Arkadaslar beta hcg 26,47 acil bilgi istiyorum

Mrblar. Ben daha yeni üye oldum. Çok uzun zamandır okuyorum yorumlarınızı. Benimde sorum olucaktı yardımcı olabilir misiniz acaba? Ocak 2018 de boş gebelikten kürtaj oldum. Bu ay hamile kaldım tekrar. En son adet tarihim 25 temmuz. 26 günde bir olur şaşmaz. 5 gün geçti. Dün kan testi yaptrdim. 1814.39POZ cıktı. Randevuma daha var. Aynı şeyler olur mu diye tedirginim. Sizce sonucum ıyi mi bebek olur mu kez ?

Her gebelik kendi içinde değerlendirilir. Ayni şeyler yaşanacak diye bir kural Yok. Şu an için değeriniz çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Pazartesi kese görünür sonraki pazartesi de muhtemelen kalp atışı görülme ihtimali var

Kızlar bana da yardım edin adet günü değerim 10 çıktı sonra çok yoğun kanamam oldu adet oldum. 2 gün sonra tekrar baktırdım değer 25 çıktı doktor adetle atacaksın sıfırlanacak dedi ama sıfırlanmadı hatta arttı. Bugün iki gün daha geçti test yaptım silikleşmiş. Su gibi akıntım var ve sol kasıkta ağrım var ne bu sizce?

Hanımlar ilk kan testim adet gecikmemden 4 gun sonra 23 ağustosta 1814.39 du. 26 sında yaptrdim tekrar 7882.33 cikti. Sizce normal mi yardımcı olur musunuz?

Merhaba kizlar dun 2 tane idrar testi yaptim biri normal biri erken gebelik testiydi normal test cok cok silikti erken gebelik testi daha belirgindi. Kan verdim 30 cikti doktor gebesin dedi ama internetteki yorumlari okudukca moralim bozuldu sizce deger nasil beklenen adetim yarin

Canım bence daha çok yeni olduğu için değerin düşük çıkmıştır. Adet günün gelmemiş daha. Kotu bisey olsa doktor söylerdi. Inşallah bebişini kucağına sağ-salim alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…