bir kan verip değerinizin arttığını kontrol etmelisiniz.

Hiç dinlenmiyorum aşılama yaptırmistim ertesi gün eşimle ayrı ayrı bayram tatiline çıktık hiç ilişkide olmadı aşılamadan sonra bende zaten aşılamanın düşük bir ihtimal olduğunu bildiğim için tamamen tutmicak gözüyle bakiyodum sonucu görünce şaşırdım acaba varmı dedim hiç de dikkat etmiyodum yukselirmi diye de çok merak ediyorum sanki dış gebeyim diye içime korkular geliyo hcg değerimin düşük olduğundan dolayı ve birsey daha sorcam acaba çatlatma iğnesi de vuruldum ya ondan dolayi da sonucum yüksek çıkmış olabilirmi?

Çatlatma iğnesinden olduğunu zannetmiyorum ben de bu hamileliğin öncesinde 2 kere klomen kullandım ve çatlatma iğnesinden 13 gün sonra değerlerim 0 dı. ama bence cumayı beklemeyin yarın sabah tahlil verin. Sonucu ben de çok merak ediyorum :)

Ben tedavisiz hamile kaldım ama adetim 2 gün geçtiğinde 10.52 ydi :) sonra 24.44 falan derken her 2 günde bir yükseldi çok şükür bu haftalara geldik insAllah yükselmeye devam eder ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin canim

:)) valla benimde uykularim kaçmış durumda eşim ise gittikten sonra bir daha uyumuyorum kafama takılıyo uykularim kaçtı :)) randevum yarın 11de ogleden sonra da sonuç alınınca hemen yazıcam söz veriyorum umarım istediğimiz haberlerle döneriz Allah tüm isteyenlere nasip eylesin

İşte sizlerin sayesinde umudum artıyor bnm birde adetten 5 gün önceydi bu testi yaptığım da ama bazılarının değerleri çok yüksek ya bn ondan korktum

İşte sizlerin sayesinde umudum artıyor bnm birde adetten 5 gün önceydi bu testi yaptığım da ama bazılarının değerleri çok yüksek ya bn ondan korktum
Ama döllenme zamanı önemli bu degerlerde ve herkesinki bir olmuyor. Adete tam 7 gün yani 1 hafta kala hamile kaldım ben. Beta HCG döllenmeden 7-9 gün sonra yükselmeye başlıyor. Doktorda bunu onayladı. Şu an kaç gün geçti senin adet tarihinden bilmiyorum ama bence 200 lü değerleri geçmiştir bile. Bugün yaptrsana kan testi?

Benim adet tarihim henüz geçmedi 29 Mayıs en son adet tarihim yarın günüm işte 29 haziran hastaneye yarın gidiyoruz bugün gtmeyi bende çok isterdim ancak yarına malesef kaç gündür zaman geçmek bilmiyo takipte olun yarın varsa söylicem inşallah :))

Ama belkide yoktur çok umutlanmak istemiyorum nolur nolmaz

Ama belkide yoktur çok umutlanmak istemiyorum nolur nolmaz

Hadi inşallah :) Ben de isteyipte hamile kalan görünce çok çok seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…