- 14 Ocak 2018
- 155
- 36
- 18
- 29
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
-
Gerçekten mi 21miydi bende düşük çıktı diye çok üzüldüm cuma günü tekrar yaptircam bakalım hayırlısı suan çok şiddetli adet sancısı geliyo gidiyor inşallah varsada düşmezBen aşılama yaptırmadım ama oğluma hamile kaldığımda ilişkiden 13 gün sonra kan değerim 21di. Bu yüzden değerlerimiz bana çok da düşük gelmedi. 2 günde 2 katı artacakmı takip ederseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.
Mümkün olduğunca dinlen kendini zorlama. Hamileliktedr normal adet olacağın günlerde adet sancısı çekebiliyorsun. Ben oğlu da 5 aylık hamileliğimde bile adet sancısı çekiyordum. inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Hayırlı olsun...
:)) valla benimde uykularim kaçmış durumda eşim ise gittikten sonra bir daha uyumuyorum kafama takılıyo uykularim kaçtı :)) randevum yarın 11de ogleden sonra da sonuç alınınca hemen yazıcam söz veriyorum umarım istediğimiz haberlerle döneriz Allah tüm isteyenlere nasip eylesinÇatlatma iğnesinden olduğunu zannetmiyorum ben de bu hamileliğin öncesinde 2 kere klomen kullandım ve çatlatma iğnesinden 13 gün sonra değerlerim 0 dı. ama bence cumayı beklemeyin yarın sabah tahlil verin. Sonucu ben de çok merak ediyorum :)
İşte sizlerin sayesinde umudum artıyor bnm birde adetten 5 gün önceydi bu testi yaptığım da ama bazılarının değerleri çok yüksek ya bn ondan korktumBen tedavisiz hamile kaldım ama adetim 2 gün geçtiğinde 10.52 ydi :) sonra 24.44 falan derken her 2 günde bir yükseldi çok şükür bu haftalara geldik insAllah yükselmeye devam eder ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin canim
Ama döllenme zamanı önemli bu degerlerde ve herkesinki bir olmuyor. Adete tam 7 gün yani 1 hafta kala hamile kaldım ben. Beta HCG döllenmeden 7-9 gün sonra yükselmeye başlıyor. Doktorda bunu onayladı. Şu an kaç gün geçti senin adet tarihinden bilmiyorum ama bence 200 lü değerleri geçmiştir bile. Bugün yaptrsana kan testi?İşte sizlerin sayesinde umudum artıyor bnm birde adetten 5 gün önceydi bu testi yaptığım da ama bazılarının değerleri çok yüksek ya bn ondan korktum
Benim adet tarihim henüz geçmedi 29 Mayıs en son adet tarihim yarın günüm işte 29 haziran hastaneye yarın gidiyoruz bugün gtmeyi bende çok isterdim ancak yarına malesef kaç gündür zaman geçmek bilmiyo takipte olun yarın varsa söylicem inşallah :))Ama döllenme zamanı önemli bu degerlerde ve herkesinki bir olmuyor. Adete tam 7 gün yani 1 hafta kala hamile kaldım ben. Beta HCG döllenmeden 7-9 gün sonra yükselmeye başlıyor. Doktorda bunu onayladı. Şu an kaç gün geçti senin adet tarihinden bilmiyorum ama bence 200 lü değerleri geçmiştir bile. Bugün yaptrsana kan testi?
Ama belkide yoktur çok umutlanmak istemiyorum nolur nolmazAma döllenme zamanı önemli bu degerlerde ve herkesinki bir olmuyor. Adete tam 7 gün yani 1 hafta kala hamile kaldım ben. Beta HCG döllenmeden 7-9 gün sonra yükselmeye başlıyor. Doktorda bunu onayladı. Şu an kaç gün geçti senin adet tarihinden bilmiyorum ama bence 200 lü değerleri geçmiştir bile. Bugün yaptrsana kan testi?
Ama belkide yoktur çok umutlanmak istemiyorum nolur nolmazAma döllenme zamanı önemli bu degerlerde ve herkesinki bir olmuyor. Adete tam 7 gün yani 1 hafta kala hamile kaldım ben. Beta HCG döllenmeden 7-9 gün sonra yükselmeye başlıyor. Doktorda bunu onayladı. Şu an kaç gün geçti senin adet tarihinden bilmiyorum ama bence 200 lü değerleri geçmiştir bile. Bugün yaptrsana kan testi?
Hadi inşallah :) Ben de isteyipte hamile kalan görünce çok çok seviniyorum.:)) valla benimde uykularim kaçmış durumda eşim ise gittikten sonra bir daha uyumuyorum kafama takılıyo uykularim kaçtı :)) randevum yarın 11de ogleden sonra da sonuç alınınca hemen yazıcam söz veriyorum umarım istediğimiz haberlerle döneriz Allah tüm isteyenlere nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?